Arama sonuçları: *

1. K

10 Bin Tl sistem öneri yapar mısınız?

10 Bin Tl var sadece toplama kasa alabilirim önereceğiniz bir yer var mı yada ne almalıyım.
  2. K

Bilgisayara aynı frekans ta 3 tane 8 GB ram takmak mantıklı mı ?

B550 GAMING X V2 anakartım var üzerinde 2x 8 GB ram var 1 tane daha aynı marka ve hızda ram taksam toplamda 3 tane 8 GB ram iş yapar mı ? Mantıklı mı ?
  3. K

Windows kurulum yaparken ilerlemiyor nasıl bir yol izlemeliyim

Arkadaşlar yardım eder misiniz kurulum yapmada burada tıkanıyor ilerlemiyor nasıl yapabilirim
  4. K

5000 tl telefon önerisi?

Merhaba arkadaşlar sadece arama yapmak için bir telefon önerisi olan var mı? Önerileriniz dokunmatik telefon olursa sevinirim.
  5. K

🔥İndirim PTTavm adidas ayakkabı 968 TL acaba sahte mi ?

https://www.pttavm.com/adidas-samba-og-unisex-spor-ayakkabi-p-625377844 Ayakkabı fiyatı 4000 TL ama bu sitede 968 TL ürün sahte olabilir mi arkadaşlar?
  6. K

Windows 11 vs windows 10 pro problemleri?

Merhaba arkadaşlar Windows 10 pro dan w11 e geçtim 3 aydır saçma sapan problemler çıkarıyor bilgisayar en son sıkıntım oyundayken ekran kartı fanlarını çalıştırmadığı için PC reset attırdı ekran kartını yakacaktık az kala sonradan anladığım yazılımsal bir sıkıntıydı sürücüleri silip yükledik...
  7. K

Çözüldü✓ Bilgisayar AMD ekran kartımı görünmüyor!!!

OYUNDAYKEN BİRDEN PC KAPANTI EKRAN KARTI FANLARI HIZLI ÇALIŞMAYA BAŞLADI ŞİMDİ İSE PC AÇILDI AMA PC EKRAN KARTI GÖRÜNMÜYOR AMD SOFTWARE:ADRENALİN AÇILMIYOR ekran kartı fanları çalışıyor ama oyunlara giremiyorum yardımcı olur musunuz ?
  8. K

İnternetten aldığım TV kutusu ezik ve kırık çıktı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilir mi? PTTavm üzerinden televizyon aldım kargocu kutuyu getirdiğinde ürün kutusu ezik ve kırık çıktığı için ürünü almadım başka ne yapabilirim tutanak tutmalımıydık ?
  9. K

İnternet aldığım TV kutusu kırık çıktı ne yapmalıyım ?

Pttavm aldığım televizyon kargocudan alırken TV kutusu kırık çıktığı için kargoyu almadık bunu için nasıl bir yol izlemeliyim tutanak tutmalı mıydık ?
  10. K

Anakartta USB 3 pin değiştirebilir miyiz ?

Ana kartta USB pimini çıkarmıyorum çektikçe pimle birlikte USB portu çıkmaya başladı böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşımız var mı ?
  11. K

amd r5600x overclock için yardım eder misiniz?

gigabyte b550 gaming x v2 amd ryzen 5 5600x var elimde hava soğutucusu var işlemcide tahmini olarak hzm ve voltaj ını kaç derece yapmalıyım yapan arkadaşlar kaç derecede kullanıyor bilgi verebilirler mi ?
  12. K

windows 11 pro güncelleme sorunu

windows 11 pro yüklü bende dün güncelleme geldi güncelleme yaptıktan sonra steam üzerinden girdiğim oyunlardan 2 dk sonra oyun kapanıp masaüstüne atıyor bunun için ne yapabilirim ?
  13. K

Assassin's Creed Oyunları

1 adet Assassin's Creed oyunu alacağım ama kararsız kaldım hangi oyunu almalıyım?
  14. K

Last of us part 1 ucuz Steam key nereden alabilirim ?

Last of us part 1 steam da malum çok pahalı ucuza satan bir site var mı ?
  15. K

Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu ayarları değiştirilir mi ?

Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu aldım ama fan hızını ve renklerini değiştirmek istiyorum ayarlaya bilir miyim ana kartım Gigabyte B550 GAMING X V2
  16. K

Ryzen 5600x gigabayt b550 gaming v2 BIOS UNDERVOLT nasıl yapabilirim ?

merhaba arkadaşlar işlemci çok ısınıyor voltaj düşürerek ısıyı düşerebilirmiş ama bios u çok iyi bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? Ryzen 5600x gigabayt b550 gaming v2 BIOS UNDERVOLT nasıl yapabilirim ?
  17. K

Etail alış veriş sitesinden oyun alan var mı aramızda ?

https://etail.com.tr/uncharted-legacy-of-thieves-collection-pre-purchase-19. Oyunu almak istiyorum Steam da çok pahalı bu site güvenli mi almalı mıyım ?
  18. K

Işık süzmesi gereğinden fazla mı sizce ?

Merhaba LG 27GR75Q-B UltraGear 27'' 1ms 165Hz Gsync FreeSync HDR10 IPS QHD Gaming Monitör aldım ama gereğinden fazla ışık süzmesi var gibi geri iade etmeli miyim ?
  19. K

Rdr2 ekran kartı çok ısınıyor ne yapmalıyım ?

AMD 5600x RX 6800xt var rdr2 ilk kez indirdim oyuna başlarken girişte ekran kartı neredeyse alev alacak normal mi ? Hava soğutma var sadece PC de 1080 p açtım oyunu
Geri