Arama sonuçları: *

• Users: atosahin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. atosahin

Darboğaz drop yemeye neden olur mu?

Merhaba, İşlemcim İ3 12100F Ekran kartım normalde 2060'tı boşta duran bir 3070 vardı abimin kasadan kalma onu taktım bugün. Oyunlarda performans artışı oldu ancak ara sıra droplar yemeye başladım özellikle RUST gibi oyunlarda ve drop genelde tam bir aksiyon yaşandığı anda (çatışmaya girince...
  2. atosahin

Ekran Kartı Terlemesi?

Merhaba ekran kartımın termal padini ve macununu değiştirmek için açtım arka plakayı çıkardığımda böyle bir manzarayla karşılaştım kartı daha önce bir bilgisayarcıda bakıma vermiştim değiştirmişti bu terleme yada her ne ise normal midir nasıl temizlenebilir? Kart: ASUS DUAL RTX 3070
  3. atosahin

Bilgisayar M2 SSD yi görmüyor

Merhaba dün her ne olduysa bilgisayar yavaşlamaya başladı mavi ekran yedi bir kez bende birkaç oyunu sildim sonra gece PUBG yüklemeye bıraktım sabah ekran siyahtı kapattım açtığımda biosa attı ve M2 SSDmi artık görmediğini farkettim ne yapmam lazım?
  4. atosahin

Bilgisayarım Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar dün gece PUBG indirmesi için bilgisayarı bıraktım gece 4 gibi kalktım ne kadar inmiş diye monitör kapalıydı açtım görüntü gelmedi klavyeye basınca da gelmedi kapattım bilgisayarı açınca AMI menüsü açıldı ve M.2 SSD bölmesinin orada "Warnıng: Please Backup your data and replace...
  5. atosahin

DSLR kamera tavsiyesi

Merhaba profesyonel çekim için bir kamera bakıyoruz dövüş sporları vlogging vs. gibi video çekimleri için kullanacağız ihtiyacımız olan birkaç özellik var; Kamera özellikleri: DSLR kamera, autofocus özelliği, hafif karanlıkta bile net çekim yapabilme, yüksek hareket algılama kabiliyeti...
  6. atosahin

iPhone 12 için ekran koruyucu tavsiyesi

Merhaba iPhone 12 için kaliteli bir koruyucu arıyorum. Bütçem 300₺-350₺ gerçekten güvendiğiniz markalar varsa yazabilirsiniz bütçeyi arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler
  7. atosahin

Zore ekran koruyucu iyi midir?

Merhaba. Bir arkadaşım zorenin deposunda çalışıyor yaklaşık yarı fiyatına getirebiliyor şu an telefonumun üstündeki hava bırakmaya başladı zore nasıldır alınır mı? https://www.zoreaksesuar.com/iphone-12?multi=45-28 Başka öneriniz varmı?
  8. atosahin

Air drop en fazla 10 dakika oluyor

Merhaba bugün telefonumda fark ettiğim bir şey arkadaşım kafede otururken ona AirDrop geldiğini söyledi bende nasıl olduğunu sordum AirDrop kısmına girdiğinde. "Alım yok, kişiler, herkes" Şeklinde 3 seçenek vardı kendiminkine baktığımda ilk ikisi aynı ama 3.sü "herkes 10 dakika" olabiliyordu...
  9. atosahin

Steam'in ₺'den çekilme sürecini Sonbahar indirimine kadar uzatabiliriz

Merhaba arkadaşlar konuyu zaten biliyorsunuz bir gün uyandığımızda böyle bir olayla karşılaştık aklımdaki düşünce şu; Bu konuyu 1000 kişi görse 500'ü Steam'e geri bildirim yapsa bile bir şeyler başarabiliriz. -Halihazırda Türkiye mena bölgesindeki en büyük oyun ekonomisini oluşturmakta...
  10. atosahin

CS:GO kasalarımı satmalı mıyım?

Merhaba. Yaz indirimlerinde yaklaşık 850 liralık oyun alacağım ve önceden yatırım yapmış olduğum CS skinleri ve kasaları var kasaları ve skinleri satarsam 785 lira vergisiz direkt cüzdana çekebiliyorum. Skinleri bekletmem mi mantıklı yoksa satıp oyun almam mı? Skinleri bekletirsem gerçek paraya...
  11. atosahin

touzmoda.com Güvenilir Midir?

https://www.touzmoda.com/ Site bu arkadaşlar daha önce alışveriş yapan oldu mu? güvenilir midir?
  12. atosahin

ASUS RTX 3070 Dual FurMark'da %100 fan 85 dereceye çıkıyor

Bu sonuç normal midir? Oyunlarda falanda yarım saatten sonra aşırı fan hızlanıyor çok ses yapıyor çözümü var mı?
  13. atosahin

CS:GO'da aldığım kasaları satmalı mıyım?

Merhaba direk konuya gireyim son zamanlarda CS:GO pazarındaki yükselişden dolayı kasa satın aldım kasalar %100 kar konuma geçince biraz daha para yükleyip daha fazla kasa aldım şu anda pazarda bir düşüş var bu düşüş ne kadar devam eder bir fikiriniz var mı ya da benim gibi yatırım yapan...
  14. atosahin

GTA Online Social Club'a bağlanmıyor

Yaklaşık 2 haftadır bu problem var TurkNet'den Turkcell'e geçince GTA Online'a girememeye başladım aynı şekilde Social Club'ın internet sitesine de giremiyorum. Çözüm yolunu bilen var mı?
  15. atosahin

Steam hesabım ile yanlış bir siteye giriş yaptım

Merhaba dolandırıcı bir sitede steam hesabım ile giriş yaptım giriş yaptıkdan sonra farkedip şifremi değiştirdim steam guardı silip tekrar açtım 15 gün takas banı olsun diye herhangi bir sıkıntı olur mu hala erişimleri varmı steam hesabıma? Dikkat! Dolandırıcı linki bu siz kanmayın...
  16. atosahin

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

Steam hesabım ne kadar eder? Satacağımdan değil sadece merak ediyorum CS:GO Prime var. https://steamcommunity.com/id/atosahin/
  17. atosahin

BYBASICMAN Güvenilir Mi?

Merhaba daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı güvenilir midir? Teşekkürler. https://www.bybasicman.com/
  18. atosahin

Rust Oynayacak Arkadaş Arıyorum

Merhaba son zamanlarda rust oynamaya başladım oyun gerçekden eğlenceli ama tek kişi olduğun zaman hep güçsüz kalıyorsun genelde raidleniyorsun yada ölüyorsun. Beraber oynamak isteyen birisi var ise ulaşsın lütfen, tek oynamaktan sıkıldım. Steam: https://steamcommunity.com/id/atosahin/ Discord...
  19. atosahin

Oyun için kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Bütçem maksimum 600TL. Gerçekten iyi ses veren mikrofon kısmında sesimi iyi ileten bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz? Genellikle FPS oyunu oynuyorum. Yani beni pişman etmeyecek bir kulaklık istiyorum. 7.1 olması ve kulağı tamamen kaplaması önemli benim için Cevaplarınız...
  20. atosahin

550₺ Mikrofonlu Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Fps oyunları için kulaküstü kulaklık bakıyorum önerileriniz varsa yazabilirsiniz bütçem 550₺ teşekkürler
Geri