Arama sonuçları: *

• Users: flizzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Monitörümde beyaz yerler daha baskın görünüyor nasıl düzeltebilirim?

2 tane resim bıraktım bunları kendi telefonumdan çektim. sağ taraftaki beyazlar baskın olan sol taraftaki daha pürüzsüz olan. Ben bu ayarı pürüzsüz yapmak istiyorum fakat hangi ayar olduğunu bilmiyorum. Ben bunu nasıl farkettiğime geçecek olursak Valorant oynarken alt tab yaptığım zaman...
  2. F

SSD hızım iyi midir??

3. F

SSD Hızım İyimi? ve İdeal SSD Hızı Kaç Olmalıdır

İyi Hızdamıdır Bu İşlerden Pek Anlamamda
  4. F

Asus Aspire Laptobum var bios menüsü açılmıyor

arkadaşlar laptobuma biosa girme tuşuna basıyorum fakat girmiyor f2 delete f10 vb. hepsine bastım açılmadı yardım edermisiniz?
  5. F

Laptopum Kendi Kendine Kapanıyor

arkadaşlar youtubeden tüm çözümleri denedim fakat sonra yine kapandı fandan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama fan çalışıyor sesi gayet açıkça duyulur şekilde msi afterburnerda işlemci sıcaklığım yüksüz şekilde 57-60 derece aralarındaydı.Ama ben sorunun bence termal macundan dolayı olduğunu...
  6. F

bilgisayarımın ekranına garip bir şey geldi

dostlar pcyi yeniden başlattım pc açıldı cmd de direkt böyle bir şey açtı ben kendim cmd yi açmadım kendi kendine oldu
  7. F

8.500 Pc İyimi Yazarmısınız? Linkler Burda.

bu zamanda pc almak çok zor aşağıdaki linklerde bilgisayar parçaları var iyiyse alıcam https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-manli-geforce-gtx1050ti-4gb-128bit-gddr5-gtx-1050-ti-f352g-n452-00-fiyati,1584987942.html...
  8. F

Bu laptop alınır mı??

arkadaşlar dell marka laptop buldum içinde rtx 3050 var ve 13289 TL işlemciside gayet güzel i5 10200h bir işlemcisi var linkini bırakıyorum...
  9. F

8k lık bütçem var konsol alacağım.

arkadaşlar monitörle beraber xbox konsolu almak istiyorum sizce bunlar uygunmu ve monitörü laptobada bağlayıp valo cs fln oynayacağım sadece xbox için değil...
  10. F

GTX 1650 165hz desteklermi

gtx 1650 ekran kartı 165hz desteklermi oyniyacağım oyunlar valorant minecraft ets2 deceit forza horizon 4 asetto corsa gibi oyunlar oyniyacağım
  11. F

Xbox almak mantıklımı?

arkadaşlar 5000 tl bütçem var hem xbox one s alıp hemde 165hz monitör alacağım sizce doğru birşeymi
  12. F

7500 tl ye sistem toplayacağım öneri verirmisiniz

arkadaşlar 7500 TL'ye sistem toplayacağım ama pclerden anlamadığım için sizden yardım istiyorum.
  13. F

İntel Kutulu İşlemcilerde Fan Geliyormu

arkadaşlar intel işlemci alacağım ve soğutucuğa ekstra para vermeyeceğim intel kutulu işlemcilerde soğutucu veriyolarmı
  14. F

7000 TL Ye Sistem Toplayacağım Max 7500 TL

arkadaşlar 7000 tl ye sistem toplicam ürünleri seçtim iyi mi? size soracağım normalde sistem 6683 TL toplamda İşlemci : https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-tm-3-1200-3-1ghz-turbo-3-4ghz-8mb-am4-islemci-wraith-stealth-sogutuculu-33204.html?ref=akakce&v=1.73.2 Ekran Kartı...
  15. F

Lokitech 550W Fiyatına Göre İyi Bir Güç Kaynağımıdır Acaba?

https://www.trendyol.com/lokitech/550-w-80-plus-psu-power-supply-bilgisayar-guc-kaynagi-p-206565595?boutiqueId=61&merchantId=130809&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.24.8 arkadaşlar...
  16. F

AMD RADEON 6500 XT alınır mı??

Arkadaşlar Akakçeye Baktığımız Zaman Yaklaşık 3500 TL'ye Bu Ekran Kartını Bulabiliyoruz. Ama Donanım Arşivi Kanalının Vidyosunu İzlediğim Zaman Bazen Kötülüyordu Ama GTx 1650 Ekran Kartıyla Karşılaştırdığımızda (youtubede videosu var)AMD RX 6500 XT Ekran Kartının Önde Olduğunu Görüyoruz. Benim...
  17. F

5900 TL'ye bilgisayar toplayacağım

Sevgili dostlarım 5900 TL'ye bilgisayar toplayacağım.Parçalarını Siz Belirlemenizi İstiyorum.Bi kere ben ekran kartını belirledim, yani sizin ekran kartını belirlemenize gerek yok linkinide attım.Ve kasanında çok yer kaplamasını istemiyorum.Ve ekran kartının ddr5 olmasınada dikkat ettim Ekran...
Geri