Arama sonuçları: *

1. Ballsy.Eyup

7k bütçede telefeon

7 k bütçede sıfır Samsung marka alo desin yeter ve internette fazla donmasın başka özelliğe ihtiyacım yok. İyi forumlar.
  2. Ballsy.Eyup

Casehug golf kasa kodu

CT6J7NO9Y0 Bu kodla girebilirsiniz arkadaşlar kilitli kasa bu çünkü ful karlı oluyosun kaybetme yok bi girip bakın anlarsınız beni GOLF KASASI
  3. Ballsy.Eyup

Win 11 homedan proya geçiş

Ben yeni format atdım daha önce win11 pro kullanıyordum şimdi formatdan sonra home yükledim ve key alıp etkinleştirmem gerekiyor. Keyi pro alsam yinede sistem 11 pro olurmu yoksa boşunamı almış olurum ve oem diye falan farklı keyler var sizce en güvenilir key hangisi ve nerden almalıyım.
  4. Ballsy.Eyup

Realme 12 4g bu fiyata değermi

Şuan mediamarkta 9 bine satılıyor. 8/256 GB modeli, kamerası 50mp ve ois destekliyor ekranı amoled işlemci snapdragon 685 ama o fiyat bandında helio g99 tarzı işlemciler vardı onlara bakmak istemedim onun dışından 5000mAh lık 47 dakkada full şarj olan bir bataryaya sahip sizce bu model bu fiyat...
  5. Ballsy.Eyup

10-15k arası telefon

Arkadaşlar başkasına alıcam uzun ömürlü olmasi lazım 10-15k arası fiyat bandında olsun dedi bende hiç bilmiyorum şuan yeni modelleri falan en son 2 sene önce bakmıştım telefon piyasasına varsa f/p önerilerinizi bekliyorum.
  6. Ballsy.Eyup

25 le 30 arası laptop

25 bin le 30 bin arası laptop bakıyorum daha az fiyatlı olanda olur metin 2, ETS oynanacak belki bı kaç farklı oyun o kadar, öneriler varsa beklerim hayırlı forumlar.
  7. Ballsy.Eyup

Deus ex nerden başlanmalı

oyunun serisini bitirmek istiyorum ama biraz karışık geldi bana ama ilk oyunu oynamayı düşünmüyorum grafiklerinden dolayı birde the missin link diye human revolution ın dlcsi vardı ama sonrdan tek oyun olarak değişmiş heralde director's cut diye çıkmış diye bir yerde okudum doğrumudur bu acaba...
  8. Ballsy.Eyup

Satın Alınan Gamepass Hesabı Nasıl Kullanılır?

ben itemsatıştan gamepass hesabı aldım daha önce alan falan varsa hangi adımları yapmalıyım sırasıyla 1736108639 beyler yokmu hiç bilgisi olan
  9. Ballsy.Eyup

Havit gamenote fuxi h3 kulaklık alınır mı

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum kablosuz olması cezbetti kullanan varsa ses kasma konusunda nasıl, genel olarak ses kalitesi yeterlimi, birde kafa için ergonomiğiyle şarjı kaç gün gidiyor sorularım bunlar kullanan varsa eğer cevaplarınızı bekliyorum
  10. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

beyler bakıyorumda bulamıyorum masaya 80*40 oluyor 90*40 olmuyor rgbsiz bişey arıyorum yanı dikişli sade siyah falanda olur varsa bildiğiniz bi mousepad bütün önerilere açığım 1735254472 beyler yok mu hiç öneri
  11. Ballsy.Eyup

🔥İndirim Steam süreli indirimden uygun fiyatlı oyunlar liste

Steamin 2 ocağa kadar olan indiriminden bir uygun fiyatlı liste düzenledim sizin eklemek istediğiniz başka oyunlar varsa yada başka yerde daha ucuza varsa burdan paylaşabilirsiniz herkes için bir bilgi kaynağı olur en azından
  12. Ballsy.Eyup

80*40 mousepad önerisi

beyler masa ölçüm 80'e 40 oluyor onun için 90' 40 bakamıyorum varsa bildiğiniz bi model önerilerinizi bekliyorum. klavye mouse beyaz olduğu için mousepaad beyaz temalı olsa iyi olur baskılı resimlide olabilir.
  13. Ballsy.Eyup

Battlefield 1 standart vs revolution

Dün akşam bf1 standart paket aldım 50 liraya ea dan revolution 100 lira çok fark varmı arasında ikisinin ona göre iade edip diğerini mı alıyım sizce
  14. Ballsy.Eyup

Xbox sitesinden alınan oyun pcde açma

xbox sitesindden Battlefied 1 aldım ama pcye kurması ypamadım ilk defa xboxdan bişey satın aldım yardımcı olursanız çok seinirim.
  15. Ballsy.Eyup

Klavyeyle mouse uygun mouespad

Bu ikisine uyan uygun fiyatlı mousepad arıyorum yardımcı olabilir misiniz
  16. Ballsy.Eyup

Öneri Kablosuz mouse önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-claws-nova-air-v1-beyaz-rgb-makrolu-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,748003086.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-claws-crossfire-air-v1-siyah-rgb-makrolu-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-siyah-fiyati,747965850.html bu iki mouse bana...
  17. Ballsy.Eyup

Red switch klavye önerisi

https://ty.gl/ewmzurr0cc0t3 Fiyatı 1000 lira Red switch, Türkçe klavye, numerik tuşlu bişey arıyorum sizce bu model nasıl alınır mı Sizin bu tarz ama enter tuşu büyük olan bildiğiniz bi model varmı
  18. Ballsy.Eyup

Hem kod hem oyun için klavye

Üniversite öğrencisiyim kod yazmak için sesiz bir klavye arıyorum arasıra oyunda oynuyorum çok öyle RGB falan olmasına gerek yok tek loş beyaz ışıklı falanda olur benim için farketmez mouse da alıcam ona daha bakmadım mouse da öneriniz varsa eğer beklerim ikisi için 1000 lira civarı düşünüyorum...
  19. Ballsy.Eyup

Çözüldü✓ Game garajdan bu ürünü alcam sizce nasıl

Siteyi çok bilmiyorum sizce güvenilir mi birde sistem nasıl fiyat performans açısından bütçem 20k
  20. Ballsy.Eyup

Msi thin a15 b7ve-076xtr sizce alınır mı ?

https://ty.gl/5lrv6hjqgfhu5
Geri