Arama sonuçları: *

• Users: Emirkanyvs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emirkanyvs

15.000 - 20.000 TL Aralığında Telefon Önerisi

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 2020'den beri Samsung M30S kullanıyorum. Artık normal gündelik kullanımda bile kullanılamaz halde diyebilirim. Aklımda Xiaomi Redmi Note 13 Pro var. Şuan da 14 bin küsüre satılıyor. Başka bunun yerine ne alabilirim, önerilerinizi bekliyorum? • Batarya önemli...
  2. Emirkanyvs

RTX 5070 İçin PCIe 4.0 Mı 5.0 Anakart Mı?

Selamün aleyküm bugün kısa kesicem. Arkadaşıma yeni bir bilgisayar aldık ( hazır sistem). Kasasının tipini beğenmediğinden akvaryum kasa alıcaz. Sisteminde ki anakart mATX olduğu için onu da değiştiricez. Şimdi PCIe 4.0 ve 5.0 arasında 3-5 fps fark olduğunu biliyorum fakat ilerisi için gönlüm...
  3. Emirkanyvs

Yardım Kulaklık, Klavye ve Mouse Önerileri

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Yakın arkadaşıma monitör ve bilgisayar aldık. Şimdi sıra ekipmanında. Eski kullandığı ekipmanlar şu şekilde; Gamepower Fujin kulaklık, Hp'nin mekanik klavyesi modelini hatırlamıyorum, Cooler Master MM711 mouse. Şimdi ise bütçesi 6.000, 7.000 TL arası...
  4. Emirkanyvs

45.000 TL ve 30.000 TL Sistem Önerir Misiniz?

Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. 2 arkadaşıma sistem alacağız. Birisinin bütçesi 30.000 TL çok az yükselebilir, birisinin ise 45.000 TL oda biraz yükselebilir. Önerileriniz var mıdır acaba? Teşekkürler. Piyasa aşırı kötü o yüzden birisine ancak bunu bulabildim...
  5. Emirkanyvs

1 TB HDD 3540 MB Gözüküyor

Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. Bir tanıdığım yeni sistem almış ve eski sisteminde ki HDD'yi yeni bilgisayarına takmak istemiş. Kopyalama yaparken ise iptal etmiş ama iptal ediliyor yazısı ekrandayken bilgisayarı kapatmış. Sonrasın da tekrar açtığın da hdd'yi görmemiş bilgisayar. Biostan...
  6. Emirkanyvs

Yardım Gigabyte GP-AE850PM PG5 9070XT Ekran Kartı Uyumlu Mudur?

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Biraz önce Sapphire Rx9070Xt Nitro+ aldım Vatan'dan. Beyaz bir sistem kurmuştum ve idareten 4060ti ile kullanıyordum. Aslında 5070ti alma düşüncem vardı fakat teknolojisini pek kullanmayacağımı ve kas gücüne ihtiyacım olduğunu düşünerek ibreyi 9070xt'ye...
  7. Emirkanyvs

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Forumdan öneri üzerine Steelseries Nova 5 satın almıştım fakat kafama uymadı. Kafamın üst tarafını ağrıttı ve ciddi konfor eksikliği yaşattı. Özellikle konfor açısından mükemmel bir kulaklığa ihtiyacım var. Oynadığım oyunlar Cs2 ve Battlefield 6...
  8. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 7800x3d ve 4060ti 16GB Sistem CS2 FPS Düşüşü

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Sistemim; 7800x3d -> Nzxt T120 X870 Aorus Elite Xpg 2x16 32 6000mhz cl30 ram Kioxia Exceria Pro 2tb 4060ti 16GB Sıcaklıklar da felan herhangi bir sorun yok, kullanımda da aynı şekilde. 2k da 200 fps sabit kullanıyorum. Fakat 1 el oynuyorum mesela sorun yok...
  9. Emirkanyvs

Throne Marka Ekipmanlar Nasıldır?

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Full beyaz sistemime, ekipmanları da beyaz yapma kararı aldım. Hali hazır da Aula F75, Cooler Master MM711 ve Gamepower Fujin (mikrofonu bozuldu 😡) kulaklığım var. Düşündüğüm farenin linkini atacağım. Farklı önerilerde de bulunabilirsiniz. Özellikle beyaz da bir...
  10. Emirkanyvs

Yardım 10.000-15.000 TL Bütçeye Tablet Önerisi Yapar Mısınız?

Selamün aleyküm, hayırlı Pazar'lar. Önceliği oyun olarak kullanılacak fakat bazen de film izlenmek için kullanılacak bir tablet önerisine ihtiyacım var. Önerilenizi bekliyorum, teşekkürler.
  11. Emirkanyvs

Yardım Ajazz AJ159 PRO Uzun Type-C Kablosu Nereden Bulunur?

Selamün aleyküm, hayırlı akşamlar. Ajazz mouseun uzun Type-C kablodu koptu. Şu kablosuz bağlantı için sarj istasyonuna taktığımız. Kutudan çıkan öteki kısa Tpye-C kabloyu taktım ama bağlanmıyor. Onu nerden temin edebiliriz?
  12. Emirkanyvs

5.000 - 6.000 TL'ye Kablosuz Kulaklık Önerisi

Hayırlı akşamlar. Arkadaşıma yeni bir tane kulaklık alıcaz. Şuan da kullandığı kulaklık Hyperx Cloud 3 kablolu. Sesi azaldığını ve ilk aldığı zamanlarda ki gibi olmadığını söylüyor. Onu garantiye yollayacak fakat yeni de bir kulaklık almak istiyor. Büt.esi 5.000 - 6.000 TL arasında. Mikrofonu...
  13. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 7800x3d - 4060ti Sistemde Güç Tüketimi ve Kullanım Sorunu

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Yeni bir sistem topladım ve 2 gün önce çalıştırdım. Dün de diğer sistemim de kullandığım 4060ti 16GB ekran kartımı taktım sisteme. Sistem şöyle; 7800x3d işlemci, Nzxt T120 soğutucu, Gigabyte x870 Aorus Elite İCE anakart, Gigabyte 850W 80+ PLATINIUM GP-AE850PM...
  14. Emirkanyvs

Çözüldü✓ Yeni Sisteme 4060ti Montajı

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Yeni bir sistem topladım ve dün montajını bitirip sadece işlemciden görüntü alıp bazı programlar indirmiştim. Bugün ise eski sistemimde bulanan MSI Ventus 2x 4060ti 16GB ekran kartını geçici olarak kullanıcam sistemde. Şimdi sorum şu ki elimde yeni psunun...
  15. Emirkanyvs

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aorus Elite Montajında Yardım

Selamün aleyküm, Hayırlı günler. Sıfırdan sistem topluyorum, son kalan 3 parçanın iki tanesini de sipariş verdim. Kasa fanlarını, ramleri ve anakartı montajladım. Şimdi ise psuyu montajlayıp kabloları anakarta takacağım. Sizden ricam ise hangi kabloları nereye takacağım hakkında yardım etmeniz...
  16. Emirkanyvs

Yardım Gigabyte X870 Aorus Elite Anakarta Gen5 SSD Önerisi

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Yeni bir sistem topluyorum. Anakartta 3 adet gen5, 1 adet gen4 ssd slotu var. Başta 2tb gen5 bir ssd almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. Aklımda sadece Xpg Gammix Blade S70 var. Linki...
  17. Emirkanyvs

Xprime Markus Masası Alınır mı?

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Yeni bir sistem kuruyorum ve masamı da yenileyeceğim. Aslında L şeklinde bir masa almayı düşünüyordum fakat bu masayı görünce vazgeçtim. Bu masayı kullanan var mıdır? Varsa tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim. Başka güzel masa önerileriniz varsa da...
  18. Emirkanyvs

İş Bankası Troy Kartı Taksit Seçenek Problemi

Selamün Aleyküm, hayırlı günler. Geçenlerde Amazon'dan anakart ve güç kaynağı alacaktım. Kredi kart bilgilerini girmiştim fakat taksit seçenekleri gözükmüyordu. Bugün de İtopya'dan bir monitör alacaktım onda da aynı şekilde taksit seçenekleri gözükmedi, mecburen babamın kartından alıyorum...
  19. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 2k 240hz Monitör Önerisi

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. 7800x3d ve 5070ti'lı bir sistem topluyorum. Şuan da sadece işlemci, ekran kartı ve ssd kaldı. Bu sisteme bir de 2k monitör alıcam nasipse. Aklımda Rampage'in beyaz bir monitörü vardı Abdullah Abi incelemişti o ve Samsung Odyssey G65B var. Başka bu bütçelerde...
  20. Emirkanyvs

❌İndirim Bitti! XPG Lance Blade Beyaz DDR5 Ram( 2x16 32GB ) 5.790 TL

Fiyatı güzel düşmüş. Kendim de beyaz sistem dizdiğim için bu fiyata görür görmez aldım. Normalde 6000mhz cl30 beyaz ramlar Thull markası hariç 6.900TL civarlarında. https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-lancer-blade-beyaz-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-pc-ram.html
Geri