Arama sonuçları: *

• Users: Metaxa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Metaxa

PS5 Pro için satıcı tavsiyesi

PS5 Pro alacağım, sarı sitede daha uygun olduğunu gördüm ve nakit olacağı için daha iyi olur diye düşündüm. Güvenilir satıcı olarak kimler var?
  2. Metaxa

70 bin bütçe ile TV önerisi

65 - 75 inc TV arıyorum. Samsung, LG veya TCL marka olacak. Dizi/film haricinde PS5 de oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. Metaxa

Microsoft Office önerisi

Günlük kullanım için Word, Excel, Powerpoint vs. yani Office uygulamalarının keyini arıyorum. Bu ürün alınır mı veya başka ne tavsiye edersiniz? Office 2021 Pro Plus 320 TL...
  4. Metaxa

Siyah Xbox Gamepad hangi siteden almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07SDFLVKD/ref=asc_df_B07SDFLVKD1739061000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07SDFLVKD&linkCode=asn&th=1...
  5. Metaxa

Kablosuz kulaklık-klavye-mouse bağlantıları

Kulaklık: Artics Nova 5 - Tek bir bağlantı girişi var sanırsam, USB ile kullanıyorum ve o şekilde şarj ediyorum. BT mi önerirsiniz? Klavye: Akko 3098B Black Gold - Bu da öyle USB ile. BT mi önerirsiniz? Mouse: Scyrox V6 - Dongle ile birlikte bağladım. Öyle mi önerirsiniz? Bu bağlantılarım doğru...
  6. Metaxa

7600x için FSP MP7 yeterli mi?

Arkadaşlar imzamda yazmış olduğum sistemi satın aldım. 7600x için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli olur mu? Bu sistemi satın aldım. RAM 32GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim.
  7. Metaxa

RX 7800 XT sistem tavsiyesi

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600x-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-b650-kingston-16gb-1tb-ssd/?utm_source=YouTube&utm_medium=cpc&utm_campaign=PC+HOCASI 32GB RAM yapıp alınır mı? Kasanın tam mesh olmaması problem yaratır mı ve işlemci soğutucu NC5 yeterli midir?
  8. Metaxa

RX 7700 XT ne kadar götürür?

RX 7700 XT kaç sene sıkıntısız kullanırım? Hikaye oyunları vs. 2K çözünürlükte problem ne kadar yaşamam?
  9. Metaxa

VOK-READY V1 alınır mı?

https://www.itopya.com/vok-ready-v1_h28670?srsltid=AfmBOoo_DpJ4MDGwoqk7cxw6-5CKsqNWfhMoQ1SOAygn3jxnZRsXUln9 İşlemci - 7600 yerine 7500F Anakart - Gigabyte B650M S2H RAM - Kingston x2 16GB 5600Mhz CL36 Ekran kartı - RX 7700 XT Kasa ve PSU - Vento VG20AL Soğutucu - Cooler Master H411 SSD -...
  10. Metaxa

27" monitör ve kasa bu masaya sığar mı?

https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-140cm-cam-p-HBV000011A513?magaza=Ceramical& Bu masadan mevcut. 27" monitör ve bilgisayar kasası rahat sığar mı?
  11. Metaxa

BT Dongle masaüstü PC önerisi

Masaüstü PC için sorun yaratmayacak ve F/P oranı yüksek BT dongle arıyorum.
  12. Metaxa

3000 TL kablosuz klavye önerisi

F/P oranı yüksek, numpad tuşları olan bir klavye arıyorum. Bütçe aşağı yukarı bu yönde. En F/P ürünü almak istiyorum. Numpad tuşları olmadan günlük kullanımda rahat edemeyeceğimden ötürü tuşlu istiyorum.
  13. Metaxa

8000-9000 TL 2K monitör önerisi

27” IPS 2K monitör önerisi yapar mısınız? Ekran kartım AMD.
  14. Metaxa

6000 TL kablosuz gaming kulaklık önerisi

G733 Nova 5 Artics 7+ HS80 Bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz, neden?
  15. Metaxa

Öneri AMD ekran kartı için 2K monitör önerisi

RX 7700XT veya RX 7800XT için 2K IPS 27" monitör arıyorum. AMD için sanırsam FreeSycn olması gerekiyormuş. 7-8 bine bulursak daha iyi olur. Hazır sistem daha almadım ama 2K kart ve AMD olacağı kesin.
  16. Metaxa

30-40K arası PC tavsiyesi

Merhabalar, Evlilik sürecinde olduğum için masaüstü bilgisayarımı satıp MacBook'a geçiş yaptım fakat insan yine de oyun oynamayı özlüyor. Televizyonla birlikte PS5 satın alırım diye düşündüm ama şimdi macbookumu satıp tekrardan masaüstü bilgisayara geçiş yapmayı düşünüyorum. PS5 almaktan da...
  17. Metaxa

MacBook Air yardım tavsiyesi

Air M2 düşünüyorum fakat 13” ve 15” arasında kararsız kaldım. Ek olarak RAM 8GB mı olmalı yoksa 16GB mı? Depolama alanında ise, 256GB yeterli olur mu yoksa 512GB mı tercih edilmeli?
  18. Metaxa

Android TV Kick uygulama bulunmama sorunu

Techwood marka Android TV'de Google Play Store'da Kick uygulamasını bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Geçtiğimiz hafta gelmiş olması gerekiyordu.
  19. Metaxa

TV'de Kick uygulaması bulunmuyor

Techwood marka Android TV'de Google Play Store'da Kick uygulamasını bulamıyorum. Nasıl çözebilirim? Geçtiğimiz hafta gelmiş olması gerekiyordu.
  20. Metaxa

Techwood TV sürekli internet kopması

Techwood TV'de sürekli internet kopması yaşıyorum. Modemi yeni değiştirdim, ondan sonra bu sorunum başladı. Modemden yana bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü kaliteli aldım ve diğer tüm cihazlarda sıkıntısız çalışıyor. Televizyonda ise birkaç dakika sonra internet kopması yaşıyorum ve bir...
Geri