Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Öneri 25K Telefon Önerisi (S23 Ultra Server Kayıtlı Alınır Mı? )

Herkese iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi 25 bin liraya telefon arıyorum. Vivo x100 Pro YD 2. el, S23 Ultra server kayıtlı 2.el ve s24Fe TR arasında kaldım. Gönlüm S23 Ultra'dan yana ancak server kaydı konusunda şüphelerim var. Server kayıtlı telefon kullanan var mı? Kapanma riski var...
  2. Erdem Arslan

FTTX-V1(GPON) Altyapısı 100 Mbps ISS Tavsiyesi

5 senedir Netspeed kullanıyorum. Taahhütsüz tarifleri şuan pahalı. Bana 12 ay peşin ödemeyle 380x12 4600 liraya 100 Mbps fiber internet tarifesi sundular. Fiyatı uygun geldi ancak yine de daha ucuz bir ISS var mı diye sormak istedim.
  3. Erdem Arslan

10000 ₺ ve Altı Telefon Önerisi

İyi günler herkese. 10000 lira bütçemiz var. Acil telefona ihtiyacımız var. Oyun olmayacak. Sosyal medya, resim, video, günlük aktiviteler için kullanılacak. TR garantili olması lazım. Güvenilir bir satıcıdan gün içinde alınacak. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. Erdem Arslan

30k Televizyon Önerisi

Arkadaşlar iyi günler herkese. 55-65 inc bir TV'ye ihtiyacımız var. TV'den hiç anlamadığım için size danışmak istedim. Cihaz salonda ara ara dizi, film, maç yayınları izlemek için kullanılacak çok kullanılmayacak. Uzun ömürlü ve garanti veren firmanın sağlam olması önemli. Duruma göre bütçeyi...
  5. Erdem Arslan

Vadesiz Altın Hesabı Banka Önerisi

Öncelikle iyi akşamlar herkese. Vadesiz altın hesabı açıp elime para geçtikçe içine atmak istiyorum. Yalnız kafama takılan birkaç soru var. Makas oranları dönem dönem değişiklik gösterir mi yoksa atıyorum x bankası y bankasından her zaman daha mı pahalıdır? Bu bağlamda hangi bankayı tavsiye...
  6. Erdem Arslan

Yardım Laptop Panel Tamir Ücreti Normal Mi?

Dostlar merhaba. Kardeşim laptopunun panelini kırmış. Modeli Probook PRBU5610. Bayağı eski bir model. Ekranı full hd bile değil ve sanırım TN panel. Bilgisayarcıya götürdüm. Panel tamiri için 1500 lira istedi. Kardeşim sadece Goggle'a giriyor Yotube'dan şarkı dinliyor word falan açıyor. Aslında...
  7. Erdem Arslan

2k Monitörlerin Stoğu Neden Yok?

Bir sürü 2k model olmasına rağmen şuan Türkiye'de neredeyse hiçbiri satılmıyor. Distribütörler az mı getiriyor yoksa ellerinde mi tutuyorlar anlamadım. Özellikle LG monitörler bir anda kayboldu. 4k monitör fiyatına 2k lg satılıyor. Bayağı saçma ülke.
  8. Erdem Arslan

Kutusu açılmamış telefon iade edilir mi?

Beyler kardeşime realme 8 aldım ama kutusunu açmadım. Note 10 pro yu farkedemedik almadan önce. Ben bu realme 8i keyfi iade edebilir miyim? Ona göre hareket edelim de.
  9. Erdem Arslan

Black Friday'de Nike İndirim Yapıyor Mu?

Popüler kültürün kölesi olduğum için af1 veya aj1 almayı düşünüyorum. Fiyatları aşırı pahalı. Black Friday'de Nike indirim yapıyor mu? Geçen sene yaptı mı?
  10. Erdem Arslan

4000 TL Telefon Önerisi

Babamın telefonu bozuldu için ona telefon alacağım. Biraz acelesi olan bir durum öyle uzun süre indirim bekleyemem. Alo demek için ve görüntülü konuşmak için kullanıyor telefonu. Çok bir beklentim yok. Sağlam olsun uzun süre kullansın yeter.
  11. Erdem Arslan

Yardım Nike Tr Kargo Süresi ve İade

Beyler Nike.tr den ayakkabı alacağım malesef şehrimde ayakkabıyı satan mağaza yok ondan deneyemiyorum. Ayakkabı ortalama kaç günde gelir ve ayağıma uymazsa iade edersem sıkıntı olur mu? O 60 lira kargo ücreti hariç ayakkabı ücretini direkt yatırıyorlar değil mi?
  12. Erdem Arslan

ASUS G15 G513QY-HQ008 2. El alınır mı?

Dostlar laptop fiyatları ortada. Arkadaşım için bir laptop bakıyoruz. Kendisi İstanbul'da 2. el ürün cenneti. Başlıktaki laptopu pazarlık ile 20 bin liranın altında alma şansımız var. Bu modeli kullanan var mı acaba sıkıntılı bir model midir? Mux switchi yokmuş cihazın düzgün bir performans...
  13. Erdem Arslan

Yurtdışı 6900xt 7500 TL alınır mı?

Dostlar herkese iyi günler öncelikle. Komşuda yurtdışı referans model 6900xt var. 1 seneden uzun süredir kendi bilgisayarında kullanmış mining vs yok gel test et al diyor. Yurtdışı cihaz alınır mı? Kafam karıştı biraz.
  14. Erdem Arslan

2. el ekran kartının garantisini nasıl sorgulatırım?

Dostlar elimde 2. el Sapphire nitro plus 6900xt se ekran kartı var. Kartın üzerindeki etikette ve kartın kutusunda yazan numaralar uyuşuyor. Yalnız a ile başlayan seri kodunu endeks bilişimden sorgulatınca garanti çıkmıyor. Forumda arattım ama bir şey bulamadım. Konu hakkında bilgi sahibi olan...
  15. Erdem Arslan

Haqqus gen4 vs Victor

2 sistemden birini alıp zamanla kendi zevkime göre ve drr5'e upgrade etmeyi düşünüyorum. Bu 2 sistemden hangisini almak mantıklı olur? Özelleştirmeleri ve fiyatları göz önünde bulundurarak cevap verirseniz sevinirim. Bu arada ilk işim SSD yi satıp s tier 1tb M2 SSD takmak olacak.
  16. Erdem Arslan

Mobil tarife tavsiyesi

Dostlar iyi günler herkese. Şuan Vodafone kullanıyorum adını bilmediğim bir tarife 3gb internet 500 dk 1000 SMS'e 57 lira ödüyorum. Son zamanlarda bayağı bir zam yaptılar pahalı oldu. Bana önerebileceğiniz hat ve tarife var mıdır? Ayrıca kardeşime de bir hat almayı düşünüyorum ona da tarife...
  17. Erdem Arslan

Amazon.de sn850 vs Tr garantili 980 pro

Dostlar aynı fiyata kapalı kutu sn850 ve 1.5 yıl garantili 980 pro buldum. Hangisini almak mantıklı? Karar vermedim doğrusu.
  18. Erdem Arslan

Dolaptan Alışveriş Hakkında

Arkadaşlar size bir şey daha danışmak gerekiyor. Biz mesela bir satıcıyla anlaştık. Ürün fiyatı+hizmet bedelini yatırdık. Örneğin 10000 lira ürün ve 200 lira hizmet bedeli toplam 10200 lira. Daha sonra satıcı fiyatı düşük buldu kargolamadı elden başkasına sattı. Bu durumda biz yatırdığımız 200...
  19. Erdem Arslan

Dolap kullanıcılar için Sahibinden kadar güvenilir mi?

Dostlar herkese iyi akşamlar öncelikle. 2. El monitör alacağım. Adam önce Sahibinden den satayım kargoyu öde dedi. Kargoda başına bir iş gelse ben biraz zarardayım o bitti. Dolaptan 200 lira hizmet bedeli ödüyorum kargo çok ucuza geliyor. Fakat sıkıntı şu param direkt satıcının hesabına geçer...
  20. Erdem Arslan

Dolandırıcı ifşalamak serbest midir? Yasal mıdır?

Dostlar geçen sahibinden 2. El ekran kartlarına bakarken çok uygun bir teklif görüdm. Marka model söylemeyeyim şimdi. Almaya da niyetim yoktu ama adamın niyetini öğrenmek için bir yazdım. Adamla konuştuk vs. Gelinen noktada adamın dolandırıcı olduğundan %100 eminim. Başkalarının canını yakmaya...
Top Bottom