Arama sonuçları: *

• Users: xAspeecT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xAspeecT

Öneri İkinci elden temiz s10 Ultra alınır mı

20.000₺ Fiyata s10 ultra ikinci elden alınır mı sizce?
  2. xAspeecT

Psu Önerisi (pc kendiliğinden kapanıyor)

Ryzen5 5600x ve 3060ti ekran kartıma uyumlu fiyat performans bir psu ihtiyacım var.Bilgisayarım oyunlarda sürekli kapanıyor yani reset atıyor.Occt programıyla tüm testleri yaptım ama test halindeyken hiçbir modda kapanmadı.Sorunu tam anlayamamakla birlikte psu yetersiliği diye yorumladım.Ancak...
  3. xAspeecT

20000 TL bandında hazır masaüstü sistem önerisi

20.000 Tl bandında hazır masaüstü sistem önerir misiniz arkadaşlar. sonrasında monitör klavye mouse kulaklıkta alacağım. toplam harcamam 26-27 bin tl olacak
  4. xAspeecT

20-25 Bin TL Bandında Her şey dahil masaüstü pc önerisi

20-25 bin tl bandında klavye mouse monitör her şey dahil pc önerisi yapar mısınız.
  5. xAspeecT

r5 5600x kule tipi soğutucu önerisi bütçe 700

r5 5600x kule tipi soğutucu önerisi bütçe 700 kasa: MSI MAG FORGE 101,
  6. xAspeecT

Öneri 2000 TL bütçe wireless kulaklık önerisi

2000 TL bütçe wireless kulaklık önerisi
  7. xAspeecT

8. xAspeecT

Zam gelecek diyorlar telefon almak mantıklı mı

telefonlara zam gelecek diye bir söylenti var ikinci el fiyatlarını etkiler mi sizce? sıfır telefon alıp yatırımlık bekletilir mi sizce
  9. xAspeecT

R5 5600x Isınma Sorunu

R5 5600x Stok fan ile birlikte 95 dereceleri görmesi normal mi değilse ne yapmam gerekir?
  10. xAspeecT

Goldmaster x7 transmitter cızırtı yapıyor?

araba bluetooth bağlantısı için goldmaster x7 transmitter aldım izmitten ilk taktığımda sorunsuz çalışıyorken sakaryaya döndüğümde izmitte verdiği sesin yarısını veriyordu ve çok cızırtılıydı yardımcı olabilecek var mıdır
  11. xAspeecT

rx6800 mü rtx 3060ti mı?

radeon 6800 xfx 3 fan 6300 kutu var garanti fatura yok gigabyte 3060ti 3fan 6000 kutu garanti fatura var ama garanti amazon jp üzerine
  12. xAspeecT

Amazon Jp den alınma garantisi var denilen 3060ti alınır mı

Amazon Jp den alınma garantisi var denilen 3060ti alınır mı gigabyte 3 fanlı model
  13. xAspeecT

3060 ti alım ilanı fiyat tahmini

3060 ti ikinci el arıyorumda max kaç para olmalı ve satan var mı?
  14. xAspeecT

Asgari ücret sonrası ekran kartı piyasası

sizce asgari ücret artışından sonra sıfır ve ikinci el ekran kartı piyasasında ki hareketlilik nasıl olur
  15. xAspeecT

Öneri 1000 TL Altı M2 ssd önerisi

1000 tl altında m2 ssdi önerisi gpt olan direk windowsu kurabileceğim
  16. xAspeecT

Yardım James Donkey JD 512 GB M2.SSD'yi gbt yapamıyorum

James Donkey 512gb m2 ssd aldım. windows kurmak istediğimde kuramadım hata sebebi sürücünün gbt olmamasıymış. şimdi deniyorum olmuyor yardım edebilecek varm ı
  17. xAspeecT

James Donkey JD 512 GB SSD F/P ürünü müdür?

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden 669 TL'ye James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk aldım. Sizce fiyatına göre iyi midir daha iyisi var mıdır size sormak istedim
  18. xAspeecT

Yardım 2 Sata girişim var 3 diskim var çoğaltıcı ile takabilir miyim?

Anakartımda aslında3 tane sata girişi var ama 1 tanesini ekran kartım kapatıyor üstüne denk geliyor. Diğer 2sinin birinde Windowsun kurulu olduğu SSD diğerinde 500 gb HDD takılı. Boşta olan 500 GB HDD daha var onu da nasıl takabilirim kasanın içinde olacak şekilde dışarıda durmasını istemiyorum.
  19. xAspeecT

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Herkese merhaba, arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum benim bilgisayarım ne kadar eder satmaya kalksam? Ryzen 5 5600x Rx580 4gb, 8x2 Hyperx fury rgb ram Gigabyte B450m S2H v2 Samsung 860 PRO 250GB SSD 500GB HDD Zalman 500w PSU MSI MAG FORGE 101 Kasa Asus VG248QE 144 hz 1ms Monitör...
  20. xAspeecT

Yardım Oyun oynarken disk bi anda pcde gözükmüyor ve oyun kapanıyor

GTA 5 oynarken yerel disk d bi anda pcde gözükmemeye başlıyor oyun kapanıyor 1 dakika sonra gözüktüğü gibi geri geliyor sizce sorun nedir oyun oynamaya başlayacakken kapanması beni yordu
Geri