Arama sonuçları: *

• Users: umuttt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umuttt

15 k butceye tablet onerisi

ağırlıklı olarak ders calismak icin kullanacagim cok agir olmayan oyunlari filan da oynarim kalemi olan uzun vadede bana yetecej tablet önerilerinize açığım aslinda ben samsung s10lite yada Huawei matepad 11.5 arasindayim
  2. umuttt

Modding 0x8007371b windows update hatası çözüm rehberi

1-Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın. Çalıştır kutusuna cmd yazıp Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basarak yükseltilmiş Komut İstemi'ni açın. 2-Şimdi, Komut İstemi'ne aşağıdaki komutları yazın ve yürütmek için her birinin ardından Enter tuşuna basın: 3-ren C:\Windows\SoftwareDistribution...
  3. umuttt

İdeoloji testi gelin sonuçları paylaşalım

https://akademiklink.net/wordpress/poltest/index.html
  4. umuttt

Moğolları öven insanın rezil olması

Savaş tekniklerine asla bir şey demiyorum dünya tarihindeki en iyi savaşan milletlerden birisidir. Fakat Moğolların bilim insanlarını, kütüphanelerini, masum insanları katletmesini göz önüne alarak bu konuyu açtım. Konuyu bilmeyenler kısaca Hülagü Han'ın Bağdat katliamında yaptığı şeylere...
  5. umuttt

Osmanlıyı temelde kim yıktı sorunsalı

bazı kaynaklar rusların fiili yıktığını britanya imparatorluğunun engellediğini söylüyor siz ne düşünüyorsunuz (ayestefonos ve berlin antlaşmaları)
  6. umuttt

Yardım Yeni ram alacağım bazı sorularım var

4 gb 2133 mhz değerliğinde bir belleğim var sokette boş yer de var ama aklımda bir kaç soru var 1-cl değeri uyumlu olmazsa sorun olurmu 2-elimdeki ram sodimm olarak geçiyor başka tür bir bellek alsam yine çalışır mı 3-ddr3 ve ddr4 birlikte uyumlu çalışır mı
  7. umuttt

hazır sistem nootbook

en fazla 35.000lik laptop önerisi verir misiniz
  8. umuttt

Ramiz Dayı vs Seyfo Dayı

bence ramiz dayı
  9. umuttt

Garanti kendinize küfrettirme yolları

Ekşide gördüm açtım ben başlıyorum Atatürk nefreti
  10. umuttt

Çözüldü✓ Pc iyi mi daha iyisi varmı

https://www.vatanbilgisayar.com/exper-diamond-dex600-intel-core-i5-11400-2-6ghz-8gb-256gb-ssd-intel-uhd730-win11.html 1704539004 bu fiyat aralığında düşünüyorum 12k-15k arası
  11. umuttt

İngilizce Dinleme sınavı

Dinleme sınavı olduğumuzda sürekli 25 üzerinden 2-3 filan alıyorum nasıl yükseltebilirim bu notu
  12. umuttt

Aldığınız en kötü not

benim 55
  13. umuttt

Sebepsiz üzgün hissetmek

Ortalık mutluluk dolu olsa bile birden hayat enerjim kesilip üzgün hissediyorum. Çözümü var mı veya böyle hisseden başka birileri var mı?
  14. umuttt

2023 beklediğiniz şeyleri verdi mi

Bana vermedi.
  15. umuttt

cs2 fps kaç alıyorsunuz

csgo ile cs2 arasındaki fps farkınız ne kadar var
  16. umuttt

Bazı şeylere/şahıslara karşı katlanamama durumu

Bu durumda sizler neler yaparsınız?
  17. umuttt

Güncelleme Geçmişini Görüntüle

Güncelleştirmeleri kaldır desem bir sorun olur mu?
  18. umuttt

Geceye bir şarkı bırak

19. umuttt

Sınav süresini kim belirler

Lisede yapılan sınavlardaki süre standart (1 ders saati) midir yoksa öğretmen mi belirler? Bugün yapılan sınavımızda öğretmen 20 dk içinde bizden 24 soru cevaplamamızı bekledi. Müdür yardımcısına şikayette bulundum altı kapalı ''hiç bir şey yapamam'' dedi. Ne yapabilirim?
  20. umuttt

Psikolojik olarak kötü olduğunuzda ne yaparsınız?

Derdiniz varken veya tamamen kötü bir şeyler yaşamışken, kendinizi daha iyi hissetmek için neler yaparsınız? Teşekkürler şimdiden
Geri