Arama sonuçları: *

1. ColdBeratPvp94

After Effects 2022 cache özelliği düzgün çalışmıyor

Yukarıda gözüktüğü gibi 5 saniye gibi bir süre cache alıp daha sonra aldığı yeşil kısmı tekrar başa sarıp duruyor ileriye doğru gitmiyor. Hangi ayarı yapmam gerek? Tüm videoyu oynatma ile aynı anda cache alması için? Donanımsal olarak bir sorunum yok Intel i7 11800h 11. nesil işlemcim ve 16 GB...
  2. ColdBeratPvp94

Windows 10 nereye yüklemek istiyorsunuz

merhaba bugün yeni aldığım bilgisayarım geldi ve Windows kurmak istedim Windowsu buraya yüklersem yeni bir yer oluşturmadan sorun yaşar mıyım
  3. ColdBeratPvp94

Tulpar T7 v22.2 vs Tulpar T7 20.4

Merhaba aklımda takılan bir şey var buraya sormak istedim ikisi arasında kaldığım Monster modelleri var aklımda takılan , Tulpar T7 20.4'ün kasası 22.2'ye göre daha sağlam duruyor fakat 22.2 modelinin tasarımı daha şık ve 2K QHD 165 Hz ekran olması da göz ardı edilebilecek bir şey değil, 22.2'nin...
  4. ColdBeratPvp94

20-25 bin TL Laptop Önerisi

20-25 bin arası laptop önerisi arıyorum i7 11800h 16 gb ram ve rtx 3060 olması çok iyi olur. vatan veya Hepsiburada üzerinden alıcağım aşağıda birkaç link bıraktım bana iyi/kötü diye uyarırsanız sevinirim veya hangisi daha iyi birbiri arasında...
Geri