Arama sonuçları: *

• Users: Enesmkaran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

800-900 tl Mouse önerisi (siyah)

Başlıkta da söylediğim gibi 800-900 tl mouse alacağım şu an ofis mouse kullanıyorum her türlü öneriye açığım.
  2. E

Mouse öneri 400 tl orta büyüklükte

Fps tarzı oyunlar oynuyorum 400 tl bandında mouse önerebilir misiniz Not. Orta büyüklükte olması tercihimdir.
  3. E

Bir pc de iki adet usb kulaklık kuşlanma

İki adet usb kulaklıgım var bunları nasıl kullanabilirim aynı sesi almak suretiyle Analart Asus prime b450 plus
  4. E

Valorant vanguard hatası

Uzun süredir valorant oynamıyordum br hafta önce oyuna girdim ve şu hatayı aldım maçlara giriş yapamıyorum sebebi nedir yardıcı olur musunuz?
  5. E

Ryzen 5 3600x mi 5500 mü

Rx 6600 xt ile kullanacağım stok fan ile performans önemli sıcaklık degeri önemli sizce hangisi alınır veya fiyat bandında önerileriniz nelerdir
  6. E

Toplama bilgisayar öneri (hazır sistem/ parça parça )

Merhaba iyi forumlar Bilgisayar almayı planlıyorum ne kadar bilgim olsa da konu yüksek meblağlara gelince insan bir tereddütte kalıyor bundan dolayı sizlere sormak istedim ne gibi önerileriniz olur. Parça parça veyahut hazır sistem de olabilir Ankart olarak bir tercihim yık İşlemci ryzen 5...
  7. E

Mekanik klavye öneri

Mekanik klavyeye ihtiyacım var fakat ne alacagım hakkında karar veremiyorum gametech black rider kullandım memnun kalmadım şu an gamepower ogre ve clypsio arasında kaşdım varsa önerileriniz açıgım
  8. E

17 k toplama pc önerileri

17 k bütçem var işlemci tarafından ryzen 5 5600 ekran kartı tarafında 3060 düşünüyorum
  9. E

Ryzen 5 3600 mü yoksa ryzen 5 5600 mü daha iyi sizce hangisi alınır

Asus tuf a520 m plus Msı mag forge 100r Ryzen 5 3600 veya 5600 Gskill 8+8 3600 mhz ram İnno 3d rtx 3060 Cooler master 650 w psu Crucial 1tb m2 sdd Bu sistemi almayı planlıyorum sizce degiştirmem gereken bi parça var mıdır ve hangi işlemciyi almam gerekiyor !bu sistem bütçemi bir miktar...
  10. E

Dsr ayarı sonrasında monitörde oluşan pixelleşme sorunu

Nvidia rtx 3060 ekran kartı olan sistemimde dsr ayarını altifleştirdim ve monitörümde pixelleşme oluştu ve renklerde degişme var bu beni rahatsız ediyor nasıl düzeltebilir bunu
  11. E

500 tl mekanik klavye ömerisi

Merhabalar mekanik klavye almayı düşünüyorum bütçem 500 tl önerileriniz nelerdir ?
  12. E

11 k ya pc+ monitör öneri (gaming)

Merhabalar Gtav, fortnite,valorant,hoi4,payday,forza.fernbus vb gibi oyunları açabilecek bi sistem artıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  13. E

İmei atılınca telefon sıfırlanır mı ?

Merhaba iyi forumlar Telefonuma imei atılacaktır ama bana bilgi verilmedi bilen olur diye sormak istedim imei işlemi yapılırken telefondaki bilgiler, fotograflar vb gider mi ?
Geri