Arama sonuçları: *

1. selcukozcelik34

Yardım HANGİ OYUNU OYNAMALIYIM KARAR VEREMİYORUM!

Selamlar arkadaşlar Steam platformu üzerinden birçok oyun aldım geçen yıl iş güç derken vakit bulup pc başına geçemedim e tabi bizim nesilde eskisi gibi oyun hevesi kalmadığı için şu boş vakitlerimi birazcık oyunlarla doldurayım dedim. Bütün derdimi sıkıntımı unuttuğum ve eğlendiğim tek merciden...
  2. selcukozcelik34

Çözüldü✓ İKİ MONİTÖRDEKİ RENK FARKI

Selamlar benim Monster marka dizüstü bir pc var dün asus marka bir monitör ödünç aldım arkadaşımdan. Ancak bağlayınca renkler acayip farklı gözüküyor. Ama şöyle garip bir durum var bu problemi "bu ekranı genişlet" seçeneğini seçince yaşıyorum "bu ekranları yinele" seçeneğine basınca iki...
  3. selcukozcelik34

Çözüldü✓ 30000 TL PC ÖNERİR MİSİNİZ?

Selamlar bir genç kardeşimize bilgisayar alacağız monitör ve diğer ekipmanları hazır lakin bilgisayarın kendisi yok hazır sistem ve toplama bir bilgisayar öneriniz var mı?
  4. selcukozcelik34

Çözüldü✓ LAPTOP İÇİN SOĞUTUCU ARIYORUM!

Yeni Monster laptop aldım ısınmayla ilgili problemim yok lakin ilerisi için setup kuruyorum nette bulduklarım çok dandik hissetiriyor (media markt,vatan v.b) tavsiye edebieceğiniz iyi bir soğutucu var mı bütçe çok önemli değil.
  5. selcukozcelik34

Çözüldü✓ VİDEO PRODÜKSİYON İŞLERİ İÇİN TOPLAMA PC 40.000 TL

Video işleriyle uğraşıyorum premier pro ve after effects te kasmayacak bir sistem istiyorum öneriniz varmıdır?
  6. selcukozcelik34

Çözüldü✓ MSI Anakart Tavsiyesi

MSI bir sistem topluyorumda anakart konusunda kararsız kaldım. Sistem parçalarım kısaca şöyle (İ7 12700K-RTX 3080 Ti- CORSAİR 32GB RAM) görsel olarakta güzel gözüken bir anakart istiyorum tavsiyeleriniz neler?
  7. selcukozcelik34

Çözüldü✓ MSI Sistem toplama (Max 50K)

İçerisinde i7 12700k kesinlikle MSI parçaları ve Nvidia Ekran kartı olsun MSI Monitör dahil bir sistem öneriniz varmı? (Not: Hem iyi derecede edit hemde oyun oynamak için)
  8. selcukozcelik34

Çözüldü✓ Sizce Bu Sistem Mantıklımı? (Max 55K Bütçe)

Hem edit hem oyun için bu sistemi uzun zamandır düşünüyorum sizce iyi ve mantıklı bir sistem mi? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/AH2JDXMH
  9. selcukozcelik34

Çözüldü✓ 40K Oyun Ve Video İşleri Toplama Pc

Hem oyun oynayabileceğim hemde video prodüksiyon işleri yapabileceğim monitör ve Windows 11 Pro Dahil bir toplama bir PC öneriniz varmıdır acaba? Gerçekten internet üzerinde topluyorum ya anakart kötü oluyor yada monitörü dahil edemiyorum kafayı yicem:mad::peeposad:
Geri