Arama sonuçları: *

• Users: SnowRain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SnowRain

Yardım 200-300 metre uzaklıktan çekecek wifi adaptor

200-300 metre uzakta modem var şu anda elimdeki wifi adaptoru eğer ince ayar yapmazsam çekmiyor modem açık alanda ve güçlü. uygun fiyatlı bu mesafeden kesintisiz çalışacak wifi adaptoru lazım var mı önerisi olan.
  2. SnowRain

Öneri Hatay antakya için airfiber internet önerisi fps oyunları için

Hatay antakyada önerebileceğiniz kablosuz internet firması var mı? şuan bulunduğum bölgede altyapı vardı ama kazı çalışması yapılırken koparıldı 9 aydır kimse yapmıyor saha dolabı evin yanında başka çözüm önerisi olan varsa önerilere açığım. şuan bağlı olan internet uzaktaki saha dolabına bağlı...
  3. SnowRain

Yardım Oturum açılarak bağlanılan ağlara router bağlamak

Elimde xiaomi 4c 2.4ghz bir router var bununla telefon numarası ile giriş yapılıp bağlanılan ağa bağlanıp interneti dağıtmak istiyorum nasıl yapabilirim normal kablosuz tekrarlayıcı modunda ip alınıyor yazıyor bir süre sonra bağlanmıyor
  4. SnowRain

Smart tv televizyonu android tv yapmak mümkün mü?

Beko B49L 8752 5S modelini kullanıyorum tvnin içinde netflix prime video vs yok sadece youtube var ben bunu yazılım güncellemesi ile androide yükseltirsem olur mu? olursa bana rom indirmek için seri numarası verebilecek var mı internette çok aradım maalesef sadece eski tvlerin seri numarası var...
  5. SnowRain

200 metreden çalışabilecek USB WiFi adaptör

Merhaba, Bulunduğum bölgede altyapı yok yan tarafta konteyner kent var onun internetini kullanıyorum ama kullanmak için telefonumu bağlayıp pcye USB ile aktarma gerekiyor yaklaşık 200 250 metre var ama ben 2.kattan bağlandığım için 5g sayesinde 3diş çekiyor 40mb görüyorum beni bu dertten...
  6. SnowRain

Lenovo G24-20 vs Asus vg249q1a hangisini almalıyım?

Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım Lenovo G24-20 de pivot var 350nit 0.5 ms ve port versiyonları diğer modele göre daha yüksek. Aklıma takılan şey ise Asus vg249q1a da asusa özgü olan Extreme low motion blur, Game fast input, Game plus, Shadow boost gibi özellikler gerçekten önemlimi...
  7. SnowRain

DA Yeni sistem ne zaman çıkacak?

15 Tem 2022 de ki sistemi alıcaktım tam parayı ayarladım stok bitti yeni sistem ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  8. SnowRain

P smart 2018 emui 10.0 yapma

Merhaba, uzun zamandır bu tarz bir şeyi araştırıyorum ama bulamıyorum telefonum p smart 2019 android 9.1.0 derleme numarası (C432E14R1P5) aynı derleme numarasında ki başka bir teefonun romunu yüklersem ne olur mesela p20 ? telefonum p20 online olarak gürünoyor çünkü bence olur ama telefon gider...
  9. SnowRain

Steam oyun kodu etkinleştirme

Merhaba, steamde önceden etkinleştirdiğim bir oyunun yeni bir kopyasının anahtarını etkinleştirmeyi denersem ne olur bir bilgisi olan var mı?
Geri