Arama sonuçları: *

1. ntfmotovlog

Yardım Octavia 1.6 Tour Kırmızı mı Mavi mi Antifriz Kullanmalıyım?

Merhabalar. Bundan 2 ay önce falan 2009 octavia 1.6 tour aracımın triger kayışını değiştirdim usta değiştirince biraz da antifriz eklemiş . Aracı çalıştırdım kenara çektim ne var ne yok diye bir baktım su deposu köpük köpük olmuş tekrar gittim ustaya sordum yağ kaçağı olabilir yağ filtresi...
  2. ntfmotovlog

El Fenerinde AAA Pil Yerine 18650 Pil Kullanmak

Merhaba. Günlük kullanım için 400 500 TL bandında bir fener almak istiyorum bu fiyata da benim bulduğum kalite marka denebilecek bi varta var . Vartanın da bazı modelleri 3 adet AAA pil ile çalışmakta benimde aklıma 3 adet AAA yerine bir tane 18650 pil ile fener çalışır mı düşüncesi geldi (pilin...
  3. ntfmotovlog

Yardım Ekran Kartı Fanı Aniden Çalışıp Duruyor

Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda ekran kartımın fanı, özellikle oyun oynarken veya ekran kaydı alırken sürekli devreye girip çıkıyor. Hızını manuel olarak ayarlıyorum, bu sefer de birkaç saniye boyunca hızını artırıp sonra tekrar eski hızına dönüyor. Bu döngü sürekli tekrarlanıyor; birkaç...
  4. ntfmotovlog

Formanın orijinal olduğunu nasıl anlarım

Arkadaşlar elimde 2018 2019 BJK iç saha forması var orjinal olduğunu nasıl anlarım eğer orjianlse ne kadara satılır
  5. ntfmotovlog

Yardım Vergi İndirimi Başvurusu ve Hat Değişikliği

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce Hepsiburada üzerinden annem için bir M34 5G satın aldım. Cihazı annem kullanacağı için onun hattını üzerime almayı ve bu şekilde vergi indiriminden faydalanmayı düşünüyorum. Ancak, bu durumda adıma kayıtlı iki hat olacak. Bu durum başvuru sürecinde bir...
  6. ntfmotovlog

Spigen şarz aleti samsungla uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba samsung m34 5g aldım şarj aleti kısmında aşağıdaki cihaz hızlı şarj vb. olayını destekler mi uyumlu olur mu Spigen 30W USB-C Mini Adaptör - PPS / PD 3.0 Destekli Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C EE301 Black - ACH08448...
  7. ntfmotovlog

Çözüldü✓ RX570 Grafik Sorunları ve AMD Crash Defender Hatası

Bilgisayarım son günlerde açıldığında sık sık hata vermeye ve kendini yeniden başlatmaya başladı. 2-3 senedir ara sıra "WattMan" hatası alıyordum; bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyordu. Ancak artık WattMan hatasını da aştı ve açıldığında ekran kare kare oluyor, bazen yeşil ekran çıkıyor...
  8. ntfmotovlog

Yardım Modem varsayılan ağ geçidi vardı hatası

Merhaba arkadaşlar Everest SG V500 modem aldım kurulum yapmaya çalıştığımda varsayılan ağ geçidi hatası alıyorum turk telekom müşteri hizmetlerini aradım bir çözüm bulamadılar nasıl çözebilirim bu sorunu
  9. ntfmotovlog

Yardım 1k altı modem önerisi

Arkadaşlar merhaba yıllar sonra adsl hattan vdsle geçiş yapabildim ama modem desteklemediği için interneti kullanamıyorum acilinden bana 1k civarı modem önerileriniz nelerdir . Tenda V300 ve Everest SG-V500 bunlar gözüme çarptı nasıldır sizce
  10. ntfmotovlog

Yardım w11 ses şiddeti her seviyede aynı geliyor

Arkadaşlar merhaba windowsun kendi sesini kısmama rağmen videolardaki ses şiddeti %2 ve %100 seviyelerinde hala aynı bir türlü çözemedim bu arada cihazım victus 16
  11. ntfmotovlog

Android Youtube cihazınıza uygun sürüm bulunmuyor sorunu

Arkadaşlar merhaba telefon samsung galaxy j7 '' Youtube'un Bu Sürümü Güncel Değil ve Cihazınıza Uygun Güncelleme Bulunmuyor '' hatası alıyorum güncellemeleri kaldırıyorum tekrar yüklüyorum hala aynı sorun nasıl çözebilirim
  12. ntfmotovlog

Victus 16 s0063nt BENCHMARK testi

Arkadaşlar merhaba benchmark testinde kafama takılan bir konu var . Ekran kartında beklentinin altında performans veriyor dedi neden böyle bir şey dedi normal mi
  13. ntfmotovlog

Üniversite matematik 1 limit yapamıyorum

Arkadaşlar bu soruyu anlamadım yapabilen varmı
  14. ntfmotovlog

Çözüldü✓ 12500h Ile 13500h Arasındaki 3k Fiyat Farkı Değer Mi?

Arkadaşlar HP aradaki 3 K farka değermi
  15. ntfmotovlog

Yardım HP VİCTUS vs ACER NİTRO

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-r0047nt-7p6l6ea-i5-13500h-16-gb-1-tb-rtx4050-16-1-full-hd-notebook-fiyati,182058965.html...
  16. ntfmotovlog

Çözüldü✓ Max 28k laptop önerisi

Arkadaşlar mühendislik oyun vb. için laptop önerileriniz varmı
  17. ntfmotovlog

Yardım Acer nitro 5 an515-58-52 ka alınır mı ?

https://www.trendyol.com/acer/nitro5-intel-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-dos-15-6-gaming-laptop-acer-turkiye-garanti-p-741177835?boutiqueId=623361&merchantId=968&utm_source=share Arkadaşlar fiyatına göre bana uygun geldi sizce alınır mı
  18. ntfmotovlog

Yardım 1×16 GB vs 2×8 GB ram hangisi daha iyi

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-55qr-nh-qlzey-003-i5-12500-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,271427061.html Fiyatına göre almaya değermi bu bilgisayar ram kafamı çok karıştırdı
  19. ntfmotovlog

Çözüldü✓ Laptop GPU watt nasıl öğrenebilirim

Casper Excalibur g770 1245 BF J0X B İ5 12450H RTX3050 vs. Arkadaşlar bu laptopun ekran kartı gücünü bulamadım bilen varsa yazabilirmi
  20. ntfmotovlog

Çözüldü✓ Mühendislik için laptop tavsiyesi

arkadaşlar bu laptoplar içinde en mantıklısı hangisi olur aspire-7-a715-43 ryzen 5 5625u nasıl bir işlemci i5 11th ile aralarında aşırı bir fark yoksa almaya değer mi ?? Bütçem max. 23k...
Geri