Arama sonuçları: *

1. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri Hawk Fab vs Xdrive 15li

Başlıktaki iki modeli de deneyimleyen var mı? E-ticaret sitesindeki ve iki ürünün yorumlarında herkes kendine göre artı ve eksi yönlerinden bahsetmiş. Forumda da aynı şekilde. Bu iki modeli veya farklı markaların yakın fiyatlardaki modellerini kıyaslama imkanı olan oldu mu? Bu konu daha önce de...
  2. bicisimyaklasiyorefendim

Lenovo LOQ 15ARP9 Batarya ve Adaptör Sorunu Çözüldü mü?

Merhaba forum sakinleri. Bildiğiniz üzere Lenovo'nun başlıkta bahsettiğim modelinde 170W adaptör geliyor. Adaptörün gücü yetmediği için şarjda oyun oynarken pilin azalması sorunu vardı. Bu sorun BİOS güncellemesi veya adaptör değişimi ile çözülebiliyor mu? Bir gelişme var mı bu konu hakkında...
  3. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?

[H3 id='URLhttpswww.laptop.com.trurun439604msi-katana-17-b13vgk-1287xtr-intel-core-i7-13620h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4070-8gb-17-3-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptopMSI+KATANA+17+B13VGK-1287XTRURL+alnr+m']MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?[/H3] Eksi yönleri nelerdir? Kullanan ya da bilgi...
  4. bicisimyaklasiyorefendim

🔥İndirim Honeywell TurboForce HT-900 Masaüstü Vantilatör 900 TL

https://www.amazon.com.tr/HONEYWELL-TurboForce-Vantilat%C3%B6r-Ayarlanabilir-Vantilat%C3%B6r%C3%BC/dp/B003KHJO6G Akakçe Linki: https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-honeywell-turboforce-ht-900-masaustu-fiyati,372720877.html Ürünün yorumları iyi gözüküyor. Daha önce kullanan arkadaşlar...
  5. bicisimyaklasiyorefendim

Yardım Modem Hat Değerlerine Göre Kaç Mbps Hız Alabilirim

Merhaba, internet hattım aşağıdaki resimde göründüğü gibi hat değerleri veriyor. Aynı kutudan farklı bir servis sağlayıcıdan internet almak istiyorum. Sorunsuz en fazla kaç mbps hız alabilirim? Her sitede faklı hız çıkıyor mesela Ttelekom 88, Gibirnet ve Turknet 66 Mbps diyor.
  6. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri B550 Anakart 4x8GB RAM

Merhaba forum sakinleri. Bilgisayarımda R5 5600 işlemci Asus Prime B550 M-K Anakart ve 2*8GB RAM var. Sistemdeki RAM'i 32 GB'ta yükseltmek istiyorum. Sizce 2*16 almak mı mantıklı yoksa aynı marka ve model 2*8 GB daha alıp yükseltme yapmak mı mantıklı? İşlemci Quad channel RAM desketlemediği...
  7. bicisimyaklasiyorefendim

Yardım 4060 Tİ Farming Simulator 25 Düşük FPS Sorunu

Sistemim r5 5600 RTX 4060Tİ 16 3200Mhz RAM. FS25'te yüksek ayarlarda max. 40 FPS alıyorum. Ayarları daha düşük veya daha yüksek yapsam bile FPS değişmiyor. Sadece bu oyunda sorun var diğer oyunların hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
  8. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri 15-25 K Arası Telefon Önerisi

Honor 200 almayı düşünüyorum. 4K 60 video kayıt olmaması ve işlemcinin bir tık kötü olması dezavantajları var. Daha iyi güncel F/P telefon önerinizi yazabilirsiniz. Eski telefonum Redmi Note10S 3 yıldır kullanıyorum. Yani beni bu şekilde 3 yıl sorunsuz idare edecek cihaz almak istiyorum. Marka...
  9. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri 5 GHZ Wifi Menzil Genişletici Önerisi

Evin heryerinde 5 GHZ wifi çekmediğinden başlıkta da belittiğim gibi 5 GHZ destekli menzil genişletici alacağım. Mercusys ME30 AC1200 (551,08 TL) ile Xiaomi Mi WiFi Menzil Genişletici AC1200 (Pazarama ilk sipariş kodu ile 632,00 TL) arasında kaldım bu ikisinden hangisini almak mantıklı veya...
  10. bicisimyaklasiyorefendim

Müzik ve oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Tangzu markasının bu kulaklığını almayı düşünüyorum. Genellikle bass ağırlıklı müzik dinlerim. Oyun için de kullanabilirim. KZ ZSN Pro X almayı düşünüyordum fakat yorumlarda herkes tizlerin çok yüksek olduğundan bahsetmiş. Linkini attığım kulaklık ilk siparişe özel vergisi ile birlikte 800 TL'ye...
  11. bicisimyaklasiyorefendim

Yarı Profesyonal Lehim Seti Önerisi

Merhaba forum sakinleri. Evde kullanmak için yarı profesyonel lehim seti almak istiyorum. https://www.n11.com/urun/lcd-ekranli-isi-ayarlanabilir-lehim-makinasi-full-set-21561835?magaza=solinpateknoloji Bu ürün işimi görür mü? Bu tarz setleri almak mantıklı mı ya da havya, pasta, lehim gibi...
  12. bicisimyaklasiyorefendim

Vdsl Modemlerden Hangisini Tercih Etmeliyim

1- https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=Hepsiburada 2-...
  13. bicisimyaklasiyorefendim

5 Ghz VDSL Modem Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 5 Ghz destekleyen dual band modem alacağım. Şuanda Superonline 50 Mbps internetim var. Superonlinenin verdiği modem eski ve 5 Ghz desteklemiyor. 2.4 Ghz'de telefonda bluetooth açıkken internet hızında sorunlar yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. bicisimyaklasiyorefendim

Ryzen 5 5600 Hava Soğutma Tavsiyesi

İyi günler herkese. Ryzen 5 5600 işlemcili hazır sistem alacağım. Kullanacağım kasa ise "XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower". Hava Soğutma olarak "Dark Freezer X123 12cm FRGB" kullanmayı düşünüyorum. Sizce seçimim mantıklı mı? Sizin de 500-800 TL civarı hava soğutma önerilerinizi bekliyorum.
  15. bicisimyaklasiyorefendim

Çözüldü✓ i5 12400F,H610 M-K vs R5 5600, B550 M-K

Hazır sistem almayı düşünüyorum. i5 12400f işlemci, ASUS PRIME H610M-K anakart ile Ryzen 5 5600, ASUS PRIME B550M-K anakart arasında kaldım. Her ikisi de hazır sistem olduğu için toplamda bana maliyeti hemen hemen eşit oluyor. Siz bu iki seçenek arasından hangisini seçersiniz? (İki işlemci...
  16. bicisimyaklasiyorefendim

Çözüldü✓ Laptop Sata SSD Tavsiyesi

Toshiba Satallite L50-C laptopum var. 1TB HDD ile 6 sene kullandım, artık bilgisayar geç açılmaya, açıldıktan sonra disk %100 olmaya başladı. Bu HDD'ye kızakla DVD okuyucu yerine takıp harici depolama olarak kullanacağım. Windows'u ve birkaç oyunu yeni alacağım SSD'ye yüklemek istiyorum. 480GB...
Geri