arkadaşlar stok soğutucu ile kullanıyorum yük altında değilken 60 yükteyken 80 civarı çalışıyor bu değerleri düşürecek ve az sesli çalışacak 1500tl civarı soğutucu arıyorum
arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcim var stok soğutcudan
Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu
buna geçmek istiyorum yeterli olur mu birde çok sesli çalışır mı
arkadaşlar ryzen 5600 stok soğutucusu işlemciyi soğutmak için 2000rpm de çalışıyor ama 2000 gibi değilde sesi 5000 gibi ses çıkarıyor bu amd stok soğutucularda normal mi
arkadaşlar ryzen 5 5600 soğutucusu rüzgar sesi gibi değilde uğultu gibi voltaj düşürüp yükseltiyor kule tipi soğutucuya geçiş yapsam bu sorun çözülür mü
arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcinin stok soğutucusu oldukça sesli çalışıyor ve devir yükseltip yükseltip düşürüyor ve rahatsız edici bir uğultu sesi çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
,
arkadaşlar ryzen 5 1600 den 5600 e geçiş yaptım zarboğaz söz konusu değil ama ekran kartı daha fazla ısınmaya başladı ryzen 5 1600 ile 60 derece üstüne çıkmayan ekran kartı şimdi 75 80 civarı çalışıyor nedeni nedir
arkadaşlar anakarta işlemci yükselteceğim için bios uptade gerekiyordu en son cıkan beta sürüm bios uptade yaptım yeni işlemci ve eski işlemciyi taktığımda da işlemcinin yüzde 2 3 ünü kullanıyordu ekran kartınında 0 ını anakart bozulmuş olabilir mi
Bilgisayara format attıktan sonra valorantta 250 300 fps alırken fpsim 40 30 a kadar düştü anormal bir düşüklük var bunun sebebi nedir bir çok kez format attım başıma ilk defa böyle bir şey geliyor sorunu yaşayan ve düzelten biri varsa yardım edebilir mi