Arama sonuçları: *

• Users: Feynman01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Feynman01

Samsung G61SD OLED G6 27' 2K OLED Flat 240Hz - İkinci EL- Fikirleriniz?

Merhabalar. Amazonda 9 taksitle ikinci el yeni gibi kategorisinden 23500 e G6 aldım. Normalde 4.nesil 2k monitör bekliyorum ama sıkıldım ve asla bu fiyatlarda olmayacak tabii ki. Yüksek taksiti bir daha bulamayabilirim diye aldım. Amazon'a güveniyorum monitörde bir problem varsa direkt iade...
  2. Feynman01

4.Nesil Monitörler Ne zaman Stoklara Girecek?

Merhabalar, 4. nesil Oled monitörler özellikle gigabyte in ve yeni çıkacak monitörler ne zaman ulaşılabilir olacak acaba? (27 inch 2k Monitör öncellikli) Tüm dünya ulaşabilirken biz neden stok bulamıyoruz. Firmalar ellerindekileri mi eritmeye çalışıyorlar yoksa. Bilgisi olan arkadaş varsa...
  3. Feynman01

Orta Üst Segmentte F/P Monitör Olmaması

Merhabalar herkese, Yeni bir sistem dizdim. 5070 ti ekran kartım var oled 2k-4k 27 inç bir monitör arıyorum 30-40 k arasında (En az 6 taksit) olacak şekilde ama gerçekten düzgün bir monitör bulamadım. Gigabyte in 4. nesil monitörünü bekliyorum ama bilerek stoklara almıyorlar diye hissediyorum...
  4. Feynman01

Asus Rog Strix OLED XG27UCDMG 26.5 4K Monitor - Yardım

Merhabalar, Başlıkta belirttiğim monitörü almayı planlıyorum. Linki; https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-oled-xg27ucdmg-26-5-inc-240hz-0-03ms-4k-uhd-adaptive-sync-qd-oled-pivot-gaming-monitor-p-HBCV00008JY81Y?magaza=Hepsiburada Düne kadar bu monitorü bekliyordum : GIGABYTE MO27Q28G...
  5. Feynman01

EKRAN SATIN ALMA PROBLEMİ

Sevgili dostlar, Bir süredir monitör almak için hayatımın bir kısmını indirim haberlerine ve inceleme videolarına bağlamış durumdayım. Bir kısmı dediğim büyük bir kısmı oldu ve dün gerçekten bundan rahatsız oldum. Uzunca bir arartırmadan sonra Mini led alayım dedim ama model kalmadı. Neyse şu...
  6. Feynman01

32" Odyssey OLED G8 G81SF -G80D Farklar

Merhabalar, G81SF yeni model ve içersinde bir önceki modeline göre Tizen sistemi bulunmuyor ve yeni nesil panel olduğuna dair bir bilgi yok. Neden daha pahalı ? G81SF i alacaktım fakat şu an kararsız kaldım (Öğrenci indirimi 35 bin). Bilen birilerinin yeşillendirmesi harika olur. Bir de Sizinde...
  7. Feynman01

MONİTÖR ÖNERİSİ (2K)

Merhabalar, Şu üç monitör arasında kaldım. Desteklerinizi rica edeceğim: https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg27aqdmg-26-5-inc-240hz-0-03ms-qhd-g-sync-oled-gaming-monitor-p-HBCV00006L81MZ...
  8. Feynman01

ThermalRight Frozen Warframe 420 Black Sıvı Soğutucu Kullanıcı Deneyimleri

Merhabalar, Bu soğutucuyu kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Bir de Asus MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası na sığar mı acaba? Teşekkürler
  9. Feynman01

SİSTEM SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Merhabalar, Şöyle bir sistem kurdum. Bu sisteme ve kasaya uygun soğutucu önerebilir misiniz ? Asus Prime LC 360 mm ve Arctic liquid Freezer pro 360-420 gözüme takıldı. Daha iyi önerileriniz varsa açığım (Özellikle kasaya uygun). Değerlendirmek belki almak isterseniz fiyat karşılaştırması...
  10. Feynman01

PSU Karşılaştırma - Yardım

Merhabalar, Yukarıdaki hangi psu yu tercih etmeliyim sizce ? Aralarında 1500 lira farkla Corsair daha ucuz. https://www.itopya.com/nzxt-c1200-1200w-80-gold-atx-31-gen-5-135mm-full-moduler-psu_u26930?srsltid=AfmBOooRQZFjgOfM0hqUi12JQhrKS4ly9A9RLSgTbvEOFK6sovksy5iB...
  11. Feynman01

Çözüldü✓ İLK MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMI TOPLUYORUM (YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM)

18 li yaşlarımda bilgisayarla çok yakından ilgiliydim. Fakat 33 yaşına geldim ve senelerdir bu işin uzağındayım. Kasım ayı itibari ile bilgisayar toplamaya karar verdim. 3 parçasını aldım, şöyle ki; 1-ASUS TUF GeForce 5070TI Gaming oc 16 gb drr7 256 bit - 50650.65 TL ( Arc Riders oyunu hediyeli...
  12. Feynman01

Topladığım Parçalar İçin Kasa-PSU-Soğutucu Önerisi

18 li yaşlarımda bilgisayarla çok yakından ilgiliydim. Fakat 33 yaşına geldim ve senelerdir bu işin uzağındayım. Kasım ayı itibari ile bilgisayar toplamaya karar verdim. 3 parçasını aldım, şöyle ki; 1-ASUS TUF GeForce 5070TI Gaming oc 16 gb drr7 256 bit - 50650.65 TL ( Arc Riders oyunu hediyeli...
Geri