Arama sonuçları: *

• Users: xxisaxxq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Vodafone 11.11 özel 11 gb 1 günlük internet

Kullanım Koşulları Kampanya, 11.11.2025 tarihinde Vodafone Yanımda uygulamasında yayınlanacak hikâye (story) üzerinden katılım sağlayan kullanıcılar için geçerlidir. 11.11.2025 tarihinde Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapan ve hikâyede yer alan butona tıklayan Vodafone müşterilerine, 1 gün...
  2. X

Merhabalar butcem belirsiz metin2 icin tablet önerisi

Merhabalar; bilen bilir metin2 artık telefondan da oynayabiliyor. Ama biraz geliyor onun için telefondan oynamak istiyorum. Oynayan veya işlemcisi güçlü tablet önerisi verebilirimimisiniz fiyat performans olursa sevinirim.
  3. X

Daha onceden alisgidis firmasindan alisveris yapan oldu mu ?

Merhabalar; Cumurtasi günü alisgidis firmasından fibebank kredisi üzerinden peşin fiyatına s24 ultra aldim ama hesap olusturamadigim için alışsın veriş ozetim filan hiç birsey gozukmuyor kayıtlı mail adresime de herhangi birsey gelmedi sorum şu bu site güvenilir mi pazartesi mesai saatleri...
  4. X

Fibenbank davet kodu istiyorum

Fibebank davet kodu var mi beraber kazanalım? Ozelden iletebilirsiniz
  5. X

55bin tl limit samsung telefon önerisi

55bin tl butcem var samsung hangi cihazı alabilirim 0 olarak kampanya var mi iyzico gibi veya yanında akıllı saat hediye eden vs var mi aklımda s24 ultra var
  6. X

Hergun tras oluyorum yüzüm tahris oldu makina önerisi

Başlıkta da olduğu gibi hergun tras oluyorum daha önce one blade makinasiyla oluyordum onunda başlığı 2 3 ayda bjr değişim gerekiyor 2li baslik anlamsızca sifir makina parasına çıkmış ve yuzumude tahriş ediyor her neyse konumuza dönelim çok abartı olmayacak kullanıcı deneyimi olan tras makinasi...
  7. X

500 1000 tl arası kulakici kulak önerisi

Merhabar; 500 1k arasi kulaklık önerisi verebilirmisiniz müzik için teşekkürler
  8. X

Fiber alt yada vdls kamyanpasi olan firma var mi ?

Merhabalar; Mahallemde atlantis harici fiber veren firma göremedim atlantis gibi internet veren firma varmi atlantiste çok kopmalar yaşadığım için değiştirmek istiyorum Vdls olarak da mahallede max 40 mbps aliyorum
  9. X

7/24acik lapopta da çoklu metin2 oynamak

Merhaba benim laptop acer nitro 12500h 4050 16 gb serisi bir laptop 20 25 arasi hesap aciyorum bunun için en verimli laptop ayarları ne olmalı sizce düşük enerji tüketim parçalar verimli zararsız kullanım. Şeklinde kendimce önerilerim altına fan koydum ekrani kapatıyorum. Klavye ışıklarını...
  10. X

Yetim çeyiz ödeneği alan var mi ?

Merhaba arkdaslar benim kız arkadaşım vefat eden bir memur kızı biz evlenmeyi düşünüyoruz sormak istediğim şimdi yetim olduğu için devlet nezdinde bu durumda çeyiz destek paketi alabilirmiyiz veya şartları nelerdir ?
  11. X

Bu sistem fiyatini hak ediyor mu sizce gorselde ek

Peşin fiyatına 3 taksit şeklinde alaca
  12. X

Web ozel vatan sistemi alıyorum sizce nasil ? Pesin 3 taksit

Merhaba dostlar kasanın saf hali 22.998 tl kasayı değiştirip bu fiyata cikiyor almayı düşünüyorum sizce nasil ?
  13. X

Bu Fiyat İçin Değer mi?

Bu fiyata değer mi sizce
  14. X

25bin tl butce ile ddr5 hazir sistem tavsiyesi

25bin tl limitim var soğutucu ddhil sistem bulabilirmiyim öneriniz varsa sevinirim
  15. X

20 25 bin tl arasında masaüstü önerisi

Merhabalar limitim 25bin tl sifir sistem düşünüyorum daha assasida olabilir metin2 için topluyorum. Kampanya beklemelimiyim yoksa al geç dediğiniz sistem önerisi varmidir.
  16. X

Atlantis modem kurulumu yapamiyorim

Merhabalar bir tane oyunda hata alıyordum forumlarda modem resetle yap düzelir denildi yaptım komple internet gitti çözümü için videolar baktik bulamadım firma atlantis fiber model model:F6610m
  17. X

25bin tl parca sistem toplayabilirmisiniz rica etsem aciklama önemli

Merhaba arkadaşlar hepsi burada üzerinde suan peşin fiyatına 9 taksit imkanı var bana parça önerisinde bulunabilirmisiniz 25bin tl limitim var 5bin tl esneme limiti var nakit alirim onuda
  18. X

Kasa Fan devri yapilabilen kasa önerisi

Merhabalar sessiz çalışan veya fanlari ayarlanilanilen kasa önerisi yapabilirmisiniz surekli açık kalacak sistem o yüzden mümkün mertebe sessiz çalışması gerekiyor. Butcem power ile maks 5
  19. X

2 pin molex cikisli fan kontrolcüsü onerisi

Merhabalar kasa modelim makforge m100 a fanları kontrol edebilecek herhangi bir kontrolcü ve yazılım desteği yoktur Bundan dolayı hep yüksek devirde çalışıyor Bunları kontrol edebileceğim bir kontrolcü var mıdır
  20. X

Monitör Görüntü Vermiyor, Yardım Lütfen

Merhabalar vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600x-rtx-4060-b450m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Ve https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-vx2479-hd-pro-1ms-180hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html Aldim kendim topladım daha önce çok pc topladım ama şuan görüntü alamıyorum...
Geri