Arama sonuçları: *

• Users: 1BYPanda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1BYPanda

Yanlışlıkla galerimdeki tüm videoları sildim

Arkadaşlar Google fotoğraflari temizliyordum ve irfan tüm videoları seçip fotoğraflardan siler diye düşündüm fakat galerimdende gitti ve ne çöp kutusunda var fotoğraflarin ne de galerimin neyseki son 1 ay dışında tüm videolar yedeklenmisti ama bunların hepsini nasıl telefona indirecegjm...
  2. 1BYPanda

Çözüldü✓ PC durduk yere çöktü

Durduk yere çöktü arkadaşlar bu bikac kere daha yaşanmıştı neden olmus olabilir + olarak bu olurken dit dit diye sesler çıktı
  3. 1BYPanda

Pny rtx 4070e ekran kartı tutucu lazım mı

Konu üstteki gibi arkadaşlar bütçe 150-200 arası kucuk veya ince bişey olursa daha güzel olur çünkü kasa içinde figürler var çok yer kaplasin istemiyorum
  4. 1BYPanda

Termal macun önerisi

İslemcim r5 7500f ve pcyi alalı 2 yıla yakın oluyor termal macunu değiştirmek istiyorum bütçem 350-400 arası öneriniz nedir
  5. 1BYPanda

Yardımcı antrenör nasıl olurum ne okumam lazım

Arkadaşlar selamlar 12 sınıf dil öğrencisiyim ve futbola aşırı derecede ilgim var oynamaktan çok taktiksel ve yorum olarak ilerde de futbol içinde bir meslek yapmak istiyorum scout olur yardımcı antrenör vs. Bunlar için hangi bölümü okumam lazım şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  6. 1BYPanda

Mad veya bargello muadil parfüm önerisi

Arkadaşlar bu parfümlerin muadilini almayı düşünüyorum hangi 2 tanesini tavsiye edersiniz 1 kışlık 1 yazlık olarak almak istiyorum +fotoğrafta ekli olmayan black afgano var
  7. 1BYPanda

Amazon ödemem dogrulanmiyor

Dünden beri hem sanal kart olsun hem normal kartım olsun sürekli deniyorum ama kabul etmiyor uption kartımı
  8. 1BYPanda

Çözüldü✓ 500-600 mouse pad önerisi

Şimdiye kadar adore gamingten aldığım masanın tüm masa mouse padini kullanıyordum ve artık değiştirmek istiyorum hemde masa mouse padsiz daha güzel gözüküyor diye rahatlık açısından sadece mouse için ama büyük mouse pad düşünüyorum longteng veya wraith bulabilir miyim orijinal bu fiyata
  9. 1BYPanda

Kryoaunt mı mx6 mı sizce

Noctua nth1 düşünüyordum fakat gümrük vs eklenince bütçemi aşıyor sizce bu ikisinden hangisi işimi görür işlemci R5 7500f
  10. 1BYPanda

Termal macun ne alabilirim

Vatandaki indirimle bunu gördüm nasıldır iş görür mü birde macunu değiştirmesi kolay mıdır
  11. 1BYPanda

RE Village iade etmeli miyim

Oyunu 1.50 saat oynadım ve çok kararsızım oyunu ne sevmedim ne de çok sevdim siz olsanız ne yapardınız
  12. 1BYPanda

Max 10 dolara Steamde ne alınır

RE serileri ve witcher dışında önereceğiniz oyun var mıdır
  13. 1BYPanda

Papara hesabın hakkında bilgilendirme

1 aydır uygulamaya girdiğimde bu uyarıyı alıyordum fakat bugün bu uyarıyı vermedi hesabimdaki bloke kalktı mı acaba
  14. 1BYPanda

Resident evil 2 mi Residen evil Village mi

arkadaşlar 2 oyunda şuan steamde indirimde ve csden gelen bakiyeyle alacağım birini 2oyununda demosunu oynadım ve beğendim sizce hangisini almalıyım ve neden
  15. 1BYPanda

Bana bilet adlı site güvenilir midir

ZTK Finali için bilet almak istiyorum ve en uyguna orda hizmet bedeli vs eklenince fakat site güvenilir mi pek emin olamadım daha önce alan oldu mu
  16. 1BYPanda

Ziraat kupası finaline gitmeye değer mi

Arkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti passodan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti bir sitede 3.5kya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız
  17. 1BYPanda

Armoury crate güncelleme yapamıyorum

İnternete baglanilamiyor güvenlik duvarı kullanıyorsanız Asus update dosyasını beyaz listeye ekleyin diyor 1712354906 Bu ekleme nasıl yapılıyor bilen var mı
  18. 1BYPanda

Rdr ne zaman indirime girer epicte

Yani epic games indirim tarihleri nelerdir belki o zaman girer
  19. 1BYPanda

Epic gamesde en yakın indirim ne zaman

Şimdiden teşekkürler
  20. 1BYPanda

Çözüldü✓ hangi gpu destek aparatı daha iyidir

https://www.amazon.com.tr/EZDIY-FAB-Grafik-Renkli-Deste%C4%9Fi-Tutucu/dp/B07X8P71WQ/ref=sr_1_9?adgrpid=143052509185&hvadid=678425497577&hvdev=c&hvlocphy=1012777&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=3863878732969478611&hvtargid=kwd-1190170905247&hydadcr=5570_2410536&keywords=gpu+destek+aparat%C4%B1&qid=1706113...
Geri