Arama sonuçları: *

1. O

35 bin tl telefon önerisi

merhabalar 35 bin tl ye telefonlara bakıyordum iphone 13 ve s24 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim beni uzun süreler götürsün ne zaman feci şekilde kasma donma olursa o zaman telefon değiştiren birisiyim gönlümde iphone 13 almak var senelerdir android kullanan birisiyim farklılık olsun...
  2. O

Öneri max 1200 tl ye mouse ve mouse pad önerisi

max 1200 tl bütçe var mouse almak istiyorum (kablosuz) razer basilisk x hyperspeed ve steelseries qck large mouse pad almayı düşünüyorum bir çok kişinin tavsiye ettiği bunlar idi son birkez birde size sormak istiyorum bu ikili iyi olurmu kullanan varsa tavsiye alabilirmiyim
  3. O

Öneri kablosuz oyuncu mouse tavsiyesi

merhabalar önümüzdeki haftalarda kablosuz mouse almayı düşünüyorum max 800 tl bütçe var neleri tavsiye edersiniz aklımda steeseries rival 3 wireless var güzelmidir fps oyunları için Birde sizden şunu isticem fps oyunlarında bazen hızlı etrafa bakmak gerekiyor (düşük sens kullanıyorum) şuan...
  4. O

Öneri Valorant asil phantom vs oni phantom

selamlar valorant ta hangi phantom skinini önerirsiniz (1775vp ye) elimde şuan asil vandal var yanına bir asil phantom mu alayım yoksa oni phantommu çok kararsızım. şimdiden teşekkürler SİZLERDE EKLEYEBİLİRSİNİZ TAVSİYE ETTİĞİNİZ PHANTOM SKİNİ VARSA
  5. O

asus a320m-f için en iyi işlemci ve ekran kartı önerisi

iyi günler elimde asus a320m-f anakartım var bu anakarta takılacak en iyi işlemci ve ekran kartı nedir ne önerebilirsiniz ve nereden bakabilirim buna hali hazırda üzer,nde ryzen 3 3200g var ileriki aylarda yükselte bilirim diye düşünüyorum
Geri