Arama sonuçları: *

• Users: SencerSof
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SencerSof

AVANSAS'IN BU FİYATLARI NORMAL Mİ

https://www.avansas.com/avansas-clean-sivi-el-sabunu-beyaz-5-litre-p-54970 Bu ürünü alacaktım kargo ne kadar eklenicek diye merak ettim ancak son ödeme aşaması olan banka doğrulama koduna kadar hiç eklenmedi 162 TL çekecekti yani kartım dan ama kapıda kargocu ücret ister diye işkillendim...
  2. SencerSof

Valorant mail kurtarma

3 yada 4 yıl önce bi arkadaşım bana bi hespa şifresi vermişti 2026 da açılcak banı tabi beklersen oynarsın al senin olsun demişti tabi ben daha o zaman valo oynamıyordum neyse geçenlerde kontrol edeyim dedim Şubat'ta banı açılmış ilk defa hesaba girdim az önce. Ama arkadaşımın eskiden konuştuğu...
  3. SencerSof

İnternet altyapısı nereden sorgulanır

Bi site vardı böyle yeşil temalı bişey diğerleri gibi sadece Max hızı göstermek yerine bütün ayrıntılarıyla hat değerlerini gösteriyordu adı neydi o sitenin
  4. SencerSof

İnternet altyapım yok ne yapabilirim?

Daha geçen haftaya kadar evde başka abonelik vardı. Onu kapattıktan sonra yeni abonelik açmak için başvurmak istediğimde adreste altyapı yok dedi bütün ISS'ler . Sorun boş port olmaması mı acaba binada herkes kullanıyor aslında ama yeni taşınan biriside biriside bizimle aynı problemi yaşıyor...
  5. SencerSof

TERMAL MACUN VE PED ÖNERİSİ

Laptop modeli Lenovo IdeaPad 3 I5IML05 bugün laptopu açtım ve termal macun nerdeyse yok olmuştu 6 7 yıllık hiç bakım yapılmamış tek oynadığım oyun bms de sıcaklık aşağıdaki gibi. 2 yerde termal pad vardı biri ssd de üstü açık duruyor diğeri soğutucu bakır borunun altında gpu çipinin hemen...
  6. SencerSof

Bu kabloların hangisi nereye takılacak?

Sökerken dikkat etmedim de hangisi nereye takılmalı bunların birde termal macun önerisi lazım mümkünse düşük bütçeli
  7. SencerSof

Steam oyun iade etme hakkında

Ben 3 ocakta Falcon Bms 4.0 satın aldım steam'den oynama süresi 6dk şuanda. Bu türktelekom selfy kampanyasından 250tl bynogame bakiyem oldu şimdi onun 230 TL si ile 5 dolarlık cüzdan kodu alsam oyunu oyunu da steam'den iade edip tekrar alsam 6.8 dolarlık oyunu 5 dolarını cüzdandan karşılayıp 1.8...
  8. SencerSof

Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ

3. Sınıfa giden kardeşim için hem ders hem arada oyun oynaması için orta düzeyde bir tablet düşünüyorum mümkünse 7-8 belki 9 binlere alınabilecek güzel tablet var mıdır
  9. SencerSof

Telefonda discord nasıl kullanılır

Discord yasaklandığından beri kullanmıyorum nasıl indirip kullanıcaz gençler bilen vardır
  10. SencerSof

YD Telefon kullananlar bakabilir mi

Resmi note 13 pro 5g bi telefon var yeni yılda sıfırlanması gerekmiyor muydu sürenin neden hala açılmadı. Tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl işlediğini anlatabilir mi
  11. SencerSof

YARDIM Steam hesabıma erişemiyorum

Selamünaleyküm. Son 1 senedir sınavlara çalıştığım için oyun oynamayı tamamen bırakmıştım şimdi Steam hesabıma girmeyi denediğimde şifremi istedi şifreyi biliyorum doğru giriyorum ama mobil uygulamadan doğrulamamı istiyor fakat mobili silmiştim geçen sene. E postam hala güncel ancak bağlı olan...
  12. SencerSof

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
  13. SencerSof

DALKILIÇ SPOR güvenilir mi?

Aradığım bi ayakkabının stoğu sadece orda var güvenilir mi yoksa işimi garantiye alıp rengini farklı seçip boynerden mi almam mantıklı
  14. SencerSof

Nike Türkiye siparişlerine kapandı mı?

İlk uyarı sitesinden ikinci hata ise mobil uygulamada sepete tıklayınca çıkan hata. Ben şimdi ayakkabı alamaz mıyım Nike dan
  15. SencerSof

Bimdeki Bu Ora b dış fırçası alınır mı

İlk fotoğrafa eklediğim diş fırçası bime gelmiş araştırmak için ayırıp bıraktım ancak kutusunda ne bir model ismi yazıyor nede tek bir türkçe kelime var sadece clean yazıyor internette biraz araştırınca ikinci fotoğrafı buldum ona göre d103 modeliymiş. Ytdeki incelemelerde insanların ürünleri...
  16. SencerSof

Altyapı kaç mps destekliyor nasıl bakarım?

Dedemlerin evine internet çektirmek istiyorum birkaç siteden bi altyapı sorgulaması yaptım millenicom 1000mps var diyor adreste turknet 100 var diyor türktelekom hiç altyapı yok diyor nasıl tam olarak öğrenebilirim bunu
  17. SencerSof

Hangi laptop daha iyi?

https://www.laptop.com.tr/urun/450283/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp099-gaming-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-4060-8gb-140w-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.95.4...
  18. SencerSof

50k civarı laptop önerisi

Arkadaşımın çokta bütçe sorunu yok ama 50k bandında olursa iyi olur belki bi tık daha da çıkabilir. Hem oyun hem iş için kullanılabilecek sağlam bir PC istiyor ne alabiliriz
  19. SencerSof

Yardım Bu bisiklet jantını nereden bulabilirim ACİLL

Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş neyse 1 haftadır bende ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim Üzerindeki lastik 20x4.0
  20. SencerSof

Yardım YD telefon şebeke gitti( güncelleme)

Telefonun modeli redmi note 13 pro 5g. Bi kaç 2024 ün sonlarına doğru babam ıraktan bi arkadaşına getirtmişti bende 2025 Şubat gibi telefonu ondan aldım. Bu kaçak işlerinden hiç anlamam sorduğumda hallettiler ömürlük hiç kapanmıcak falan demişti. Telefona geçtiğimden beri sürekli uyarı sms i...
Geri