Arama sonuçları: *

• Users: KasapBey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KasapBey

Çözüldü✓ 1k kule tipi önerisi

Bütçeye uygun en iyi alınabilecek soğutucu nedir. Çok anlamıyorum 2 fan yada 4/6 bakır borulu falan olabilir. Aşağıda attıklarım nasıl marka abdullah abi paylaşmıştı...
  2. KasapBey

Windows 10 update sorunu

Windowsa 4 5 gün önce bir uptade geldi. update yüklüyorum, yüklemesi bile 30 40dk sürüyor. sonra yeniden başlat diyince mavi ekran verip kapanıyor. tekrardan açıldığında güncellemeyi birdaha indirip yine mavi ekran verip döngüye giriyor. Win10 un işi bitti kullanmayim diyorum. win11 e...
  3. KasapBey

Çözüldü✓ Pc görüntü vermiyor.

Şu aylar içinde çok arttı. Pcyi açıyorum. Resimdeki 2 uyarı ışığı yanıyor. Ve ekrana görüntü gelmiyor. Anca 5 6 kere aç kapa yapınca şansa geliyor. Sebebi nedir. Ama açılıncada ışıklar sönüyor.
  4. KasapBey

Xbox, Microsoft store gta5 sorunu.

Microsoft storeden ortak bir hesap aldım içinde gamepass var. Xbox'a kendi hesabıma gamepass tanıtıyor. Gta5 legacy indirdim Enchanced indireceğim ama. Legacy çalıştırırken şöyle bir hata alıyorum. Hesap uyumsuzluğu diyor. Bunun bir çözümü yokmudur ?
  5. KasapBey

Vac ban tel no hakkında.

X steam hesabımdan vac ban yedim bandan hemen sonra tel no kaldırdım. sonra y hesabıma tel noyu eklersem vacban yermiyim ? Not: ekledim bir sorun yok. Eklemek sorun yaratırmı.
  6. KasapBey

Forza 5 araç piyasası hakkında.

1 2 hafta önce zorla 20m verip aldığım araçlar şimdi 15m 10m zor gidiyor. Rs6 aşırı nadirlikteyken şimdi elini atsan rs6 21'' dolu. Piyasalar neden düşüyor. Piyasalar geri yükselirmi. O kadar para verdim öldü arabalar. Hesaplar bot gibi duruyor hepsi 1dk 2dk lık müzayedeler. m3 21 20m den 6m ye...
  7. KasapBey

2. El/sıfır DDR5 amd geçme.

Halihazırda olan bir sistemim var. Ram anakart, işlemci gibi parçaları satıp 2.el yada 0 ddr5 amd veya intele geçmek istiyorum. Nekadara satabilirim. İşlemci ram anakart ne önerirsiniz. İntelde 14400f Ve h610m k düşündüm ama biyandanda amd olabilir dendi. amd ise 7500f düşündüm. Önerileriniz...
  8. KasapBey

GPU ve CPU kaça satabilirim.

Elimde 1660super ekran kartı ve i3 12100f işlemci var. 2 Yıldır oyun amaçlı kullanıyorum. Bunları satıp Rtx 2060 ve i5 12400f 2. el almayı planlıyorum ÜSTÜNE EKLEME YAPARAK. Kaça satabilirim ?. Ve 2060 12400f önerir misiniz?. Yükseltmeye değermi. Biraz rtx olduğu için istiyorum. Performans...
  9. KasapBey

Forza 5 Unutulmuş araçlar hakkında.

Forza 5 de unutulmuş araç olarak 1962 ferrari 250 gto çıktı. tamirati için 45m cr istiyor. vermicem ama kaç günde tamir olur. Oyunda değilken işliyormu ?
  10. KasapBey

Forza 5 araba sesi sorunu.

Forza 5 de araba alıyorum. Başkalarının yaptığı ayarları uyguluyorum. Ama 1 ses var. Tüm arabaların sesi aynı. Bmw mercedes falan hepsi aynı ses. Bunu nasıl değiştirebilirim.
  11. KasapBey

Valorant VAN-79 Hatası

1 yıl aradan sonra valorant indirdim. Tam gaz maçı atıp çıktım. 1 hafta sonra tekrar girmeye çalışınca böyle hata veriyor. Sebebi nedir. Çözemedim.
  12. KasapBey

SSD'mi kaça satabilirim.

Yeni ssd aldığımdan dolayı elimde fazla ssd kaldı. Satıp sata ssd almayı planlıyorum. Sizce 2. el olarak kaça satabilirim. 2 yıllık ssd. 3100 okuma 2600 yazma. SSD Linki.
  13. KasapBey

M2 SSD'yi harici kullanma.

Yeni ssd aldığımdan dolayı elimde 500gb bir m2 kaldı. Bunu bir aparat yada kablo ile. Anakartımda yada usb portundan bir şekilde sadece depolama amacıyla kullanabilirmiyim. Anakartım h610m-b ddr4 Yada satmaya kalksam ne kadar eder. eski ssd bu. 2 yıllık ssd (sırf sormak için başka konu açmak...
  14. KasapBey

Çözüldü✓ Kasamın rgbleri gitti.

Kasa ışıklarım el deyince git gel yapıyordu. Şimdi durduk yete tümden gitti. Kablo vb. çıkmış olabilirmi?
  15. KasapBey

Oyundaki tuşlar ile koldaki tuşlar farklı.

Gamepad ile oynarken oyunda Y X B A yazıyor fakat kolda üçgen yuvarla kare ve x var. DS4Windows kullanıyorum. varsa bunu nasıl çözerim.
  16. KasapBey

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 1.5 yıldır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
  17. KasapBey

Mavi Ekran Mavi ekran (minidump)

2 haftadır günde 1-2 kez mavi ekran almaya başladım sebebi nedir. öncelerde yoktu yeni başladı. minidump linki
  18. KasapBey

Birkaç resimden logoyu png olarak alma.

Bir logo var ama orjinali yok. Bazı resimlerde logo bulunuyor ama png olarak nasıl edinebilirim. Photoshop biliyorum ama daha iyi kaliteli yapan site vb. yer varmıdır.
  19. KasapBey

2 Kişilik gamepad oyun önerisi.

2 Kişi kol ile oynanabilinecek oyun önerir misiniz?. MK X, eFootball var. Başka basit oyun önerileriniz varsa denemek istiyorum. Dövüş, yarış favorimdir. Teşekkürler.
  20. KasapBey

Minecraft eşya sürükleme sorunu

Shift + sol tık ile eşya alıp koyarken şimdi sürükklemem gerekiyor. Neden böyle oldu. Bir gariplik var. Sürüm 1.21.1 https://streamable.com/5pdiqn 1728648691 Çözdüm: Dokunmatik ekran modu açıkmış. 3 gündür arıyom.
Geri