Arama sonuçları: *

• Users: Losenly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Losenly

Yardım Kingston KC3000 Okuma Yazma Hızı Çok Düşük - Acil Yardım Gerekiyor

Merhaba arkadaşlar. Sonunda KC3000 1TB modelini aldım. Okuma yazma hızları 7000/6000 mb olması gerekiyor normalde. Bilgisayarım MONSTER ABRA A7 V13.2 Ama hızlar bu şekilde; Disk Mark; Disk Info;
  2. Losenly

Okuma yazma hızı yüksek olan USB Flash Bellek önerisi alabilir miyim?

Şöyle sağlamından okuma yazma hızı yüksek olan, tercihen metal olan flash bellek önerisi yapar mısınız 64 gb yeterli olacaktır. bütçe 200 tl
  3. Losenly

Çözüldü✓ Monster Abra A7 V13.2 ile Kingston KC3000 1TB SSD uyumlu olur mu?

Monster Abra A7 V13.2 bilgisayarım için KC3000 1TB'lık SSD almayı planlıyorum. Ancak tam verimi alabilir miyim? 1681459076 Yani PCI Express 4.0'ı desteklemesi lazım galiba. Bunu nereden öğrenebiliriz?
  4. Losenly

SSD alacağım hangisini almalıyım? Crucial vs Samsung

1. SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB, 3500 MB/s'ye kadar - Dahili Katı Hal Sürücüsü (SSD) (MZ-V8V1T0BW) -...
  5. Losenly

The Witcher 3 Wild Hunt FPS Kaç Olmalı? - RTX 3050 Tİ

Merhaba arkadaşlar MONSTER ABRA A7 V13.2 bir laptobum var. GTA 5 fln çok rahat ulta grafiklerde oynatıyordu. şimdi indirime girmişken Witcher 3'de aldım bakim dedim performans nasıl diye. i5 11400H ve RTX 3050 TI bir sistem. Grafikler Yüksek ve DLSS Dengeli modda ortalama 40 FPS alıyorum...
  6. Losenly

Monster Cızırtı Sesi | Klavye Sol Tarafı - Monster Abra A7 V13.2

Selamlar. Bilgisayarı dün akşamdan belli açmıyordum ve şimdi açtım. Yaklaşık 24 saat yani. Bilgisayarı açtım ve anında videodaki gibi bir ses çıkmaya başladı ve 4-5 dk devam etti ardından ses kesildi. Bunun nedeni ne olabilir? Sorunu nasıl bulabilirim tabi varsa? Servise de göndermek istemiyorum...
  7. Losenly

Laptop Soğutucu Önerisi (MONSTER ABRA A7 V13.2)

Selamlar, yeni aldığım monster bilgisayarım için bir soğutucu arıyorum. 17 inc büyüklüğünde bilgisayar ona göre öneri verirseniz sevinirim.
  8. Losenly

Yardım Gaming - Mühendislik İçin Bilgisayar Önerisi Lazım - Aciliyet Var

Selamlar bi oyuncu bilgisayarı arıyorum. Oyun için değil ama arada sırada oyun da oynarım elbet. Acil lazım bu arada 1-2 gün içinde alacağız. Butçe Max 18-20K Bilgisayarda şu gibi işlemleri yapacam; Game Developer (Unity - Unreal Engine) Yazılım (Andorid Studio - React - Visual Studio vs) Edit...
  9. Losenly

Dünyanın en iyi telefonu hangisi?

Evet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?
  10. Losenly

16.500 TL Gaming Laptop Önerileri Alayım :)

Merhabalar. 16500 TL'ye kadar laptop önerilerinizi bekliyorum. Max bütçe 16.500 TL'dir. Genel olarak uygulama-oyun yazılımı için kullanılcaktır. Terichen numeric tuşları olsun. Ve soğutması iyi olsun ya 16,5 veriyoruz demi :)
  11. Losenly

Laptop Menteşe Problemi (Fotoğraf)

1.5 yıldır sürekli ekran açık şekilde kullanıyoruz. Daha önceden bir taraf kırılmıştı onu yaptırdık sonrasında arasına mouse kablosu girdi ekranı kapatırken çat etti diğer taraf kırıldı. Öne arkaya hareket ettirince fotodaki gibi boşluklar oluşuyor. Bilgisayar biraz yavaş çalışıyor içinde...
  12. Losenly

Chrome ana ekrandan silindi!

Google Chrome uygulaması aşağıda belirttiğim ekran görüntüsünde yuvarlak içine aldığım yerden gitti. Ama uygulama halen duruyor kısayol olarak oraya getiremiyorum. Telefonum Redmi 9
  13. Losenly

Acer Nitro 5 Nasıl Bilirsiniz?

Arkadaşlar merhaba Trendyol da indirimde bir laptop var. Acer nitro 5 serisine ait ve fiyatı oldukça iyi F/P tam. Nasıl bu bilgisayar iyi mi sizce. İtopya da olan 10k lık lenovodan iyi mi? https://ty.gl/u487ne1xr2
  14. Losenly

R7 5800H ve R7 5600H serisine karşılık gelen Intel işlemci?

Başlıkta da belirttiğim gibi ryzen 7 5800h ve 5600h serilerine eşit hangi Intel işlemciler denk geliyor? Laptop arayışımı ona göre de yapabilirim
  15. Losenly

15000₺ gaming laptop önerileri?

Merhaba arkadaşlar. 15000₺'ye yakın zamanda bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Max bütçe 15000₺ intel işlemciden uzak durmak istiyorum. Ne için kullanacağım; Yazılım (Unity - Unreal - Android Studio vs.) Oyun fazla oynamıcağım. RAM 16 GB, tercihen 500 GB üstü SSD olması gerekiyor. Buna...
Geri