Arama sonuçları: *

• Users: AshenOne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AshenOne

Öneri Aksesuarcı bağımsız anahtarlı akım korumalı priz alınır mı?

Markası ne bilmiyorum ama 2100 joule gibi iyi bir değeri var, USB ve bağlantıları da gayet güzel duruyor, amazon yorumları da iyi ama bilmediğim duymadığım bir şey olduğundan kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi...
  2. AshenOne

Öneri Sisteme hangi PSU almalıyım?

Selamlar, bir PSU ihtiyacım var aklımda bazı modeller var ama kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden. Watt değerini bilerek bir kaç tık yüksek tutuyorum uzun yıllar kullanmak için. RX 9070 Ryzen 7 7800X3D [H3 id='MSI+MPG+A1000G+PCIE5+1000W+80+Gold']MSI MPG A1000G PCIE5...
  3. AshenOne

Bu akım korumalı prizlerden hangisi alınır?

Akım korumalı F/P ürün arayışındayım, aşağıdakiler iyi midir? Başka tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar...
  4. AshenOne

Yardım Thermaltake View 380 kasa + PSU alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar, yeni sistem toplayacağım ve aşağıda ki kasayı almayı düşünüyorum. Kasa + PSU uygun geldi bana. PSU modeli belirtilmemiş teknik servisi arayıp sorduğumda kasaya özel üretiliyor GT modelini baz alabilirsiniz dendi. GT modeli nasıldır sizce kullanan var mı? Şu an mevcut olan...
  5. AshenOne

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık önerisi.

Selamlar herkese. Arkadaşlar kablosuz kulaklıklar beni rahatsız ettiği için kablolu kulaklık arayaşına girdim. Hem oyunlarda hemde şarkı dinlerken üzmeyecek bir kulaklık arıyorum. Bas ve tiz dengesi de güzel olmalı böyle patlayan tizler veya boğuk baslar istemiyorum. Bütçe: 2000-3000 TL. Tür...
  6. AshenOne

Öneri Hangi Webcami Almalıyım?

Arkadaşlar selamlar, aşırı yüksek kalitede olmayan ama pişman etmeyecek bir webcam lazım. Bazı modeller buldum fakat aşırı kararsız kaldım, fikir verirseniz sevinirim. Bütçe attığın fiyatlar arası 1-2k. [H3...
  7. AshenOne

Öneri Kaliteli klavye arıyorum 5-10K

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir. Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Özellikle bu piyasada moda olan değişik markaların sesleri çok hoşuma gidiyor. Sürekli PC başında klavye kullanan birisiyim. Ses olarak rahatsız etmemeli ve tok bir sese sahip olmalı. Eğer...
  8. AshenOne

Yardım Oyuna girince ve Hz yükseltince ekran gidiyor

Selam arkadaşlar, elimde Rtx 4060 Asus tuf a15 laptop var. Samsung G6 monitöre bağlıyorum normal şekilde 120Hz de kullanıyorum. Fakat 240Hz ye yükselttiğimde veya oyuna girdiğim zaman ekran kararıyor ve gelmiyor. HDMI 2.1 ile bağlıyorum farklı HDMI ile de denedim sonuç aynı. 2 hafta kadar 240...
  9. AshenOne

Monitör Hz değiştirince ekran gitmesi

Selam arkadaşlar, önceki açtığım konu çözüme kavuşmadı fakat bazı driver vs güncelleyerek belli bir noktaya gelebildim. Şu an normal şekilde laptoba harici bir monitör takarak görüntü alıyorumç Hdmı 2.1 Monitör : Samsung odyssey G6 240hz VA Laptop = Asus TUF A15 Rtx 4060 - Ryzen 7 7735hs Daha...
  10. AshenOne

Çözüldü✓ 2. monitör görüntü sorunu

Merhaba arkadaşlar, Asus tuf A15 rtx 4060 - ryzen 7 7735hs modelli bir laptop sahibiyim. Bu bilgisayara harici olarak bir monitör bağlıyorum. Samsung G6 2k VA. Monitörü bağladığım zaman, laptop ekranı siyah oluyor ve monitöre görüntü bir kaç saniyeliğine geliyor, daha sonra monitör cihaz...
  11. AshenOne

Hazır sistem tavsiye

Arkadaşlar merhaba, game garaj üzerinden bazı sistemlerde vadefarksız 12-6 ay taksit bulunmakta acaba önerdiğiniz fp sistem var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. Ya gerçekten iyi bir sistem olmalı parasını hak eden ya da 1-2 sene üzmeden oyunlar ve iş için götürecek fp bir sistem olmalı...
  12. AshenOne

Yardım Asus tuf a15 CPU 95 derece

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 4-5 ay önce Asus TUF A15 RTX 4060 Ryzen 7 7735HS modelini satın aldım. Bilgisayarı hem iş hem de oyun için kullanıyorum ve çoğunlukla uzun süre açık kalıyor. Ancak son zamanlarda fark ettiğim birkaç sorun var: İşlemci Sıcaklığı: Oyunlarda işlemci sıcaklığı sürekli...
  13. AshenOne

Yardım 3.5 Inc WD Purple laptop bağlama sorunu

Arkadaşlar merhaba, elimde bir WD Purple 2 TB bir 3.5 Inc HDD var. Elimde bir de USB dönüştürücü kablo var, kablonun ışıkları yanıyor fakat HDD PC görünmüyor. Büyük diskler için adaptör mü lazım? 2.5 İnc bir SSD var aynı kablo onunla sorunsuz şekilde çalışıyor.
  14. AshenOne

Yardım SSD çıkarınca PC bios ekranında kalıyor

Merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bilgisayarımda bir tane M.2 SSD, 2 tane SATA SDD takılıydı. Ben 1 tane SATA SDD'yi söktüm. Söktükten sonra PC direkt bios ekranına atıyor, Windows açılmıyor. Windows M.2 içinde kurulu. Boot menü girdiğim zaman sadece Setup yazısı çıkıyor...
  15. AshenOne

Yardım 48K HP victus aldım, sizce doğru karar mı?

Arkadaşlar merhaba, uzun bir arayış sonucunda ve günlerce kararsız bir şekilde geçirdikten sonra HP Victus Rtx 4070 olan bir laptop aldım, aldığım fiyat 48K. 52K MSI ın bir modeli var sizce iade edip almalı mıyım? Benim aldığım Victus https://amzn.eu/d/22Jzn3l MSI Katana 17...
  16. AshenOne

Çözüldü✓ Oyun ve iş için laptop 40k

Arkadaşlar merhaba, bu başlıkla farklı konularda var fakat onlar biraz eski ve fiyatlar değişmiş durumda. Bana yardımcı olursanız sevinirim, laptop konusunda pek bilgim yok. Benim gözüme çarpan modeller şu şekilde; Monster SSD, Ekran boyutu ve RAM bakımından daha üstün gözüküyor, . Ayrıca...
  17. AshenOne

Çözüldü✓ MSI MAG 275CQRF 27' 2K Aldım HO-GO?

Arkadaşlar merhaba, arkadaşımla birlikte başlıkta belirttiğim monitörü aldık. Sizce doğru bir karar mı? Fiyatına değer mi? İkimizde curve istiyoruz ve aradığımız özelliklerde bunu bulabildik. Sizce yerine IPS panel mi alınmalı? Pek fazla kullanıcı yorumu ve inceleme de bulamadım. Yardımcı...
  18. AshenOne

Öneri Işıksız Kasa Fanı 14cm ve 12cm

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara 7 adet fan alacağım. Bu fanların 3 tanesi 14cm, 4 tanesi 12cm olacak. Önceki fanlarım RGB'li olanlardandı fakat uzun süre önce hevesim geçti ve artık gereksiz görüyorum. Siyah-gri renklerinde kasa fanı almayı düşünüyorum. Bildiğiniz sessiz ve hava akışı iyi olan...
  19. AshenOne

Çözüldü✓ M2 SSD Alacağım Çok Kararsızım

Kingston Fury Soğutucu bloklu 3265 TL (Tebilon) Kingston Fury Soğutucu bloksuz 2886 TL (İdefix) Kingston KC3000 2660 TL (İtopya) GoodRam PX700 2200 TL (İtopya) WD Black SN770 2400 TL (İtopya) Corsair Force MP600 Pro Soğutucu Bloklu 3178 TL (İtopya) Arkadaşlar baktığım ürenler bunlar...
  20. AshenOne

Yardım Discorda girdiğim zaman mikrofon otomatik kapanıyor

Arkadaşlar merhaba, Discord sesli sohbete bağlandığım zaman mikrofon açıksa otomatik kapanıyor, değilse açmaya çalışınca açılmıyor. Ayrıca kulaklığı kapatıp açmadan mikrofon bir türlü devreye girmiyor. Devreye girmesi için sesli sohbete bağlıyken kapatıp açmam ve mikrofonu devreye sokmam...
Geri