Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yüksel

Çözüldü✓ M2 AİR VS M1 Mackbook pro

Merhabalar arkadaşlar yazılım mühendisligi okuyacagım M2 Air 8gb ile Mackbook Pro M1 16gb arasında kaldım sizce hangisini tervih etmeliyim yazılım ve çoklu işlemlerle ugraşıcam arada dizi falan izleyi nette takılıcam
  2. Oğuzhan Yüksel

Oyun Oynarken Ekran Takılıp Kalıyor Reset Atmadan Düzelmiyor

Herhangi bir oyunu oynarken biraz oynadıktan sonra yada başlarında ekran takılıp kalıyor reset atmadan düzelmiyor. oynadığım oyunlar Gta 5 Forza Horizon 4 F1 2020 bütün sürücüler ve yazılımlar güncel bıos ta güncel sürücüleri silip tekrar kendim kurdum yıne bir şey değişmedi OYUNLAR SSD YE...
  3. Oğuzhan Yüksel

PC de Spiderman oyunlarını nasıl oynayabilirim

Bilgisayar tarafında Spiderman oyunlarını nasıl oynayabilirim
  4. Oğuzhan Yüksel

300TL Gamepad Önerisi

Arkadaşlar merhabalar 300tl geçmiyecek şekilde gamepad önerebilir misiniz? genellikle F12020,Forza 4 oynuyacagim ölübölgesinin (deadzone) az olması tetik tuşlarının hassas olması önceliğim.Şu gamepadler arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir. 1-Gameesir T4 Pro aliexpres kuponuyla beraber...
  5. Oğuzhan Yüksel

R7 2700X ve RX 580 sistem takılıyor

Merhabalar arkadaşlar, toplamış olduğum bilgisayar sebepsizce kasıyor, oyundan atıyor. Topladıgımdan beri var bu sorun, sıkıldım. Denemedıgım yontem kalmadı, anakartın BIOS surumu, ekran kartının drıverlerı surumleri hepsi güncel. GTA 5 oynarken birden ekran takılıyor, reset atmadan düzelmiyor...
  6. Oğuzhan Yüksel

Fiyat performans kasa fan seti

Akadşlar uygun fiyatlı 350 tl gecmicek şekildi uygun fiyatlı fan kiti önerirmisniz önceligim stogunun bol olması
  7. Oğuzhan Yüksel

İşlemci Sıcaklığı Boşta Biraz Fazla

Arkadaşlar iyi forumlar ryzen 2700x alalı 5 6 ay oldu boşta sıcaklık 50 53 derece arası geziyor arka planda uygulama çalışmadıgına eminim termal macun degiştirmedim sogutucu wraith prisim neden bu kadar yuksek
  8. Oğuzhan Yüksel

İnternetim Baya Yavaşladı

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar internetim oncedende berbattı 1mb dowlond ve 0.37 upluod alıyorum malum alt yapı yok ınternet acayip şekilde yavaşladı faceebok yotube netflix bunlaraq girerken bile 3 4 dk bekletiyo modeme reset falan attım bişeyel denedım yıne olmadı napmam gerekıyor...
  9. Oğuzhan Yüksel

Amd Ryzen Master

Merhaba Amd Ryzen Master curnet mode yada game moda geçmek isteyince şöyle diyor following configuration requested requrries ryzen master to restart windos then ryzen master will automatically open wait fort it manuel do you want to apply now pc yeniden başlatıyo ryzen masdter otomatik...
  10. Oğuzhan Yüksel

Ekran Kartı Rgb Fan

RX5700XT ayriyetten satılan rgb fanlar var örnek olarak https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/sapphire-4n004-03-20g-argb-3lu-fan-seti-nitro-rx-5700-xt-P390470538?g Aynı şekılde RX580 RGB Fanlar satılıyomu ?
  11. Oğuzhan Yüksel

PC ekran kıtlenıyo reset atmadan düzelmiyo

Merhaba arkadaşalr bilgisayarım bazı oyunlarda kasıyo takılıyo nedeni anlayamadım bi çözumunude bulamadım gta oynuyorum birden ekran kalıyo reset atmadan düzelmiyo aynı şekilde forzo horizon 4 te ve csgoda oluyo driverları güncelledım anakartın bios uptudatesini yaptım ekran kartı drıvler...
  12. Oğuzhan Yüksel

2700X & RX 580 Yükseltme yapmalı mıyım ?

merhabalar sistemime yükseltmeler yapmayı duşunuyorum normal hali cpu ryzen 2700x anakart asus prime b350MA ram gskill 3200 mhz psu rampage 750 wat bronze 80 plus ekran kartı saphire special edicatoion rx 580 ssd samsun evo 860 240 gb ekran kartını rtx 2070 almayı düşünüyorum 16gb ram...
Geri