Arama sonuçları: *

• Users: AdRaSa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Anakart değiştirmeden sistem güncellemesi

Herkese selamlar öncelikle. Direk konuya geçeyim hikayeli oyunlar kolay kolay oynamıyorum Cs 2 oynuyorum genelde, fps oynuyorum sadece diyebilirim. Hikayeli oyunlar için Series X kullanıyorum. Bilgisayarı 2022 mart ayında toplamıştım sanırım. Ara ara performans düşüklüğü hissettiğimden sistemi...
  2. A

Gaminggen 35K Sistem tavsiyesi

Öncelikle herkese iyi geceler&günler. Şuan hali hazırda 2022 yılında toplamış olduğum 11400F ve 6600xt bir sistemim mevcut. Belki de son pc güncellemem olacağı için 2K monitöre geçeceğim bir sistem araştırıyorum. Gaminggen'den isteme nedenim kartıma 6 taksit imkanından dolayı. oyun olarak çoğu...
  3. A

Adata Xpg Gammix 16GB 3200mhz 800 TL - Adata D10 Siyah 8GB 3200mhz 400 TL

Bir yerde denk geldim, kısa bir baktım piyasaya göre uygun gibi geldi. Uygun değilse konuyu kapatabiliriz, ucuz yollu halletmek isteyenlerin kaçırmaması lazım gibi 16 Gb 3200 Mhz 8 Gb 3200 Mhz
  4. A

Tam Performans Çalışma Hakkında

Yaklaşık olarak 1.5 ay önce 29 yaşımda ilk kez kendim pc topladım. Parça tavsiyelerini sağolsun o zaman çoğunluğunu @Abdullah Hacıgül yapmıştı. Sistemim şu şekilde; Msi b560m-A Pro - İ5 11400F - Msi 6600 xt mech / 2x Patriot 8 gb 3200Mhz / Hp 500 gb ex900 M.2 / MSI Mag Forge 100R / Msi mag...
  5. A

Yardım Gigabyte G24F Coil Whine

Selamlar, İncehesap üzerinden almış olduğum monitörde ilk kullanımdan fark etmiş olmamla birlikte bobin sesi durumu var 120 Hz ve üzerinde. Toplamış olduğum ilk sistem olması dolayısıyla başta çok önemsememiştim ama bir yerden sonra can sıkıcı olmaya başladı ister istemez. Tabi kulaklık...
  6. A

Çözüldü✓ Sistem Montajı Hakkında

Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. Gerek @Abdullah Hacıgül ün hepsiburada tavsiyeleri olsun, gerek fırsat konuları olsun sistemi tamamladım sonunda akşama tüm parçalar demonte şekilde gelmiş olacak. Sistem; İ5 11400F Msi b560m-A Pro Msi mech 6600xt 2x Patriot 8 gb 3200 mhz Hp 500 gb ex900...
  7. A

Öneri F/P Membran Klavye Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar artık son ekipman klavye kaldı. Yıllar önce internet kafede Asus Cerberus Klavye vardı gayet beğeniyordum ama fiyatı gereksiz fazla. Sanırsam bu klavyede membran oluyor. Uygunluk bakımından AOC GK200S i buldum. Sanırım bu klavyede onun gibi. Bu aralıkta sanırım değişik yeni...
  8. A

Öneri İki 165 hz model arasından seçim

Herkese iyi akşamlar. 11400f & 6600 xt sistem için 165 hz f/p monitör bakıyordum. Gigabyte G24F ile Asus Tuf VG249Q1R modelleri arasında kaldım. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/603043-701137/asus-tuf-gaming-vg249q1r_gigabyte-g24f/ Gün içerisinde siparişi geçeceğim. İncehesap...
  9. A

Çözüldü✓ 13 K Bütçe Kalan Parçalar İçin Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Biraz önce @Abdullah Hacıgül ün paylaşmış olduğu parçalardan; İ5 11400F Msi b560m-A Pro Patriot 8 gb 3200 iki adet Hp 500 gb ex900 M.2 2100/1500 ssd Kasa MSI Mag Forge 100R Güncelleme ekran kartı Msi 6600 xt mech gaming gecesinden aldım Çevre birimleri hariç, bütçe...
  10. A

9.500 Tl her şey dahil sistem önerisi

Öncelikle herkese iyi günler. Kullanım amacı çoğunlukla cs go olmak üzere hem gaming hem de çizimlerde kullanmak için bir sistem arıyoruz. Ekipmanlar dahil bir sistem var ama emin olamadık öyle mi alsak, yoksa kasa'nın üzerine tek tek mi eklesek ekipmanları diye. Sisteme ek; Monitör, klavye...
Geri