Arama sonuçları: *

• Users: Atilla
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

beyaz renk mouse tavsiyesi

merhaba, beyaz renkli mouse arıyorum 800tl bütçem var bazı modellere baktım ama 3-4 ay sonra sarardığı söylendi öyle olmasını istemiyorum.Eğer önerdiğiniz başka mouselar varsa bütçemin biraz daha üstüne de çıkabilirim ve rgb olmasını istiyorum
  2. A

Mühendislik fakültesi ve oyun için laptop önerisi

Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve oyun da oynuyorum 24bin tl bütçem var ne öneririsiniz https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-fx506he-hn01116-intel-core-i5-11400h-16gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-ips-p-744754598?boutiqueId=61&merchantId=106934 Bu nasıl çok ısınıyor...
  3. A

monitörden tık sesi geliyor ekran kapanıp geri açılıyor

hdmı kablosu takılıyken monıtörden tık sesi geliyor ve kapanıp açılıyor ama vga kablosu taktığımda hiçbir sorun olmuyor neyden kaynaklı olabilir
  4. A

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor ses falan kısabiliyorum alt tab yapabiliyorum ama bunları yapınca bilgisayar bir süre donuyor neyden kaynaklı olabilir format attım sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim düzelmedi
  5. A

ssd kullanımı %100 oluyor pc donuyor

7 ay önce ssd aldım uzun zamandır bilgisayarda oyunlarda donma oluyor bunun da disk kullanım %100 olunca olduğunu fark ettim disk sağlığı %97 okuma yazma hızı da normal neyden kaynaklı böyle oluyor olabilir ?
  6. A

ssd kullanımı %100 pc donuyor

7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba...
  7. A

Standart Çift kanallı PCI IDE denetleyici hatası

Pc donup duruyor ve çoğu zaman mavi ekran veriyor bundan kaynakli olabilir mi ramleri test ettim onda da sorun yok 1678043520 Bazen de pc donduğu zaman 3 kere bip sesi geliyor ramlerden suphelendigim icin test ettim ama hicbir sorun yoktu ekran kartinda da sorun yok sicaklik degerleri de gayet...
  8. A

Yeni ssd ama hızı düşük

Sağlığını test ettim ve %100 gözüküyor.Anakartım sata 2.0destekliyor bundan kaynakli olabilir mi yoksa kabloda mı bir sorun var 1662975002 Sandisk 240gb ssd
  9. A

bilgisayar donuyor ama mouse imleci hareket ediyor

bilgisayarım bazenleri donuyor ama mouse hareket ediyor ramleri memtest86 ile test ettim hiçbir sorun çıkmadı ekran kartına ve işlemciye de test yaptım hiçbir sorun çıkmadı sıcaklıkları da gayet normal diski de yeni aldım sorun ne olabilir
  10. A

Disk kullanımı çok fazla ve hdd kapanıyor

Hdd den ses geliyor ve kapanıp açılıyor bu sırada da pc donuyor format attığımda 2 gün sorunsuz kullanabiliyorum ondan sonra hdd tekrar kapanıp açılmaya başlıyor ve disk kullanımı da %100
  11. A

Rust Takımı Kuruyorum

1000 saatim var takım kuruyorum katılmak isteyen var mı?
  12. A

Oyun Oynarken HDD Kapanıyor

Oyun oynarken hdd den ses geliyor büyük ihtimalle kapanıyor ve oyun donuyor birkaç dakika sonra düzeliyor hata falan almıyorum hdd sağlığı %84 bazen oyun donduktan sonra siyah ekran oluyor ve pc yeniden başlıyor
  13. A

Akıllı saat tavsiye 1800 tl

Akıllı saat almayı düşünüyorum 1800 tl bütçem var Oppo watch 41mm nasıl alınır mı
  14. A

Windows 10 siyah ekran

Dün bilgisayarımda hiç bir sorun yoktu ama oyun oynarken birden siyah ekran veriyor ya da açılmıyor format attım ama düzelmedi neden kaynaklı olabilir
Geri