Arama sonuçları: *

1. O

Gamepower sorusu ?

Birkaç yerde gamepower markasının sadece logo bastığını ve üretim yapmadığını söyleyen insanlar gördüm. Ben hiç öyle düşünmüyorum. Bence özgün tasarımlı ucuz maliyetli kısaca F/P ürünler üreten bir marka. Sorum şu olacak gamepower saber rgb klavyede olduğu gibi altı rgb ışıklandırmalı olan bir...
  2. O

Psu önerisi ?

Merhaba max. 400 TL'ye min.550 watt 80+ olan kaliteli psu önerilerinizi bekliyorum
  3. O

2500 TL'ye kadar en iyi Nvidia ekran kartı önerisi ?

Merhaba 2500 TL'ye kadar en iyi Nvidia ekran kartı önerileriniz nelerdir ? Ben 1660 super (Msi) düşünüyorum. Sizce hangi model almalıyım ? Nvidia istiyorum ama kaliteli ise Amd de olabilir
  4. O

800 TL'ye kadar Ryzen işlemci önerisi ?

Merhaba sistemimimdeki ram-işlemci-anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H aldım.Sıra işlemcide 800 TL'ye kadar Ryzen işlemci önerilerinizi bekliyorum. Oyun-Render için alıyorum.
  5. O

YouTube için kamera önerisi ?

Herkese merhabalar ben youtube için videolar çekiyorum yeni bir kamera almamın vakti geldi ama kararsızım şimdiki telefonlar (örneğin Xiaomi Redmi Note 8 Pro) çok güzel videolar çekiyor benim hem telefon hemde kamera ihtiyacım var ağırlıklı olarak telefon almak istiyorum ama kaliteli görüntü...
Geri