Arama sonuçları: *

• Users: Stwart
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

gmail dogrulama telefonu değişmeme ragmen eskiye gidiyor

gmail hesabımın kurtarma telefon numarası ve e postasını değiştirdim yaklaşık olarak 4-5 gün oldu fakat onay kodu yolluyacagı zaman eski numaraya yolluyor hala ayarlarda felan güncel numara yazıyor ama kodu eskiye yolluyor bunun sebebini ve çözümü bilen birisi lütfen yardımcı olabilir mi.
  2. S

max 15k laptop önerisi lazım

Lisedeki kardeşime alacağım oyun felan oynamıyor film ve word exel uygulamalarını kullanıyor genellikle ders için kullanacak alınacak en iyisi hangisi olur yardımcı olur musunuz
  3. S

Yardım airpods pro 2.nesil şeffaf mode sorunu

kulaklığı alalı ortalama 1 ay felan oldu kulaklığı şeffaf moda aldığım zaman çok fazla bir hışırtı sesi gibi bir ses geliyor bu sorun sadece bende mi var yoksa normali bu mu yardımcı olursanız sevinirim.
  4. S

kulak içi kulaklık önerisi

kulak içi kulaklık alacağım airpods pro 2.nesil almayı düşünüyorum başka daha ucuza kaliteli bir tavsiyesi olan varsa yardım edebilir mi
  5. S

Çakı alacağım sağlam site bilen var mı

Çakı satın almak istiyorum ama internetteki çoğu ürünün yorumları kötü sağlam bir site bilen var mı
  6. S

18bin bütçeye en iyi alınacak masaüstü tavsiyesi

Bütce 18k ekran dahil olmadan sadece kasa alacağım önerilerinizi bekliyorum
  7. S

14 plus kilif onerisi

14 plus için kilif onerisi istiyorum duz sade de olur fark etmez
  8. S

30k ya kadar alınabilecek en iyi laptop

bütçe 30k oyun için alınabilecek en iyi laptop ne olur laptop lazım masaustu tavsiyesi vermeyin teşekkürler
  9. S

Wnt.com guvenilir mi

Buradan telefon almayi dusunuyorum daha onceden alisveris yapan var mi en uygun fiyata burda satiliyor
  10. S

1000 tl ye kadar kablosuz kulak içi kulaklık tavsiyesi lütfen

1000tl ye kadar kulak içi kulaklık önerisi verebilir misiniz mümkünse slikonlu olmasın
  11. S

20 25k butce ile ne almami onerirsiniz

Bütçem 20 25 arasi sıfır telefon mu alim yoksa 2. El mi alim hangi telefonu tavsiye ediyorsunuz önerilerinizi bekliyorum
  12. S

7 8k butce ile telefon onerisi

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum 7 8k bütçe var alınabilecek en iyi telefon ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum
  13. S

İllegal hayatlar filmini nereden izlerim

Suan tuncelinin bir daginda gorev yapiyorum sinemaya gitme imkanim yok internete dustu mu bilgisi olan var mi
  14. S

20000 tl kadar laptop onerisi

Butce max 20k alınacak en iyi model nedir yardım lütfen
  15. S

Eski sd kartttan yenisine dosyalari aktarma

Eski sd kartimdan yenisine tum dosyalari ve uygulamari aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim yardimci olacak var mi
  16. S

Nereden Sweatshirt alabilirim?

Uygun fiyata ortalama 350 lira felan sweatshirt alabilecegim site onerisi olan var mi dandik olmasin lutfen
  17. S

Prime gaming fm22 hesaba gelmedi

Fm22 oyununu talep et dedim hesabimi bagladim basariyla talep edildi diyor fakat oyun hesaba gelmedi bilgisi olan var mi
  18. S

Laptop sogutucu onerisi

Laptop ekrani 17.3 200 250 liraya alinabilecek en iyi sogutucu nedir tavsiyeleriz neler
  19. S

Dualshock orjinal oldugunu nasil anlariz

2.el dualshock v2 almayi dusunuyorum bu arkasinda yazan seri numarasini sorgulayabilecegimiz bir yer var mi nasi anlariz orjinal olup olmadigini
  20. S

6500-7000 arasi telefon onerisi

Butcem 6500 max 7000 samsung a33 önermeyin aldim iade ettim telefonun kronik ses kesilme ve kapanma sorunu varmis benimde basima geldi. Önereceğiniz başka telefon var mı?
Geri