Arama sonuçları: *

• Users: Quervain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quervain

Kütüphane için kulaüstü kulaklık

Dışarıda, cafede çalışırken etraftan izole eden gürültüyü kesen kulaklık önerir misiniz? Airpods pro 2 gibi kulakiçiler tamamen engelleyemiyor
  2. Quervain

Ps5 cd almak vs ps store

Merhabalar ilk kez ps5 ile konsollarla tanıştım. Oyun için cd olarak almak mı ps store mu daha mantıklı. 2. El cd biraz daha ucuza internette görüyorum ama cdler uzun ömürlü mü çizik vs ne sıklıkta olur emin olamadım. Bazı pahalı oyunları dijital bi hesapta olmasındansa elimde olması daha iyi...
  3. Quervain

Öneri Bluetooth kulak içi önerisi

Merhaba kulak içi kulaklık alacağım airpods görüyorum çevremde çoğunlukla fiyatları biraz pahalı ama hiç kullanmadım sizce o paraya değer mi yoksa f/p daha iyi önerileriniz var mı?
  4. Quervain

Yaz tatilinde yeşil pasaportla gezilecek yerler

İngiltere'ye gitmek için basvurmustum kuzenim vardı baya uğraştım ama vize alamadım. Yeşil pasaportla nereleri gezebilirim. Gittiğiniz yerler var mı
  5. Quervain

ChatGPT güzel dilekçe yazabilir mi?

Vize almak için dilekçe hazırladım Türkçe ama başvuru için ingilizce olması gerekiyor. İngilizcem çok iyi değil. ChatGPT ye çevirmesini istesem güzel bir şey çıkar mı? Konsolosluğa vereceğim için çok önemli.
  6. Quervain

İyi bir fotoğraf makinesi için öneriler

Merhaba yazın turistik yerlere gitmeyi düşünüyorum. telefonumun kamerası pek iyi değil. f/p fotoğraf makinesi için ne kadar gerekir. Amatör şeyler çekmeyi düşünüyorum.
  7. Quervain

yeni toz filtresi nereden bulabilirim

hoover max extract pressure pro model 60 için yeni toz filtresi nereden bulabilirim
  8. Quervain

Dünyayı soymak isteseydiniz

Merhaba, eğer dünyanın dış yüzeyi mandalina gibi soyulabilse ve onu soyacak olsaydınız ilk olarak nereden başlardınız ?
  9. Quervain

Keşfeti İngilizce yapmak

Merhaba Instagramda boş dolaşırken hiç değilse İngilizcem gelişsin istiyorum. Keşfeti nasıl İngilizce yaparım ya da bu amaçla kullanılabilecek sosyal medya uygulaması ne var mı?
  10. Quervain

Spor salonu için ayakkabı önerisi

Merhaba spor salonunda giymek için çantada taşıyacağım, hafif spor ayakkabı öneriniz var mı
  11. Quervain

Gamepad ile oynanabilecek oyun önerisi?

İndirimli ne var alınabilecek
  12. Quervain

Goodnotes 6 alınır mı

merhaba iPad aldım ve derslerde not almak için uygulama arıyorum tek seferlik 899tl goodnotes 6 alınır mı kullanan var mı
  13. Quervain

Mavi Ekran Oyunda ekran donuyor, tuşlar çalışmıyor ama ses gelmeye devam ediyor

birkaç aydır LoL/ valorant oynarken rastgele zamanlarda ekran o anki görüntüde donuyor hiçbir fonksiyonu, kapama tuşu bile çalışmıyor ama sesler gelmeye devam ediyor. bilgisayarı kapama tuşuna basılı tutarak kapatıyorum. driverları, biosu guncelledim. sıcaklıklar normal. sorun psunun ekran...
  14. Quervain

Microsofttan gelmiş gibi görünen scam mail

Uzun zamandır mail adresime dolandırıcı mailler geliyor şunu kazandınız gibi. Bu gün ise office 365 indirimli indirimli diye mail gelmiş sahte olduğunu anladım ama gönderen kişi [email protected] olarak görünüyor bu nasıl olabilir. yönlendirdiği site: https://interservicellc.shop/
  15. Quervain

Öneri 20cm büyük el için mouse önerisi

20cm ele göre f/p mouse önerir misiniz rival 3 güzel ve indirimdeydi ama küçük olduğu için almadım
  16. Quervain

Modart 1660 super sistem 8888 TL

Saat 22.00dan itibaren ilk 100 stok 8888TL sonraki 150 stok 9599TL https://www.incehesap.com/evolve-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56588/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=ModArtPC&utm_term=03.06.2022-evolve-oyuncu-bilgisayari
  17. Quervain

Yeni PC aldım windowsu nasıl etkinleştirmeliyim

Yeni bilgisayar aldım ama Windowsu etkinleştirilmemiş şekilde geldi nasıl en basit ve ucuz şekilde etkinlestirebilirim. satılan etkinleştirme anahtarlarından ucuz ve tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı
  18. Quervain

RGB kontrolcü fan hızı

Remote kontrolcude fan hızını kontrol etmek için fan autoya basınca fanlar tamamen kapanıyor fan hız tuşuyla açabiliyorum laptoplardaki gibi sıcaklığa göre hızının ayarlanması gibi bir özelliği yok mu kendim mi ayarlamalıyım ? ayrıca M/B sync tuşu ne işe yarıyor
  19. Quervain

Gaming Gen SF-6 RX 6600 i3 12100f sistem

https://www.gaming.gen.tr/urun/175629/safa-karaca-sf6-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ fiyat 11.999
  20. Quervain

Hakan Sezginel 6 RTX 3060 sistem

Alınır mı nasıl sistem
Geri