Arama sonuçları: *

1. Recaizade Mahmut Ekrem

Modem kira saçmalığı ve fahiş fiyatlar

Bildiğin ayakta soyuyorlar. Fahiş internet fiyatları yetmezmiş gibi zorunlu bir şekilde modem dayatıyorlar ve hizmet bittiğinde parasını verdiğiniz cihazı başkasına veriyorlar. Starlink gelmemesi için kol kola girdiler sokturmadılar ülkeye. Azerbaycan'a bile geldi bizde... Sen itiraz etmezsen...
  2. Recaizade Mahmut Ekrem

Gigaspeed nasıldır? :D

1 temmuz 2026 ya kadar 480 TL imiş. Önerir misiniz ? https://gigaspeed.com.tr/paket/giga-100-mbps-vdsl
  3. Recaizade Mahmut Ekrem

Merkürnet 380 TL nasıldır?

Ucuz bir ISS arıyorum bu firmayı buldum. 100/20 paketi 380 TL ye 31 Ocak 2026 ya kadar aynı fiyattan satıyorlar. Taahhütsüz ve fiyat garantili olması hoşuma gitti. Kullanan var mı acaba? Ayrıca powernet ve fixnet te var ama fiyat garantileri yok.
  4. Recaizade Mahmut Ekrem

Teknosanet nasıldır?

12 ay taahhütlü 200'e kadar 500 TL'den satıyorlar. Kullanan var mı?
  5. Recaizade Mahmut Ekrem

Kablonet vdsl nasıldır?

12 ay taahhütlü 75 lik pakete geçmeyi düşünüyorum Türknet'ten. Ping, hız nasıl?
  6. Recaizade Mahmut Ekrem

Ryzen 5 2600 - RX 580 sistem nasıl?

Önerileriniz var mı? İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Anakart: ASUS B450M RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3000 MHz Ekran Kartı: Sapphire RX 580 8GB Güç Kaynağı: FSP Hyper 500W 80+ Bronze
  7. Recaizade Mahmut Ekrem

🔥İndirim Kaspersky Premium Total Security 1 Yıl 1 Cihaz 131,25 TL

https://www.trendyol.com/kaspersky/premium-1-cihaz-1-yil-p-924145962 Kendi sitesinde
  8. Recaizade Mahmut Ekrem

Gümrükte kargosu takılan var mı?

Bu nedir arkadaş her şeyi usulüne göre de alıyoruz kaç gündür bekletiyorlar başka kargom da aynı şekilde.
  9. Recaizade Mahmut Ekrem

Çözüldü✓ Temu bazı ürünler neden kaldırılıyor?

Cevabı şöyle: Ürünün buraya özel indirimli fiyatı kaldırılıyor ve yeni fiyatla gümrükte takılacağı için burada satışa sunulmuyor olay bu. Yani alıp iade edenler yüzünden veya başka bir şeyden değil.
  10. Recaizade Mahmut Ekrem

Attack shark x11 alınır mı?

Apex'i bekleyemem gelmez galiba var mı temuda iyisi ya da bu iyi midir?
  11. Recaizade Mahmut Ekrem

🔥İndirim Ajazz AJ159MC, AJ159, AJ159P İNDİRİMDE ALİEXPRESS

https://tr.aliexpress.com/item/1005007774455710.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5f28406aQn8xRR&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  12. Recaizade Mahmut Ekrem

Öneri Ajazz alternatifi mouse önerisi

Geçen para kalmadı diye alamadım ajazzı şimdi faresiz kaldım hiç mi yok şuna bir alternatif? 1732369326 Yok muuu?
  13. Recaizade Mahmut Ekrem

🔥İndirim Razer Ornata V3 X 899 TL

https://www.n11.com/urun/razer-ornata-v3-x-rgb-rz03-04471200-r3l1-kablolu-turkce-oyuncu-klavye-29347848
  14. Recaizade Mahmut Ekrem

Temu yük terminaline ulaştı ne demek

İlk defa böyle oldu. 1732168804 Şu havaalanında gümrükte falan kim bilir ne yaşanıyor. Şansa geliyor kargolarımız.
  15. Recaizade Mahmut Ekrem

Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
  16. Recaizade Mahmut Ekrem

Claw's Nova V1 nasıl?

Ne diyorsunuz çekeyim mi bir tane 200'e...
  17. Recaizade Mahmut Ekrem

Aula F75 Sürüm Farkı

1. Sürüm: Kutu dahil klavyede çince yazı yok. 4 adet yedek switch çıkıyor. Ledleri North yani üst tarafta. 2. Sürüm: Kutu ve klavyede hem ingilizce hem çince yazılar bulunuyor. 2 adet yedek switch çıkıyor. Ledleri South yani aşağı tarafta. Fark eder mi? -ETMEZ. Kontrol etmek için klavyenin...
  18. Recaizade Mahmut Ekrem

Aula F75 Bluetooth gözükmüyor

Ne telefon ne bilgisayarda gözükmüyor.
  19. Recaizade Mahmut Ekrem

Temu sepet limiti hakkında

Sepet limitim 410 TL, 240 TL ye puding keycaps alacaktım sepeti 410 yapıp diğerlerini çıkarsam gönderirler mi?
  20. Recaizade Mahmut Ekrem

PTT ne zamana kadar dağıtım yapıyor?

Laptopun termal pedlerini değiştirecem açtım çıkardım her şeyi pttye güvenerek hala gelmedi kaplumbağa herifler. Akşam dağıtım var mı?
Geri