Arama sonuçları: *

• Users: Yasar68
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Hangi işlemciyi almalıyım

Merhaba iyi günler bilgisayarımda bir kaç yükseltme yapacağım ve işlemci ile başlamak istiyorum bilgisayarımın özellikleri INTEL Core i3-12100F ASUS PRIME H610M-D D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart RTX 3060 V2 OC 12GB XPG Gammix D30 8GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM...
  2. Y

Bu monitör alınır mı gameboster

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-25f320ff-245-300hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30374 Dostlar bu monitör alınır mı fiyatı uygun geldi ve peşin fiyatına 3 taksit yapıyor
  3. Y

Hikayali oyun önerisi var mı

yeni hikayeler oyun önerileri istiyorum oynadığım oyunlar RDR 2 GTA SERİSİ SPİDER-MAN REMASTERED, SPİDER-MAN MİLES MORALES GOW SERİSİ MAFİA SERİSİ FAR CRY 5
  4. Y

Steelseries Arctis 7+

Arkadaşlar https://ty.gl/nr7rtt7s0g Bu kulaklığı almayı düşünüyorum taksit ile ama bilgisayarımda type c girişi yok uab girişi var ne yapabilirim bu fiyatı geçmeyecek şekilde bu şekilde başka kulaklık önerileriniz var mı
  5. Y

yeni mouse önerebilir misiniz?

1200 e kadar çıkabilrim elim büyük yeni bir mouse onerebilirmisiniz önceki mouse: https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r75-striker-makrolu-8-tuslu-rgb-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000UW1WK
  6. Y

Çözüldü✓ fan hızı artarsa ne olur

msı afterburner uygulamasından fan hızını %100 yapıp kullanırsam ne olur ?
  7. Y

işlemci sıcaklığı normal mi

arkadaşlar rtx 3060 i3 12100f li sistemim var fanla soğutma işlmeci de stok fan ama %65 işlemci kullanıyor 65* sıcaklık var bu normal mi 1.5 2 saattir oynuyorum Oyun: Spider-Man Miles Morales
  8. Y

işlemci sıcaklığı normal mi

bana fazla geldi arkadaşlar
  9. Y

Sıcaklık değerleri normal mi

Merhaba arkadaşlar 1.5 saatir Spiderman remastered oynuyorum bu sıcaklık değerleri normal mi 1667905838 CPU 71-72-73-74° Gpu 66-67-68°
  10. Y

Gta 5 playlist oynuyoruz

Selam dostlar GTA 5 playlist oynuyoruz gelmek isteyen buyursun https://discord.gg/zz3VFhve 1666029119 Hadi arkadaşlar gelin da
  11. Y

Oyun arkadaşı arıyorum

Merhaba arkadaşlar oyun arkadaşı arıyorum yaşım 17 oynadığım oyunlar valo MC vs GTA 5 savaş oyunu olan her şey kabulumdur ama pc yeni aldığım için oyunlarda biraz zayıfım hem bana oyunu öğretecek hemde benle oynayacak birini arıyorum aktif saat saat 19-23 DC:Mikail#6988
  12. Y

Gta 5 fps ayarları atarmisiniz

Merhaba arkadaşlar gta , 5 yeni indirdim de ayarları atarmisiniz 1665411177 Ekran kartı 3060 işlemci i3 12100f
  13. Y

Steam uyku modunda oyun iner mi

Steam dan oyun iniyor PC yi uyku moduna alsam inmeye devam eder mi
  14. Y

Steam oyun nereye kayboldu

Merhaba arkadaşlar ben Steam dan oyun satın alacaktım oyuna ilk başta baktım fiyatına felan şimdi oyun gözükmüyor sepet de boş yardımcı olur musunuz
  15. Y

İşlemci kutusu içinden bunlar çıktı ne işe yarıyor

Arkadaşlar işlemci kutusunun içinde bazı kablolar ve vidalar çıktı foto atilmuyor onlar ne işe yarıyor yardımcı olur musunuz
  16. Y

Çözüldü✓ Sıvı soğutma mantığı nasıl

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum sıvı soğutma bana sanki saçma geliyor (bilmediğim için) yani sistem ısınıyor ve o Su onun içinden geçiyor o Su ısınınca nasıl sistemi soğutuyor
  17. Y

Gaming Gen TR Güvenilir Midir?

Merhaba yazın çalıştım çabaladım biraz para biriktirdim şimdide ailemi ikna edip birazda onlar destek verdi ve şu sisteme karar vermiş durumdayız Ama sorun şu ki ailem internet alışverişine güvenmiyor bendede biraz şüphe var 1. Şu gaming gen tr güvenilir mi 2. Bilgisayar da bir sıkıntı çıkarsa...
  18. Y

Çözüldü✓ Gencer gaming güvenilir mi

Arkadaşlar Gencer gaming den pc almayı düşünüyorum alan varsa yazabilir mi güvenilir mi ve ürünlerin kutusunu gönderiyorlar mı
  19. Y

İnventus güvenilir mi

Merhaba ben inventus dan pc almayı düşünüyorum 12k para vereceğim yani az bişey değil site güvenilir mi gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirmiyim
  20. Y

Pc nasıl fiyata değer mi

VENTO Mars 3x Adr. RGB + 1x Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Kasa MSI H510M-A PRO Anakart INTEL i5-10400F 4.3GHz 6/12 Çekirdek İşlemci ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek XFX RX 6600 Speedster SWFT 210 Ekran kartı KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU...
Geri