Arama sonuçları: *

• Users: AliGKMEN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AliGKMEN

Windows Defender açılmıyor

Girince Bt yönetici sınırlı erişime sahip diyor baya bi yol denedim ama olmadı ne yapmamı önerirsiniz
  2. AliGKMEN

FP GÜNCEL MOUSE ÖNERİSİ

Uzun süredir mouse arayışı içerisindeyim scyrox v6 yada v8 alacaktım ama bataryası çabuk bittiği için almak istemedim [H3 id='E-Yooso+X-44+PRO']E-Yooso X-44 PRO [/H3] nasıldır kullanan varmı -18.5 el uzunluğu relax claw tutuyorum -3395 veya 3950 olabilir -Bütçe 4k ya kadar ama fp olursa yine...
  3. AliGKMEN

Çözüldü✓ 3950 sensorlu mouse önerisi

Lamzu maya x veya Mchose m7 ultra düşünüyorum 18 cm el ve claw tutuş için başka önerileriniz neler?
  4. AliGKMEN

9070xt obs ve oyunda çökme sorunu

Selamlar arkadaşlar xfx swift 9070xt modelinde birkaç sorun yaşıyorum obste kaydı başlatır başlatmaz çöküyor ve bazı oyunlarda hiç çökmemesine rağmen bazılarında ise hata raporu veriyor buna sebep olan ayar nedir?
  5. AliGKMEN

PİYASADAKİ EN İYİ MOUSELAR İÇİN ÖNERİ

Claw grip tutuyorum cs2de 2400 2500 civarı eloyum oyunda rahat hissettirecek mouse arayışı içerisindeyim fakat bir türlü karar veremedim güncel olarak "model o" kullanıyorum elim 18cm yani büyük mouselar aramıyorum. Aklımdaki modeller: -Superlight 2 (mağazada denedim ama emin olamadım) -Lamzu...
  6. AliGKMEN

360mm sıvı soğutma önerisi

Selamlar i5 14600k var 100 derece görüyor sıvı soğutmayı kasanın ön paneline takmayı düşünüyorum aklımdaki model Deepcool lt720 , 5k ya kadar daha iyi model varsa önerilerinizi bekliyorum
  7. AliGKMEN

%30 CPU KULLANIMI SORUNU

CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
  8. AliGKMEN

PC FPS DEĞERİ NORMALDEN AZ

9070xt i5 14600k var yüksek ayar 1280x960 da 300 fps alıyor ya normalde min 400 500 alması lazım xmp açık adrenalin ve ayarları yapılı sorun nedir
  9. AliGKMEN

Gerilim/korku dizi film önerisi

Hazır dizi film izleme mevsimine girmişken son dakikasına kadar ekranda tutacak gerilim veya korku filmi arıyorum Dabbe siccin vs önermeyin çok kez izledim izlemeyenler için dabbe 6 baya iyiydi İzlediklerim Dont breathe(bence güzel)-CountDown-Evil Dead rise vs aklıma bunlar geldi
  10. AliGKMEN

9070xt tam ekran yapmıyor

CS2 de tam ekrana geçince kasıyor ve 1280x960 gibi ayarlar çıkmıyor ama tam ekran pencereli yapınca herhangi bir sıkıntı olmuyor adrenalin ayarlarını yaptım ama hangi ayar bunu sağlıyor
  11. AliGKMEN

PC garip bir şekilde donuyor

Bilgisayar sıfır evde kullanırken donuyor tamirciye götürdüm akıcı çalışıyor eve getirince yine aynı ,monitör çözünürlüğünden mi acaba sorun driverlarda kurulu
  12. AliGKMEN

Yardım Acil yardım ekran kartı sıkıntısı

9070xt ekran kartı i5 14600k işlemci var garip şekilde donuyor önce igpu aktif olmazsa ekran kartı 1024x768 başlıyor oyuna girince oto donuyor sebebi ne olabilir driverlarda kurulu ddu da kullandım
  13. AliGKMEN

GPU %0 kullanımı hatası

9070xt ekran kartı var i5 14600k işlemci biostan igpu devre dışı bırakıyorum PCIE seçince ekran kartı kullanımı %0 oluyor f10 a basıp kaydediyorum tekrar gelince yine cpu graphics seçili gözüküyor
  14. AliGKMEN

Oyun önerisi coop/online/hikayeli/korku

Selamlar en sevdiğiniz mutlaka oynamalısın dediğiniz bütün oyun önerilerinizi bekliyorum. Ve puanlama yaparsanız da sevinirim.
  15. AliGKMEN

Çözüldü✓ I5 14600KF alınır mı

Bu işlemciyi almayı düşünüyorum uzun süre yükseltme yapmayacağım sizce alınır mı ? Kronik sıkıntısı ısınma problemi var sanırım kule tipi soğutucu iş görür mü yoksa sıvı soğutucu şart mıdır?
  16. AliGKMEN

Kablolu/kablosuz kulaklık önerisi

Selamlar daha çok kablosuz kullanacağım cs2 ve hikaye oyunları için kulaküstü kulaklık arıyorum Mchose v9 pro Cloud 3 Havit h7 Bu modelleri düşünüyorum başka öneriniz varsa bekliyorum mikrofonum ayrı olarak var mikrofonun kalitesi önemli değil
  17. AliGKMEN

CS2 için monitör önerisi

24 veya 24.5 inch 300hz üstü monitör lazım.Aklımda asusun 310 hz modeli vardı birde 360hz alienware modeli Araştırırken şu modellere denk geldim.Önerilerinizi bekliyorum...
  18. AliGKMEN

Hazır sistem önerisi

Herkese selam bütçem 55kya kadar çıkabilir site ve pc önerilerinizi bekliyorum
  19. AliGKMEN

Çözüldü✓ 40-50k arası hazır sistem önerisi

Selamlar arkadaşlar bütçem 55k ya kadar çıkabilir.Güvenilir site öneriniz varsa fp olarak sistem alacağım(aklımda tebilon gamegaraj var) incehesapta sıkıntı yaşayanlar olmuş.Aradığım özellikler şunlar: -5070 12gb , 5060 ti 16gb ,9060xt ve 9070xt 16gb gibi yüksek vram ekran kartı -CS2 de 360hz...
  20. AliGKMEN

Adobe Creative cloud üyeliği

adobe creative cloud üyeliğim var 2 kişi 1 öğrenci hesabı kullanacağız sorun şu ben tüm uygulamaları kullanabiliyorum diğer kişi uygulamaları indiremiyor çıkış yapmama rağmen adobe sayfasında şöyle yazıyor (Creative Cloud masaüstü uygulamasının aynı hesap kullanılarak yüklenebileceği...
Geri