Arama sonuçları: *

• Users: cicigus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cicigus

Spotify Çalma Listesini Nasıl DÜZGÜNCE İndiririm?

Aracıma saadece hafıza kartı yüklenebildiği için 32 GB bir hafıza kartına https://spotdownloader.com dan 250 şarkılık playlistimi indirmek istedim ve linki yapıştırıp indirdim. ZIP dosyası olarak indirdiği için hedef klasör olarak SD kartı seçip hedefe ayıkla dedim. 250 şarkıdan sadece 106...
  2. cicigus

Öneri Havit h2002 serisi nedir

7.1 1k tl bandında kulaklık bakıyorum ve havit h2002p yi uygun gördüm. Ama baktığımda h2002e h2002d gibi birden fazla model var. Farkları nelerdir?
  3. cicigus

Öneri Bt570 mi H30i mi yoksa başka bir şey mi

Bluetooth kulaklık alıcam. Bütçe max 2000. JBL bt570 ve Anker H30i arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? 1743969872 Bildiğim kadarıyla H30i ızun pil ömrü ile öne çıkıyor ve bt570 dışarıya ses veriyor. ama doğru mu pek emin değilim.
  4. cicigus

Realme Buds Air 2 pil sorunu

uzunca bir süredir realme Buds Air 2 marka kulaklığı kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ama son zamanlarda pil ömrü çok kısalmaya başladı. normalde 1 saati rahat şekilde geçen kulaklık şimdilerde max 30dk dayanıyor (özellikle sağ kulaklık) kutusunda temassızlık sorunu da yaşıyorum. nasıl çözerim?
  5. cicigus

Project Zomboid Mod Template Nedir Nasıl Kullanılır

Arkadaşlar şimdi ben project zomboid aldım ve oynamaya başladım. Yeni save açarken modlar kısmında "Mod Template" diye bir şey görünüyordu. Orada yazdığına göre 2 tane mapi birleştiriyormuş ya da ben böyle anladım. Aktif edip oyuna girdiğimde ise hata veriyor. Ne yapmam gerek?
  6. cicigus

Project Zomboid indirime girer mi ve en yakın indirim dönemi ne zaman

Bayadır Project Zomboid almak istiyorum ama 10 dolara değeceğini düşünmüyorum. Bu oyun ne zaman, ne kadar indirime girer? Bir de steam'ın yaz indirimi, kış indirimi vs. indirim kampanyaları gibi bir kampanya en yakın ne zaman olur?
  7. cicigus

Günlük Kalori Alımı Ve Kilo Verme

yaş 17 kilo 84.7 boy 176cm günde 1000-1100 civarı kalori alarak ve evde vücut ağırlığımla egzersizler yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Haftada kaç kg vermem gerekir
  8. cicigus

Yardım Kulaklığımın bassında ve sağ sol dengesinde problem var

Kulaklığım Rampage Typhoon 7.1 . Şarkı dinlerken her bir bass darbesinde anlık cızırtı oluyor ve ayrıca kulaklığın kablosunun üzerinde bulundan ses tekerleğini full açınca ses sağa kayıyor. Windows sws ayarlarından dengeledim ama kulaklıktaki problem çözülmüş değil. Sorunun bir tür...
  9. cicigus

Kalori ve besin değeri hesaplama

Fazla kilolarımdan dolayı diyete girmeye karar verdim ve kalori saymak istiyorum. Bunu yapmak için GPT'den yardım aldım ama verdiği sonuçlar pek gerçekçi gelmedi. Dediğine göre bugün sadece 700 kcal almışım. Güvenilebilir, doğru bir kalori ve besin değeri hesaplama aracı var mıdır?
  10. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Metro Exodus'un bir devam oyunu olacak mı? varsa çıkışı ne zaman olur?
  11. cicigus

Yardım Bluetooth Kulaklık Önerisi

Genel günlük kullanım için bluetooth kulaklık arıyorum. ~4 senedir Realme Air buds 2 kullanıyordum artık eskidiği için yenisini alacağım. Bütçe 2000-2500 civarı. kulak içi kulak dışı fark etmez.
  12. cicigus

Yardım Bluetooth cihazına en son ne zaman bağlandığına nasıl bakılır?

Bluetooth kulaklığımı kaybettim. En son ne zaman hangi tarihte bağlandığımı bilirsem nerede kaybettiğimi daha kesin tayin edebilirim. Telefonum Oppo Reno 6. bu veriye ulaşmanın bir yolu var mı?
  13. cicigus

Klavye tuş ataması nasıl yapılırr

Bilgisayarı kullanırken istediğim bir anda yeni masaüstüne geçebilmek için bir tuş ataması yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  14. cicigus

Çözüldü✓ Laptopta macun nasıl temizlenmeli ve hangi marka tercih edilmeli

Casper Excalibur gtx1650 8gb ram i510300h dizüstü bilgisayarımda termal macunu uzun süredir değiştirmediğim için değiştirmeye karar verdim. Bunun için Mx-6 yı tercih ettim. Acaba bu tercih mantıklı mı? Ayrıca kafamın karıştığı bir nokta da şu ki, işlemcinin ve GPU nun üzerindeki macun...
  15. cicigus

Öneri Laptop altı soğutucu önerisi

çok pahalı olmayan max 500 600 bandında ürün arıyorum önerisi olan var mıdır ya da 2. el bakılabilir mi
  16. cicigus

Bu top orijinal midir?

Bu süper lig topunu almayı düşünüyorum ama fiyatının 600tl olması bana pek güven vermedi orijinal olmadığından şüpheleniyorum. https://www.trendyol.com/puma/orbita-super-lig-5-hs-futbol-topu-8419701-krem-p-795342040?boutiqueId=61&merchantId=416518
  17. cicigus

Futbol Topu Önerisi Lazım 450-600 TL

Futbol topu almayı düşünüyoruz fiyat aralığı 450-600 önerilerinizi bekliyorum
  18. cicigus

Çözüldü✓ Android telefon için antivirüs önerisi

Mobil aygıtlar için sağlam antivirüs önerisine ihtiyacım var.
  19. cicigus

Yardım Fallout4 şak diye kapanıveriyor

Geçen gün Fallout 4'ü bilgisayarıma indirip Türkçe dil yamasını kurmaya karar verdim. Yamayı başarılı bir şekilde yükledikten sonra, oyunun bir anda kapanma sorunuyla karşılaştım. Sorunu çözmek için birkaç adım attım ancak başarılı olamadım. Belki de bu konuda deneyimi olan birileri yardımcı...
  20. cicigus

krampon alıcam numara konusunda nasıl karar vericem

Nike Gx Phantom Academy çivili kramponunu almak istiyorum ama numara konusunda hangi seçimi yapacapımı kestiremedim normalde 43 giyiyorum ve ayağım biraz taraklı bu krampon için kaç numara seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler krampon linki
Geri