Arama sonuçları: *

• Users: Mahmut81
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

game pass crysis 3 de türkçe desteği var mı

game pass üzerinden crysıs 3 indirdim oyunda dil ayarlarını bulamadım türkce desteği var mı oynda
  2. M

Xiaomi redmi note 8pro sorunu

Arkadaşlar telefon normal bir şekilde çalışırken birden kapandı ve kendini sürekli yeniden başlatıyor. Redmi yazısı geliyor 2-3 sn beklioyor sonra kapanıyor ve yeniden redmi yazısı geliyor yaklaşık 20 dk dir bu durumda ne yapabilirim ? Yardım edebilir misiniz?
  3. M

Msi x570s edge max wifi chipset ısınma sorunu

Sistemimde ekran kartı ve ssd eksik Boşda calıştırdım biraz ve chip set in pasif sogutmasına dokundugumda ısınmış olduğunu fark ettim sıcaklığı nı tam olarak bilemiyorum normal mi?
  4. M

Rx 6800xt vs rx 6800

Arkadaşlar bu iki model den birini dusunuom ama rx6800xt daha pahalı bu kadar para vermeye değer mi? Rx 6800xt xfx merc : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-speedster-merc-319-rx-6800-xt-rx-68xtalfd9-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,1037057637.html Rx 6800...
  5. M

Arctic lq freezer 2 360mm sivi sogutma montajı

Arkadaşlar arctic lq freezer 360 mm a rgb urununu aldim QR kodunu okutup montajı yaptim. Kablololarıda montajladım . Sistemimde suan daha ekran kartı yok. Takılı olan parçalar: R5 5600 Msi x570 edge max wifi Corsair ram Ssd Bunlar takılı suan ve fanların rgb si yanmadı bu normal midir...
Geri