Arama sonuçları: *

• Users: contraxia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. contraxia

Yardım Laptobumu düşürdüm kasayı ne kadara değiştirebilirim

selamlar herkese iyi forumlar. bir kaç gün önce laptobumu elimden düşürdüm ve kenar kısmından biraz kırıldı ve çatlaklar oluştu. ürünün canlı veya yazılı olarak bir desteğe ulaşamadım ve sesli olarakta aramak istemiyorum. ürünüm acer nitro 17 nh.ql1ey.003. sadece alt kasa değişimi yapmak...
  2. contraxia

Mavi Ekran Laptop ekrana görüntü gelmiyor

İyi forumlar. Laptoba yeni format attım bütün driverleri vs yükledim ekranda hiç bir sıkıntı yok en sonra amd redeon uygulaması kurarken siyah ekran verdi daha sonra düzelmedi. Laptobu kapayıp tekrar açtım açılış esnasında sadece marka laptop marka kısmı görünüyo ardından siyah ekrana düşüyor...
  3. contraxia

Laptop rgb klavye ışığı değiştirme

herkese hayırlı bayramlar hayırlı forumlar. şuan sabit sarı/turuncu arası bir renk yanıyor. Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003 klavye ışığını değiştirme şansımız var mı? özelliklerinde rgb 4 bölge aydınlatma yazıyor fakat nasıl değiştirileceğini bulamadım, şığın rengini değiştirmek mümkün mü?
  4. contraxia

Çözüldü✓ Laptop bluetooth driveri nasıl bulup yüklerim?

linux sistem laptop alıp içerisine windows yükleyip zor bela wifi sürücünü bulup kurdum fakat bluetooth sürücünü bir türlü bulup yükleyemedim. anakartın modelini bilmiyorum ama laptobun marka model versem acaba uygun driver bulunabilir mi? marka model: Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003
  5. contraxia

Yardım Laptop için windows 10 nasıl bulurum

Acer nitro 17 serisi ubuntu bir laptop almıştım bugün windows kurdum fakat masaüstü kurulumu oldu laptop için iso dosyasını bulamadım şimdi de internet kablosu olmadığı için internete bağlanamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi mümkünse windows 10 olsun lütfen
  6. contraxia

Yardım İki laptop arasında kaldım yardım edebilir misiniz

Selamlar. Bir yandan Acer Nitro marka 4060 (140W) ekran kartlı bir laptop diğer yandan Asus Tuf marka yine 4060(140W) ekran kartı. Bir haftaya yakın araştırıyorum ve cepte hep asus laptobu tutuyordum ta ki acer laptobu görene kadar. Fiyat olarak ikiside aynı fiyatta acerin işlemcisi daha güçlü...
  7. contraxia

Çözüldü✓ YENİ YIL IMEI YENİLENEME

Yurt dışı telefon kullanıyorum yeni yıla girdiğimizde IMEI süresi yenileniyor diye biliyordum fakat hala yenileme olmadı acaba resmi tatil diye mi faaliyet gerçekleşmedi bilgisi olan paylaşabilir mi?
  8. contraxia

parça parça sistem topluyorum

selamlar, sistemi bir kaç aya bölerek o şekilde almayı düşünüyorum, sadece kasa için bu bütçeyi ayırdım, diğer çevre birimleri olarak elimde sadece msi gm41 mouse var diğer parça önerilerini de açığım /monitor- 2k 27' 05,-1ms(8000TL), klavye(2000TL), kulaklık(1000TL)/ son zaman sistemlerinden...
  9. contraxia

gaming sistem önerisi

selam arkadaşlar, kendim topladığımda hazır sisteme göre daha pahalı oluyor, ama hazır sisteme baktığımda ise istediğim parçaların olmadığını görüyorum, ekran kartını en az 12gb olmasını istiyorum bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum [sadece kasa]
  10. contraxia

Çözüldü✓ Anakart işlemci uyumu

MSI h510m-a pro anakartım var şu an i3 10100f kullanıyorum bunu satış yerine R5 5600x alacağım. Alacağım işlemci anakartım ile uyumlu olur mu?
  11. contraxia

Yardım ikinci el sistem bu fiyata alınır mı?

içindekiler : Amd ryzen 5 5600x Gigabyte Rtx 3060ti ekran kartı Gigabyte b450m s2h anakart 3600mhz gskill ram 2*8 ddr4 ram 500gb m2 ssd 750w 80+ fury psu Nztx H510 elite RGB kasa Nzxt led şerit Nzxt kraken 120 sıvı soğutucu sadece kasa sistemi 20k ekipmanlar : Msi gk30 klavye Logitech G733...
  12. contraxia

epic games oyun açma sorunu

şu an epic gameste ücretsiz olan lawn mowing simulator oyunu indirdim fakat açmıyor, hem epic uygulamasından hemde masaüstü kısayol'dan denedim açmıyor, nedeni ne olabilir?
  13. contraxia

epic games oyun açma sorunu

epic gameste şuan ücretsiz olan mowing simulator oyunu indirdim fakat açmıyor herhangi bir hatada vermiyor, ne yapmalıyım
  14. contraxia

Yardım i3 4130 işlemciye göre anakart

bu işlemciye göre hangi anakart uyumlu olur
  15. contraxia

Yardım işlemci uyumlu anakart

arkadaşımın anakartı yanmış ve yanlış birşeyler yapmamak için buraya yazıyorum işlemci i3 4130 bilgisayarcı...
  16. contraxia

ali expressten m2 ssd alınır mı

ali expressten bi ürün buldum ama tam olarak güvence sağlayamadım. daha önceden de aliexpressten alışveriş yaptım kargo konusunda bi problem olmadı...
  17. contraxia

xbox game bar ile kayıt alamıyorum

W+G yapıp kayıt almak istediğimde sistem gereksinimlerinin yetersiz olduğunu söylüyor. windows veya diğer sürücülerin hepsi güncel şekilde ama yinde kayıt almıyor sistem : i3 10100f + 6500xt
  18. contraxia

Yardım laptop harddiski masaüstü kasaya nasıl takarım

eski laptop dell inspiron 5567 onun hdd yi çıkarıp kasaya takmak istiyorum fakat takılacak yeri bulamadım yardımca olabilir misiniz kasa...
  19. contraxia

Öneri forza horizon 5 300tl

oyunu oynamak istiyorum fakat 300 lira vermek istemiyorum ücretsiz güvenilir tek link önerebilecek varmı
  20. contraxia

Çözüldü✓ amazonda xfx 6500xt 3033₺!!!

https://www.amazon.com.tr/XFX-Speedster-QICK210-Radeon-RX-65XT4DBDQ/dp/B09Q98KRTG/ref=sr_1_omk_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1GZJ95F0DTVN6&keywords=6500xt&qid=1653505430&sprefix=6500+x%2Caps%2C201&sr=8-2
Geri