Arama sonuçları: *

• Users: CaptainMMG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım LGA 1700 KULE TİPİ SOĞUTUCU

MERHABALAR, 600 tl ye kadar rgb kule tipi soğutma önerisi alabilir miyim lga 1700 soket intel i5 12400 f işlemci
  2. C

Televizyon yerine projection cihazı

Arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda televizyon ihtiyacı doğdu bu bağlamda televizyon almak yerine daha düşük bütçeli projection cihazı ile TV ve YouTube sistemleri çalıştırabilecek bi platform kurmak mümkün müdür?
  3. C

Çözüldü✓ İ512400f 3070 ti red dead 2

Arkadaşlar merhaba. İ5 12400f işlemci ve 3070 ti ekran kartı var red death redemption 2 oyununda yüksek ayarlarda yüksek fan sesi ve belli bir süre sonra oyundan atıyor düşük ayarlarda sıkıntı yok darboğaz yapıyor olabilir Acaba stok soğutucu yerine kule tipi veya sıvı soğutma alsam sorun...
  4. C

Çözüldü✓ 1 TB Sata SSD tavsiye

Arkadaşlar masaüstü bilgisayar için 500 GB m2 ssd'nin yanına 1 TB sata ssd almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı fiyat performans ürünü var mı ?
  5. C

Cooler master kasa cmp510

https://www.itopya.com/cooler-master-cmp510-mesh-argb-tg-650w-80-bronze-mid-tower-kasa_u20186 Arkadaşlar merhaba elimde linkini attığım kasadan mevcut bu kasada 3 tane önde ARGB fan mevcut arkada 1 adet ledsiz fan var Ben arkadaki fanı da ARGB almak istiyorum fakat internette araştırdığımda 4...
  6. C

Çözüldü✓ Intel ARC ekran kartları

Arkadaşlar malumunuz bu ara hazır sistemlerde arc intelin ekran kartları kullanılıyor bu kartlar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı fiyatı da 6 k ile 8 k arası...
  7. C

Çözüldü✓ Lenovo T15 kasa alınır mı

Arkadaşlar merhaba bu sistem alınır mı benim eksi gördüğüm birkaç husu şu ram 2x 8 değil tek 16 anakart ve ekran kartı Lenovo üretimi ikinci eksi r5 5600 g işlemci performansını bilmiyorum artı olarak wifi lı geliyor ve PSU Gold sertifikalı siz nasıl değerlendiriyorsunuz...
  8. C

Çözüldü✓ Yılsonu sistem tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Malum bu aralar sistem indirimleri oluyor , sizde konu başlığı altında uygun bulduğunuz sistemleri paylaşabilir misiniz, almak isteyenler faydalanabilir...
  9. C

Çözüldü✓ İncehesap hazır sistem

https://www.incehesap.com/simurg-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60388/?hsu=391062,391065,391068,398353,391074,391077 sistem alınır mı dostlar
Geri