Arama sonuçları: *

1. omer.f.saltik

Sıfır toplanmış sistem açılmıyor

ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?
  2. omer.f.saltik

Yardım Maksimum 6500TL'ye ikinci el-sıfır laptop önerisi

Nisan 2020'de GTX 1660 Super ekran kartlı bir sistem toplamıştım. Ekran kartlarının fiyatları fırlayınca da fırsattan istifade ederek ekran kartını aldığım fiyatın 2 katına (belki biraz daha fazlasına) sattım. İşlemcim Ryzen 5 1600 (AF) olduğu için bilgisayarı kullanmaya devam etmek istiyorsam...
  3. omer.f.saltik

Bilgisayar, Harddiski görmüyor.

Merhaba bugün bilgisayarıma sıfır WD 1TB harddisk taktım. Windows'un kendi disk yönetimi programından da yeni birim oluştur dedim. Tam biçimlendirme esnasında elektrikler gitti. PC'yi yeniden açtığımda 1TB'lık disk 2048GB olarak gözüküyor ve diske hiçbir şey yapamıyorum. Sağ tuşa bastığımda...
  4. omer.f.saltik

4000TL Toplama Bilgisayar için Yardım.

Herkese merhaba. Catia programını rahatça çalıştırıcak, 1080p'de akıcı oyun oynatacak ve Twitch'te canlı yayın açacak bir bilgisayar toplamam gerekiyor. Uzun bir süredir piyasaya bakıyorum ve sonucunda aşağıya yazdığım sitelerdeki parçaları birleştirdim. Bu sistemin herhangi bir uyumsuzluk...
Geri