Arama sonuçları: *

• Users: Senyor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Senyor

Eski modem yerine yeni modem almak istiyorum

Arkadaşlar 4-5 senedir vodafonedayız Huawei HG255s modemi var kablolu bağlantıda sıkıntı yok ama kablosuzda 5g ve 2.4g de olsa modemin 1-2 metre uzağından sonra çekmiyor donuyor. İnstagramda tiktokta kickde ya da bir film dizi izlerken sürekli donuyo. 250 mb download 30mb upload alıyorum...
  2. Senyor

Battlefield 6 vpn ile başka ülkeden alırsam sorun çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar oyun 2500 tl civarı 70 dolar ama ukrayna dan vpn açıp alırsam 1700 TL'ye geliyo baya bi fark var. Alıpta sorun yaşayan var mı, ileride sorun yaşarmıyım?
  3. Senyor

Wraith Sense PRO İEM yorumum

İnternette karşıma çıkan iem arayışımda wraith den yana kullandım. Çok ta tatmin etmedi beni. Kulak kısmında bir çıkıntı var kulaktan düşmesin diye yapılmış galiba ama uzun kullanımda ağrı yaptı, benim iem seçme sebebim ise kafa üstüme ağrı yapmasıydı. Kablosu uzun gerçekten yeterli Cs2 yorumum...
  4. Senyor

İEM kulaklık kullananların deneyimlerini merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar 1500 tl civarında iem kulaklık almayı düşünüyorum bunun için kullanıcı yorumlarınıza ihtiyacım var tavsiye de verebilirsiniz. İlk olarak KZ ZS10 PRO 2...
  5. Senyor

27" monitör 2k mı full hd mi

Oynadığım oyunlar CS2-VALO-LOL-GTA5-Fivem gun rp-Asetto corsa-Forza 5-BF1 FPS oyunları çoğunluk olarak oynamaktayım. 27 inç monitör olduğu için full hd olma konusunda kararsız kaldım 144hz 27" 2k ya da 240hz 27" full hd almayı düşünüyorum. bütçe max= 10.000TL Monitör önerilerinize açığım
  6. Senyor

42K sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum

Bütçemin en üstüne çıktım aştım bile daha fazla fiyat olmıycak şekilde önerilere açığım. İleride ekran kartı işlemci değiştiricem. Toplamayı düşündüğüm sistem kasa: Gametech Prime V2 3800 TL...
  7. Senyor

700 TL gaming kulaklık önerir misiniz?

700 tl butceye kulaklik almak istiyorum Kulaklik padleri buyuk olursa guzel olur. Aklimda rampage rmx g6 hydra var nasildir sizce. Tanitim videosu 1 tane var yeni kulaklik. En fazla 700 tl verebilirim onerilerinizi bekliyorum.
  8. Senyor

Nays süresiz bakıma girdi!!

Çoğu kişinin paylaştığı uygulama naysa 3 gündür erişim sağlanamıyordu. Bugün yetkili merkezi aradığımda bakıma girdiğini ne zaman açılacağını sorduğumda şuan süresi olmadığını söylediler . Öğlen saatlerinde uygulamaya girdiğimde param 0 tl olarak gözüküyordu aslında içeride 30 küsür tl vardi...
  9. Senyor

Öneri Bluetooth Hoparlör Tronsmart T6 Plus Upgrade Edition İlk izlenimlerim

Amazon prime indiriminden en düşük fiyatı 800 tl olan hoparlörü 470 tl ye aldım ve deneyimlerini paylaşmak istiyorum. Hoparlörü başları çok güzel, ses seviyesi jbl go2 ye göre çok daha güzel ve yüksek çıkıyor, pili 15 saat deniyor ama 1.5 saatte %80 şarj kaldı. Sormak istediğiniz sorular varsa...
  10. Senyor

Yardım MNG kargo dagitima cikmadan teslim edilemedi yazisi ürünü amazon prime ile aldim

Prime ile ürün aldım ürün mng kargo şubesine gitti. Şubeden hiç hareket etmeden ürün teslim edilemedi diyor. Amazonda teslim tarihi çarşamba gösteriyor. Kargo çarşamba günü gelir mi? Şube benim olduğum yerden 1 saat uzakta ama gidemem
  11. Senyor

Amazon indirime girecek usb

Bu sabah saat 9 da usb yine indirime girecekmiş. Alarm kurabilirsiniz
  12. Senyor

Prime indirimi HP Laptop 13.700tl

Normal fiyatı 18k olan laptop 13.700tl ye düşmüş kaçırılmaz fırsat. Prime Üyeleri için günün fırsatı: HP Pavilion Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS 144 Hz 7 ms, Intel Core i5-11300H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 512 GB SSD, FreeDOS, 68N59EA, Siyah...
  13. Senyor

Amazon kupon İndirimi İle 13 TL Çanta

200tl üzeri 50 Tl hediye çeki ve algıda ile kazan uygulamasından aldığım 75 tl üzeri 25tl indirim çekiçle puma çanta 13 TL'ye geldi bence güzel fiyat bakabilirsiniz. Ben sahilde içine telefon gözlük şu havlu koymak için aldim.Prime Üyeleri için günün fırsatı: PUMA PLUS II Gym Sack Çanta Gym Sack...
  14. Senyor

Öneri 350 TL bluetooth hoparlör önerisi

Arkadaşlar 350-400 tl butcem var bluetooth hoparlor arıyorum sahilde güzel ses versin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
  15. Senyor

350 tl bluetooth kulaklik qriyorum

Arkadaslar en fazla 350 tl butcem var bluetooth kulaklık arıyorum aramalarim sonucu Xiaomi redmi buds 3 lite buldum. Güzelmidir sizinde kullanıp önerdiğiniz başka kulaklıklar var mı? 350 tlden en fazla 50 tl attırırım 400 olur o da aradaki farka değerse Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Siyah Kablosuz...
  16. Senyor

Kz kulaklik alacağım onerinizi bekliyorum

Merhaba ben 1 adet kulakici kulaklık almayı düşünüyorum. Bunun içi butcem 150 TL. Bu iki kulaklık arasında kaldım https://a.aliexpress.com/_u8xpba bu model kz edx bana 70 tl ye gelicek https://a.aliexpress.com/_vpIsiy bu model qkz 6ak edx 125 tl ye geliyor Hangisini almaliyim, hangisi daha...
  17. Senyor

Xiaomi mistick uydu kanallarını gösteriyo mu?

Arkadaslar bizde 7 yıllık bir lcd televizyon var kendinden uydusu yok xiqomi mi stick alıp hem uydu kanallarını izleyip hem de internete bağlanabilirmiyoiz? Xiaomi mi stick üzerinden ikiside oluyo mu?
  18. Senyor

Excalibur almak istiyorum

Excalibur almak istiyorum ama nasil bir bilgisayar hiç bilmiyorum kullanmadım. Kullananlar varsa önerir mi , kötü yanları, iyi yanları nelerdir. Kullanan kişiler yazarsa sevinirim
  19. Senyor

7000 TL'ye ķadar laptop onerisi

Arkadaşlar 7000 tl en fazla bütçem var. Oyuncu laptop almak istiyorum ama çok anlamadığım için tavsiyelerinizi bekliyorum. Oneri verenlere şimdiden teşekkürler
  20. Senyor

Gamepower Medusa vs Gamepower Luna vs James Donkey 712

Sizce Gamepower Medusa mi, Gamepower Luna mi, yoksa James Donkey 712 mi ? Cevap verin nolur
Geri