Arama sonuçları: *

• Users: VFox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VFox

Video izlerken 1 saniyelik takılma

Video izlerken ara ara 1 sanıyelık takılma oluyor sonra duzelıyor ve bu bır tek vıdeo da olmuyor bilgisayarda alt tab vs atarken yada bazı uygulamalarda sağ sol yaparken 1 sanıye takılıyor. Sistemim: ryzen 7 7800x3d işlemci msi 5070 ekran kartı 32gb ram var sistemde neden oldugunu cozemedım...
  2. VFox

Çözüldü✓ Msi Pro A620-M Pro Driver soruny

Bios driver atamama Selamlar öncelikle Yukarıda belirttiğim anakartımın driver ı için msi sitesinden indirip flash belleğime attığımda bios ekranına girdiğimde flash ı görüyor ama dosyayı görmüyor bunun için çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi? Denediklerim: Usb belleği...
  3. VFox

Iphone çalışırken ekran gitmesi

Telefon ne düştü ne de su ile teması oldu. 2 gündür telefonla takılırken bi anda ekranı sımsıyah oluyor ama telefon calısmaya devam ediyor, kendım telefonu 4-5 defa kapat aç yaptıgımda bazen geliyor bazen 20 25 dakka gelmediği oluyor problem neyden kaynaklıdır sizce ?
  4. VFox

İphone Servis yok Hatası

Problem bir anda oldu, uçak moduna vs alma olsun telefonu yeniden başlatma olsun vs hepsini denedim çözülmedi. Enteresandır ki başka telefona sim kartımı taktığımda gayet normal bir şekilde çalışıyor, aynı şekilde başkalarının sim kartını taktığımda çalışırken, kendi sim kartımı taktığımda...
  5. VFox

Diskin Fazla Isınması

Normal ssd kullanıyorum, sıcaklığı 52derece ve 58 dereceleri kadar görüyor. sıcaklığı nasıl düşürebiliriz ve bu neden yüksek bu kadar
  6. VFox

Çözüldü✓ 9000Tl Bütçe İle Sistem Tavsiyesi

9000Tl Bütçe İle güncel sistem ne toplayabiliriz ?
Geri