Arama sonuçları: *

• Users: Wînd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wînd

Yardım SEPETİMDEKİ ÜRÜNLER NASIL

Sizce ürünler nasıl? Bu fiyata daha iyisi varmıdır 5500 kahve makinadıda alacağım link varmıdır inidirimde
  2. Wînd

W75 iyi mi bu paraya daha iyisi var mı

Klavye konusunda çok konu açtım belki de ama bir türlü net bilgi alamadım. https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis BU klavye nasıl bu bütçeye daha iyisi var mı ?
  3. Wînd

8 bin tl bütçe var ekteki kablosuz klavye ve mouse iyi mi daha iyisi var mı?

Akko 8khz klavye Mchose 8khz mouse Bütçem 8 bin sizce daha iyi bir şey alınır mı? Kalite arıyorum
  4. Wînd

Yardım Marka takıntılı olmalımıyız?

Arkadaşlar hem kablosuz mouse hem klavye almak istiyorum, öneriler sonucunda MCHOSE markasını bir çok kişi önerdi hem klavye de hem mouseda… Hyperx, steelseries, asus, msı gibi markalarında ürünleri var sizce ne yapmalıyım Yardımınız gerekiyor Bütçe 6k
  5. Wînd

Yardım F/P Televizyon - F/P ve kaliteli Kablosuz Klavye + Mouse önerisi alınır

Televizyon için 20 maksimum 30 bin tl bütçem bulunuyor Klavye ve Mouse için toplam 5 - 5.5k verebilirim onu da taksitlendirerek düşünüyorum. Sağlam klavye ve mouse gerçekten lazım şuan 60 key Hyperx kullanıyorum A harfi basmıyor alacağım klavyede basmama olmasını istemiyorum. Mouse ise...
  6. Wînd

Discord kuramıyorum yüklemiyor

Arkadaşlar merhaba yeni evlendim bilgisayarımda Discord yüklüydü evlendikten sonra malumunuz ev değiştirdim dolayısıyla yeni internet aldım fakat bir türlü Discord yükleyemiyorum. Yükleniyor ekranında sabit kalıyor. Güvenli arama vs kapattırdım hala aynı Goodbyedpi gibi bişi denedim orada da...
  7. Wînd

Yardım 150 bin tl var nasıl değerlendireyim?

Öncelikle merhaba konu doğru mu bilmiyorum mantıklı geldi açayım dedim. Evlilik kredim var yeni evlendim 150 bin tl geldi. Bunu nasıl değerlendirmek mantıklı? 2 tane iphone 17 almayı düşünsüm YD, tek ımei ile açtırınca 150 bin ediyor toplam fakat yine de danışmak istedim? Alışveriş mi...
  8. Wînd

Yardım Klavye mouse önerisi

Arkadaşlar evleniyorum. aktif kullandıgım hyperx 60key klavyede basmayan tuşlar var nasıl tamir olur bılmıyorum tuşlar basıyor ama bazen tekliyor o yüzden yeni klavye ve yeni mouse almak istiyorum bütçe 4 bin vs.
  9. Wînd

Yardım İphone için kablo + adaptör önerisi yapabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, iphone şarj aleti için adaptör ve kablo öneriniz var mı ? F/P olsun güzel olsun hızlı şarj olsun istiyorum. Orjinal'de alabilirim ama belki daha iyisi vardır diye sormak istedim.
  10. Wînd

Baliye tatile gideceğim sim konusunda ne yapmalıyım

Daha önce baliye giden oldu mu? İlk defa yurt dışına balayına gideceğim hattı oradan mı alayım buradan mı halledeyim? Başka neler tavsiye edersiniz? Yurtdışı çıkış harcı gibi şeyler ödemek zorunda mıyım? Bilenler cevaplayabilir mi?
  11. Wînd

Yardım 5 bin tl masa önerisi

maks 5 bin tl masa önerisi lazım
  12. Wînd

Hyperx cloud 3 usb kaybettim bluetooth kullanabilir miyim

hyperx cloud 3 usb kaybettim bluetooth kullanabilir miyim
  13. Wînd

Gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe

gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe
  14. Wînd

BABAM İÇİN TUŞLU TELEFON ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MERHABA, BABAM 65 YAŞINDA VE GÜZEL BİR TUŞLU TELEFON ARIYORUZ. BÜTÇE SINIRLAMAMIZ YOK. ÖNERİ ALABİLİR MİYİM?
  15. Wînd

Yardım Maks 2800 tl ayakkabı önerisi

bütçe 2800 tl en fazla ayakkabı arıyorum düz taban olur, kalın taban olur her türlü model giyerim var mı öneriniz?
  16. Wînd

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var. 25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum. En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım. Sizlere güveniyorum sağ olun.
  17. Wînd

Yardım PC İÇİN Maks bütçe 1500 TL, Gamepad önerisi arıyorum (EA FC 25 oynuyorum)

Sıklıkla FIFA oynuyorum çok da güzel oynarım. F710 vardı kırıldı daha iyisi var mı diye merak ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum
  18. Wînd

Mexc borsası kullanan varmı, 25 kayıt kuponu nasıl kullanılır?

Bunu nasıl kullanabilirim bilen var mı
  19. Wînd

Yardım Maks 50 bin TELEVİZYON önerisi

Arkadaşlar selam televizyon önerisi lazım çeyiz için bütçe maks 50 bin o da taksit için
Geri