Arama sonuçları: *

• Users: Shadout
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shadout

Yardım 40K çok geçmeyen gaming laptop önerisi

Kaliteli 40K civarında 4060lı olmazsa 4050 de olur. İşlemcisi de memnun edecek Asus Msi marka gaming laptop önerir misiniz ?
  2. Shadout

Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B096YDBGK5?ref=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA&ref_=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA&social_share=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA
  3. Shadout

Yardım S24 Ultra için ekran koruyucu

S24 ultra için kamera deliği olan yanlarda siyah çerçeve olmayan parmak izinde sıkıntı çıkarmayacak kaliteli ekran koruyucu önerebilir misiniz ? Şu an zore easybody kullanıyorum dokunmatik bazen sapıtıyor ve kamera deliği olmadığından ön kamera çok kötü çekiyor Parmak izi okumada problem...
  4. Shadout

Yardım Kaliteli Powerbank önerisi

Uzun süre götürecek, en az 20.000mah bataryalı hızlı şarj destekli f/p oranı iyi powerbank önerisi yapar mısınız Aklımda bu var, kullanan var mı ? https://www.hepsiburada.com/baseus-star-lord-22-5w-20-000-mah-dijital-ekranli-powerbank-beyaz-p-HBCV00003ONADL?magaza=Slupus
  5. Shadout

Yardım Operatörlerin e-sim ücretleri nedir ?

TT kullanıyorum e-sim geçiş ücreti hiçbir yerde yazmıyor . Yd telefon kullanıyorum 8 ay bitince e-sim geçip 4 ay öyle kullanacağım, sıfırlanınca da yine 4+8 diye kullanacağım. Bu geçişler ne kadara oluyor ? Her operatörde ücret farklı mı ? Farklıysa diğer operatörlerde fiyatları nedir ?
  6. Shadout

Yardım S24 Ultra ONEUI 7 internet problemi

Yurtdışı kayıtsız S24 Ultra kullanıyorum, oneui 7 geçtiğimden beri internette sıkıntı yaşıyorum. Wifi mobil fark etmiyor, yüklemeler yavaşlıyor. Uçak modu açıp kapatınca birkaç dk düzeliyor sonra tekrar yavaşlıyor. Benim gibi bir kişide daha oluyormuş başka böyle bir problemi olan var mı acaba ?
  7. Shadout

Yardım Yeni ram taktım XMP çalışmıyor

Pc de 2x8 Goodram 4000mhz ram kullanıyordum yanına 2x8 Gskill 4000 mhz ram taktım. Hiçbir türlü xmp açık olduğu halde pc açtığımda 2133 mhz görünüyor. Neden acaba ?
  8. Shadout

Yardım Scyrox v6 çok yavaş şarj oluyor

Pc de usb 3.0 a takılı şekilde kendi kablosuyla şarjı 5 iken taktım. 1.5 saate yakın oldu daha 37 olmuş. Telefon şarj aletine taktım 10dk dır hâlâ şarj 37. Bendeki farede mi sıkıntı var genelde herkeste mi böyle
  9. Shadout

Çözüldü✓ Ekran kartı sıcaklık değerlerim nasıl

ZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ? Fan 83 de başladı en son 88 e kadar yükseldi, değerler aynı kaldı
  10. Shadout

Askerlik erteleme başvurusu

2023 de mezun oldum. Mezuniyet sonrası 2 sene tecil bulunuyor 2024 Eylül Ekim gibi bozmuştum yerim belli oldu ama sonradan tekrar tecili devam ettirdim. Şimdi 23 Haziran da tecilim bitiyor. Polislik mülakatı bekliyorum günü belli değil askere gitsem git gel sıkıntı olacak, kazansam zaten...
  11. Shadout

Windows 11 geçilir mi

11e geçmeyi düşünüyorum. Şu an geçmek mantıklı mı ? Online hesapla mı kurulum yapmalıyım offline olarak mı ?
  12. Shadout

Yardım Steelseries Arctis Nova 5x aldım h.o mu g.o mu ?

Yeni sipariş verdim, garanti bonus parayla bedavaya aldım. Nasıldır sizce ?
  13. Shadout

Yardım Arctis Nova 5 wireless nasıl ?

Nova 5 almayı düşünüyorum 5.5 6k arası. Kullanan var mı, önerir misiniz? Bu fiyat bandına kaliteli wireless kulaklık önerebilirsiniz de 5 - 6.5k arası Oyun için iyi müzikte de biraz iyi olsa yeterli Nova 7 mi almak daha mantıklı olur?
  14. Shadout

Yardım Hangi wireless kulaklığı önerirsiniz

Aklımda bu modeller var. Oyunda rekabetçide iyi, müzik ve ses şiddeti yüksek olsun basslar da iyi ya diyecek kadar olsa yeterli. Corsair HS80 Razer Blackshark v2 pro Logitech G733 Asus Rog Pelta Steelseries Arctis 7+
  15. Shadout

Çözüldü✓ 4-6k Arası Kablosuz Kulaklık Önerisi

Birkaç model düşünüyorum ama kafama takılan konular var. Siz hangisini neden önerirsiniz ? Farklı marka model önerisi de alabilirim. Kablosuz tercihim. Corsair aralarında en iyisi gibi görünüyor ama Türkiye ye desteği bulunmuyor yarın bir gün bir şey olsa satıcının inisiyatifine kalıyoruz. Diğer...
  16. Shadout

❌İndirim Bitti! HyperX Alloy Origins Core 1199 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07YMHGP86/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Genelde 2k üzeri fiyatı vardı, tercih edilebilir
  17. Shadout

Yardım 1250 civarında M.2 SSD Önerisi

500 gb lik dram olan m2 önerir misiniz 1250 civarında dram olmayan yüksek hızlı da olur
  18. Shadout

Yardım Corsair Void Elite RGB İçin Kulaklık Pedi Önerisi

Corsair Void Elite RGB için kulaklık pedi değişmemin zamanı geldi. Önceden alan var mı ? Orjinal pad bulunur mu ?
  19. Shadout

Yardım Durduk yere arka cam kırılması

Durduk yere böyle bir şey başına gelen var mı ? Telefon düşmedi veya baskı görmedi sadece çok ısınıyor bilindiği gibi. Yine cihaz ısındı diye kılıfını söktüm soğusun diye koyacaktım kenara arkasını çevirince böyle çatlamış olduğunu gördüm.
  20. Shadout

Yardım PC Masası Önerebilir misiniz?

Max 2k olacak şekilde idarelik, eli yüzü düzgün, sağlam bilgisayar masası önerebilir misiniz ? En-Boy Minimum 60x120 Yükseklik Minimum 75
Geri