Arama sonuçları: *

1. F

Otomatik Onarım Hatası

%1 bilgisayarınızı onaramadi diyor. Tablet PC markası HT
  2. F

240 hz monitör önerisi

240 hz monitör almak istiyorum bazı markalar pahalı markaya göre veya fiyata göre performans fark ediyormu.ediyorsa öneriniz nedir
  3. F

valorant ekran kartı sürücüsü çöktü

ekran kartı gtx 1660 valorant oynuyorken ekran kartı sürücü çöktü diyor.pc restart atıyorum oyuna giriyorum 1 dk sonra yine aynı hata.bunu sebebi ney.
  4. F

Çözüldü✓ PSU'nun GPU'daki Dalgalanması

oyundayken gpu powerinin dalgalanması beni benden aldı.düşük gpu kullanımın sebebi yüksek ihtimal ile psu'dan kaynaklı.fikirlerini alabilirmiyim
  5. F

Çözüldü✓ Psı önerisi istiyorum

Psı alıcam elimde 2 yıldır kullandığım bst 500 e güç psu var ama yeterli işlevi gördüğünü düşünmüyorum.oyunda drop yiyorum ve gpu sadece %40 oranında kullanılıyor.bazı zamanlarda da çöküyor.psu ile bir alakası varmıdır yoksa sorun başka bir yerdemi.sorun psu da ise öneri yapabilirsiniz. Gtx 1660...
  6. F

Gtx 1660-İ5 9400F Sisteme 600W Yeterli Olur Mu?

ekran kartı gtx 1660 işlemci i5 9400f 2.9 ghz vb. gerekirse daha fazla yazarım csgo oynuyorum drop yiyorum bunun sebebini bir türlü bulamadaım
  7. F

Çözüldü✓ 480 GB ssd ve drop yiyorum

Csgo da drop yaşıyorum ssd ile alakalı bir şey olabilirmi
  8. F

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanımı %40

Ekran kartım gtx 1660 İşlemci i5 9400f 2.9 ghz 6 çekirdek Csgo oynuyorum arada fps drop yiyorum ve bu keyfimi bozuyor.ekran kartı kullanımı 40-55 işlemci kullanımı 45-60 arasında.ekran kartı kullanımı bazen işlemcinin altında kalıyor.sorunun bu olduğunu düşünüyorum.görüntü ayarlarını...
Geri