Arama sonuçları: *

• Users: SencerSof
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SencerSof

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
  2. SencerSof

DALKILIÇ SPOR güvenilir mi?

Aradığım bi ayakkabının stoğu sadece orda var güvenilir mi yoksa işimi garantiye alıp rengini farklı seçip boynerden mi almam mantıklı
  3. SencerSof

Nike Türkiye siparişlerine kapandı mı?

İlk uyarı sitesinden ikinci hata ise mobil uygulamada sepete tıklayınca çıkan hata. Ben şimdi ayakkabı alamaz mıyım Nike dan
  4. SencerSof

Bimdeki Bu Ora b dış fırçası alınır mı

İlk fotoğrafa eklediğim diş fırçası bime gelmiş araştırmak için ayırıp bıraktım ancak kutusunda ne bir model ismi yazıyor nede tek bir türkçe kelime var sadece clean yazıyor internette biraz araştırınca ikinci fotoğrafı buldum ona göre d103 modeliymiş. Ytdeki incelemelerde insanların ürünleri...
  5. SencerSof

Altyapı kaç mps destekliyor nasıl bakarım?

Dedemlerin evine internet çektirmek istiyorum birkaç siteden bi altyapı sorgulaması yaptım millenicom 1000mps var diyor adreste turknet 100 var diyor türktelekom hiç altyapı yok diyor nasıl tam olarak öğrenebilirim bunu
  6. SencerSof

Hangi laptop daha iyi?

https://www.laptop.com.tr/urun/450283/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp099-gaming-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-4060-8gb-140w-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.95.4...
  7. SencerSof

50k civarı laptop önerisi

Arkadaşımın çokta bütçe sorunu yok ama 50k bandında olursa iyi olur belki bi tık daha da çıkabilir. Hem oyun hem iş için kullanılabilecek sağlam bir PC istiyor ne alabiliriz
  8. SencerSof

Yardım Bu bisiklet jantını nereden bulabilirim ACİLL

Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş neyse 1 haftadır bende ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim Üzerindeki lastik 20x4.0
  9. SencerSof

Yardım YD telefon şebeke gitti( güncelleme)

Telefonun modeli redmi note 13 pro 5g. Bi kaç 2024 ün sonlarına doğru babam ıraktan bi arkadaşına getirtmişti bende 2025 Şubat gibi telefonu ondan aldım. Bu kaçak işlerinden hiç anlamam sorduğumda hallettiler ömürlük hiç kapanmıcak falan demişti. Telefona geçtiğimden beri sürekli uyarı sms i...
  10. SencerSof

Öneri Haylou rs4 plus alınır mı?

Bahadır aklımda olan bi saat bu şuan bu model hala alınır mı ayrıca birde rs5 çokmış galiba ama 60fps değil herhalde ekranı gördüğüm kadarıyla. Biraz daha kasıyor gibi sizce hangisini almalıyım birde en ucuz şuan neredem alabilirim
  11. SencerSof

Bu Lorus saat yurt içinde var mı?

Bu saatin yeşilini arıyorum fiyat bilgisi lazım bulamadım yardımcı olucak var mı
  12. SencerSof

Valorant 155 saat ban yemek

dün internet kesildi mecbur kapatıp pc yattım. sabah kalktım 155 saat ban yemişim çok saçma geliyor adam öldürdük sanki ae neyse ben şimdi bunun süresinin geçmesi için oyunu hep açık mı tutmam gerek yoksa kapalıykende geçiyor mu süre?
  13. SencerSof

MSI Afterburner Kurmak İçin Yardım

Sitede iki seçenek var biri 4.6.5 (son) versiyon diğeri 4.6.6 (beta5) hangisini yüklemem gerek https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
  14. SencerSof

Yurt dışı telefon son 120 gün kalmış

Geçen yurt dışı alındığını söylemiştim babam halletirmiş şuan nasıl çalışıyor diye sorduk herkes direnç kayıt yaptırmış hep kullanırsın sorun çıkmaz diyorfu şimdi BTK dan son 120 gün kalmıştır diye mesaj geldi ne yapıcam
  15. SencerSof

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

aralarında 500 tl falan fiyat farkı var ikisinden birini kullanan veya bunların ikisinide deneyimleyen arkadaşlar varmı hangi model daha mantıklı ben ankadan yanayım daha geniş duruyor
  16. SencerSof

REDMİ NOTE 13 PRO 5G vs XİAOMİ 13 PRO

evet fiyat farkları çok ama bariz bir fark göremiyorum aralarında ama sizce hangi model daha mantıklı bu arada xiaomi 13T modeli falanda varmış farkları nedir mantıklı olan model hangisi elimde şuan redmi note 13 pro 5g var ona göre xiaomi 13 pro düşünüyorum
  17. SencerSof

Hangi telefonumu satmalıyım

Elimde bir adet yurt dışı durumu çok iyi sıfır gibi herşeyi tam direnç kayıtlı redmi note 13 pro 5g 256gb var birde 3 senelik yurt içi redmi note 11 var hangisi ne kadar para eder satmaya değer mi birini satıp ettiği kadar altın almayı düşünüyorum benim kullandığım telefonda redmi note 10 pro o...
  18. SencerSof

YURT DIŞI NOTE 13 PRO

peder şimdi yurt dışı redmi note 13 pro 5g almıştı biraz kullandı bana verdi ımeı işini nasıl yapmış bilmiyorum ama sorunsuz kullanıyor telefonun ımeı kayıtlı değil ama yinede bakayım dedim gerçektende kayıtlı değil. telefonun gösterdiği ımeı ile kasada yazan ımeı uyuşuyor benim anlamadığım bu...
  19. SencerSof

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

Çalışma koltuğu arayışındayım yks ye çalışıyorum yemek sandalyesinde oturuyorum mecburen şuanda baya bel ağrıtıyor şu modeli buldum MILLBERGET https://www.ikea.com.tr/urun/millberget-murum-siyah-calisma-sandalyesi-70489394 Kullanan arkadaş varsa yapabilirler mi yada farklı bir öneriniz varsa...
  20. SencerSof

İndirimlerin olduğu aylar hangi aylar oluyor

Çalışma sanldayesi alıcam seduna thunder pro düşünüyorum bi kaç ay önce 3 bin küsür fiyatı vardı şimdi 5.5 k olmuş yakında indirimler olur mu sizce beklemeli miyim
Geri