Arama sonuçları: *

• Users: Selcuk5495
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bilgisayarı 4-5 saat kullandıktan sonra internet hızım düşüyor YARDIM!!

Arkadaşlar bilgisayarım Asus Ac58 Wifi adaptörü ile bağlı normalde performansından memnunum 1.5 yıldır kullanıyorum ama son 1 haftadan beri 4-5 saat bilgisayarda takıldıktan sonra internet hızım 0.8 veya 1 mbps ye kadar düşüyor bilgisayar resetledikten sonra düzeliyor anca internet hızım...
  2. S

Sistemim masaüstündeyken donuyor yardım !!!

Arkadaşlar bir hafta önce instagramda gördüğüm videoda bilgisayarda gereksiz olan güncelleştirmeleri temizle ile ilgili bir video gördüm cmd dosyasına dism/ Online /Cleanup-Image / ve StartcomponentCleanup yazdım işlem bitti ve bu olaydan sonra bilgisayarım sebepsiz yere masaüstünde donuyor...
  3. S

Yardım Sistemim için Anakart Önerisinde bulunurmusunuz lütfen

Arkadaşlar i5 6600 k işlemcim ve rx 480 8 gb ekran kartım var elimdeki anakart bozuldu ve ucuz fiyata m2 slotu olan bir anakart arıyorum ama sadece lga 1151 soketli anakart bakmak yetmiyormuş işlemci bu anakartı desteklemedi hangi anakartlar destekler işlemcimi bilen birileri yardımcı olabilir...
  4. S

İ5 6600 k için ucuz anakart önerisi lütfen

Arkadaşlar sistemimde bulunan anakart bozuldu işlemcim i5 6600 k syklae ekran kartım da rx 480 bu sisteme uygun ucuz m2 ssd desteği olan bir anakart önerir misiniz?
  5. S

Format Attıktan sonra Wifi ile bağlanamıyorum

Arkadaşlar packard bell n15w4 laptopum çok kastığı için win10 dan win8.1 formatladım ama format sonucu wifi ile bağlanamıyorum alt taraftaki sekmelerde wifi bağlantı sekmesi yok oldu aygıt yöneticisinden de bakıyorum yüklü bir wifi aygıtı bulamıyorum yardımcı olun lütfen
  6. S

Yardım Yeni ss alıcam yardım edermisiniz?

Arkadaşlar sistemime ek ssdi almak istiyorum fazla performans istemeyen oyunları o ssdye taşıyıp o şekilde oynıcam ve bir yandan yedek depolama birimim olucak 4 tane ssd arasında kaldım crucial p3 güzel duruyor ama James Donkey ve kingstone vs2nin veri yazma garantisi daha fazla kafam karıştı bu...
  7. S

Sizce hangi m2 ssd yi almalıyım?

Arkadaşlar bilgisayarım için ikinci bir ssd almak istiyorum sadece bazı şeyleri depolamak için ek yer olsun diye indirimlerde şu ürünleri buldum sizce hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz. Ssdlerin karşılaştırma linki...
  8. S

10 bin TL ye telefon önerisi

Arkadaş yeni telefon almak istiyorum bütçem 10 bin TL civarında birazcık geçebilir ama fazla değil f/p güzel telefon önerilerinizi bekliyorum oyun çok fazla oynamazsamda oynuyorum pil ömrünün de iyi olması lazım bütün gün ofiste elimde oluyor telefon yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  9. S

Win 11 güvenlik duvarını kapatamıyorum.

Arkadaşlar win 11 de güvenlik duvarını ne kadar kapatırsam kapatayım bilgisayarı kapatıp acılınca tekrardan acılıyor kullandıgım programların crack dosyalarını siliyor bunu nasıl tamamen kapatabilirim
  10. S

Yardım Xiaomi mi 9 bataryası nerden alabilirim ?

Arkadaşlar xiaomi mi 9 telefonum var 3 yıl kullandıktan sonra batarya zayıfladıgı için değiştireyim dedim gittim 1 inci sınıf bir batarya ile değişimi yaptı telefoncu batarya kapasitesi 2000 mah gözüküyor sarjı cok cabuk gidiyor ve ısınıyor orjinal bir batarya bulma imkanım var mı yoksa da mi 9...
  11. S

Gta vice city türk versiyonunu nerde bulabilirim?

Arkadaşlar gta vice city türk modu vardı ölümsüz oluyorduk ve arabalar farklı şekilde modifiyeliydi internette aradım ama sonuç bulamadım bilgisayarında yüklü olan biri varsa upload edebilir mi yada nerden indireceğimi söyleyebilir mi ?
  12. S

CALL OF DUTY 3 nerden indirebilirim ?

arkadaşlar call of duty 3 indirmek istiyorum modern warfare 3 e kadar olan tüm serilerini buldum ama internette 3 ü bulamıyorum indirebileceğim link bilen yada elinde olup upload edebilcek biri var mı acaba .
  13. S

Windows 11 kurmak için Windows 10 mu kurmak gerekiyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Windows 11 kurmak için Windows 10 mu yüklemem lazım direk yoksa direk 11 kurabiliyormuyum bilgisayarım yeni o yuzden başka işletim sistemi yok şu an ssd de
  14. S

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi thh heyetine nasıl başvurulacağını bilemeyenlere hem nasıl başvuracaklarını anlatmak hemde kendi tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla sürecin nasıl olduğunu açıklamak beni bu konuya iten konu ise migrostaki xiaomi air fryer ürünündeki indirimi sözde...
  15. S

Yardım Amazona nasıl ulaşabilirim?

Arkadaşlar bundan nerdeyse 1 ay önce WD marka ssd aldım Amazon germanyden ama ürünüm hala teslim edilmedi yaklaşık 2 haftaya yakındır koleygelsin diye bir firmanın deposunda tutuluyor merkezi yerlere göndermişler benimki hala gönderilmedi amazona nasıl ulaşabilirim
  16. S

Akım korumalı kablo önerir misiniz?

Arkadaşlar akım korumalı 1 metre boyunda 3 lu prize ihtiyacım var amazon'dan almak istiyorum orda hediye çekim var bir de siyah renk olması lazım yardım edenlere şimdiden teşekkürler
  17. S

Sistemime hangi windows sürümünü kurmalıyım?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi windows 11 çıktı ama ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum sistemimin özelliklerini aşşağıya bırakıcam sizce windows 10 mu windows 11 mi kurmalım bide ucuza satın alabilceğim windows key sitesi var mı acaba? Sistem Bileşenleri : AMD Ryzen™7 5700X 3.4 GHz / 4.6 GHz 8...
  18. S

Asus Dual rx 6700 Xt nin Msi markasında muadili nedir ?

Vatan bilgisayardan 19 mayıs indirimlerinde asus dual rx 6700 xt modelini 5,294 tl den aldım fiyatlandırma hatası vs dediler paramı geri verdiler thh ye gittim kazandım şimdi eşimi aramışlar elimizde ekran kartının o modeli yok muadilini verelim demişler ellerinde bulunan rx6700 xt serisinde...
  19. S

Yardım 3D printer ile çıktı alıp satan var mı ?

Arkadaşlar ben ekran kartı tutucu arıyordum gördüğüm modellerdense kendim 3d printer ile yaptırmak istiyorum forumdan bir arkadaş var ise konuya yazabilir mi Hulk figürü şeklinde ekran kartı tutucu yaptırmak istiyorum
  20. S

Yardım Gpu Holder Önerisi !!!!

Arkadaşlar sistemi yeni kurdum ama ekran kartı şu an bile aşşağıya eğilme yapıyor görselliği bozmayacak güzel ama çok da pahalı olmayan bir gpu holder arıyorum yardım edebilirmisiniz
Geri