Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Silindi..

Silindi..
  2. Abdullah Çetin

Silindi..

Silindi..
  3. Abdullah Çetin

30-40K ARASI MÖNİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİSİ LAZIM.

Pazarı takip etmediğim için uğraşmak istemiyorum. Lütfen iyi araştıran varsa yardımcı olsun.
  4. Abdullah Çetin

ŞU KONU İLE İLGİLİ BİRAZ SOHBET LAZIM..

Hiçbir şey yapmadan böyle indirimli ürünler alabiliyorsak, bir de birlikte ürün fiyatlarına tepki göstersek daha ne kadar düşerler merak ediyorum..? (Sadece Örnek) Sizi bilmem ama zincir marketteki bir üründe 165TL yazan yere çizik atılıp 90TL etiket fiyatı koyulunca enayi gibi hissediyorum...
  5. Abdullah Çetin

Yardım 25-27K'ya NASIL BİR SİSTEM ALINIR?

Bir tanıdığım için hazır sistem bakınıyorum, sizde birkaç güzel sistem biliyorsanız önerin.. (Öncelik ryzen olması ama avantajlı intel sistem de olabilir..)
  6. Abdullah Çetin

Yardım 2K VİDEO EDİT İÇİN MONİTÖR?

Profesyonel işler için 2K monitör arıyorum.. (Oyun ilk öncelik değil)
  7. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ Kingdom Come Deliverance 2 için yardım lazım..

Bir arkadaşım sol alttaki yazıyı kapatamadığını söyledi.. Bende forumlara baktım, sonuç yok.. Bilgisi olan var mı?
  8. Abdullah Çetin

Hangi Am4 Hangi Ekran Kartı ile Kullanılır (2. Düzenleme)

Önceki ile aynı işlemci serisi... Bu sefer benim önerdiğim kartlar değil, dengi kartlar yazılmıştır.. (Öncekine biraz fazla tepki geldi) 😗 Bir kaç işlemci yok listede.. 2500x ve 3500x gibi... (Bi üstleri ile aynı sayın)
  9. Abdullah Çetin

Soğuk Bölümde Komilik Yapan Var mı?

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var.. Yazarsanız sevinirim, teşekkürler.. 1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak) 2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı...
  10. Abdullah Çetin

Soğuk Bölümde Komilik Yapmış Olan Var mı?

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay içinde bir otelde işe başlayacağım. Mutfak komisi olan veya daha önceden komilik yapmış birileri varsa bir kaç sorum var.. Yazarsanız sevinirim, teşekkürler.. 1) Mutfakta tam olarak kimler ile çalışıcam (kadro olarak) 2) Öğrenmem gereken bilgiler veya iş var mı...
  11. Abdullah Çetin

CPU GPU UYUM REHBER LİSTE (AM4)

GÜNCELLEME NOTU: MADDELERİ OKU!! UYARI !! Düşük işlemcilere biraz fazla güçlü ekran kartı önermemin sebebinin anlaşılmadığını farkettim.. (Bende biliyorum r3 1200'ün 1660ti veya 5500xt gibi kartların üstünde verimli olmadığını. 6. Maddede belirttiğim gibi sırf işlemci tam besleyemiyeceğinden...
  12. Abdullah Çetin

İnceHesap Apu Sistem Tavsiye

Amaç? Yeteri Kadar Bütçesi Olmayan ya da Benim Gibi İkinci El Pazarını Bile Bile Sıfır Kartlara O Paraları Vermek İstemeyenler Bakabilir, Fikir Edinebilir.. Biraz Boş Vakit İçinde Bir Şey ile Uğraşmak İstedim. Low Budget Apu: 13201 TL...
  13. Abdullah Çetin

RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

Yazmazsam daha çok tartışılacak... Başa belirteyim o yüzden.. NVIDIA kullanmanız sizi fanboy yapmıyor.. Benim kast ettiğim kişiler kendini biliyordur muhtemelen.. Arkadaşlar, bu forumda dahil bazı yerlerde rx9000 serisinin fiyatına bakıp.. "AMD'ye bu kadar vermişken az üstüne nvidia alırım...
  14. Abdullah Çetin

NVİDİA 5060'I NEURAL İLE KURTARDI MI?

Bir önceki konuya ekleyecektim ama konu dağılmasın diye ayrı konu açıyorum.. DLSS 4.0 iyi güzel ama ne olduğunu biliyoruz artık... FrameGen üzerinden gelişmeye devam ediyor.. KONU: Neural Material (render) Dokuları sıkıştırarak renderlama teknolojisi... Vram kullanımı için önemli bir etken...
  15. Abdullah Çetin

5070=4090 YANILGISI?

Arkadaşlar her yerde bu beklentiyi gördüğüm için konu açma gereği duydum.. 5070'in 4090 ile aynı güçte olmayacağını size üzülerek söylüyorum.. (KAS GÜCÜ OLARAK) Nvidia'nın "5070, 4090 gücüne eşit" derken kastettiği şey.. DLSS 4.0 performansı ile Multi Frame Generation Özelliği ile 4090'ı...
  16. Abdullah Çetin

Öneri VGA to DisplayPort Dönüştürücü Önerisi Lazım

Elimde vga girişli monitör var ama mâlum kartlar hdmi ve displayport.. Bazı dönüştürücülerin sorunlu çıktığını bildiğimden aldığınız yada bildiğiniz saĝlam dönüştürücü varsa yazar mısınız?
  17. Abdullah Çetin

Yardım BU TARAYICI OYUNUNU HATIRLAYAN VAR MI?

Arkadaşlar yarışçı araziyi bilirsiniz.. Onun kuşbakışı oynanışlı ve çamurlu arenalarda yarıştığımız bir tarayıcı oyunu vardı.. bayadır düşünüyorum aklıma hala gelmedi. Turuncu renkte okul otobüsü vardı baya rahat geçebiliyordu parkuru. Biz daha basit kamyonetle başlıyorduk falan.. Oyunun adını...
  18. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ THERMALTAKE TR2 ST 750W ALINIR MI?

https://www.epey.com/power-supply-psu/thermaltake-tr2-s-750w.html Bu psu'nun ST versiyonunu buldum ama hakkında bir forum yada video bilgisi bulamadım. Bu psu'yu kullanan ya da kalitesini bilen var mı? (Öneriye gerek yok sadece bu psu'nun bilgisini istiyorum)
  19. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ 20K LAPTOP TAVSİYESİ LAZIM

Video editleme ve web işleri ile ilgileniyorum ama sabit bir yerde olmadığımdan laptop almam gerekiyor...
  20. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ KABLOLU 7.1 KULAKLIK ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ?

Hocam Gamepower Fujin Almak istiyorum. Internet Cafede hep bunu kullandım sesi mikrofonu rahatlığı bi harikaydı.. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-fujin-7-1-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,120621793.html Daha iyi bi tavsiyesi olan var mı diye merak ettim sadece...
Geri