Arama sonuçları: *

• Users: Eren⁰⁶
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Trojen mı yedim ayvayı mı yedim

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce rdr2 için türkçe yama indirdim onun haricinde uzun zamandır bilgisayara bir şey indirmedim bugün gece epic games telefon doğrulama kodu yollamış bende outlook a bakıyım dedim ve bunun la karşılaştım sizce trojen yemiş olabilir miyim yoksa mail adresimi ve...
  2. E

Yardım Ucuz a satılan Iphone lar Güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben bu sitede piyasa fiyatının 10 bin TL altında bu modelleri gördüm ürün yorumları da hep 5 yıldız ve güvenilir diyorlar sizce bunlardan birini alsam bir sorun çıkarır mı? (Kapalı kutu ithal gelen telefonları kayıt yapıp satıyorlarmış yorumlarda öyle yazıyor)
  3. E

8000TL Civarı Koltuk Önerisi (120Kg 185CM)

Arkadaşlar ben 120 Kilo 185 Santim boyundayım. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki modellerin benim özelliklerime uygun olduğunu gördüm. Siz olsanız hangisini alırsınız? Benim için öncelik uzun ömürlü olması, rahatlık ikinci planda özellikle mekanizmasında sorun çıkmasını istemiyorum. Sizce hangisi...
  4. E

Yardım Kasanın yan kapağı takılıyken 85°C çıkarınca 70°C

Merhaba arkadaşlar geçen bir konu açmıştım ama cevap gelmediği için yeniden açmak zorunda kaldım. Rdr2 oynarken kasanın yan kapağı takılıyken 85-90 dereceyi görüyordu kapağı çıkarınca 70 dereceyi geçmediğini fark ettim bu durumda ne yapabilirim. Bilgisayarın garantisi bu ay sonunda bitiyor...
  5. E

RTX 3060 RDR2 90 °C Derece normal mi

Merhaba arkadaşlar oyunun grafik ayarları ve sistemin özelliklerini aşağıdaki fotoğraflarda paylaştım. Oyunu oynarken ara sıra kontrol ediyorum ve 85-90 derece arasında gidip geldiğini görüyorum. Oyunu açtıktan yarım saat sonra bu sıcaklığa ulaşıyor. Bu normal mi sorun neyden kaynaklanıyor...
  6. E

Çözüldü✓ (PC) BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

Merhaba arkadaşlar bugün nfs payback i ultra ayarlarda oynarken pc kendiliğnden kapandı yeniden başlatmaya çalışınca da monitörde "enerji tasarrufu moduna girdi (benzeri)" bir yazı çıkıyor ve açılmıyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Pc Özellikleri: GameBooster GB-G3309B 550W 80+ Mesh...
  7. E

Yeni ekran kartında yapılması gerekenler

Merhaba arkadaşlar benim pny rtx3060 ekran kartım vardı. Arızalı olduğu için gigabyte rtx3060 eagle modeliyle değişim yaptım. Şimdi yeni ekran kartını direkt anakart a takıp kullanmaya devam edebilir miyim yoksa yapmam gerek bir şeyler var mı?
  8. E

Yardım Oneplus ın Hangi Modellerine İmei Atılır

Arkadaşlar yurtdışından telefon alacağım İmei atılabilecek en iyi telefon hangisidir bütçe 10 bini geçmezse sevinirim
  9. E

Yardım Arkadaşlar Yurtdışından K*çak İmei'li Telefon önerisi?

Arkadaşlar yurtdışından k*çak getirilip imei attırılabilecegimiz en üst model telefonlar hangileridir bilginiz varsa yardımcı olursunuz. Marka farketmez
  10. E

Bilgisayar çöküp enerji moduna giriyor

Merhaba arkadaşlar bf 5 ultra ayarlarda oynarken bilgisayar kendini res attı. Kasa açılmasına rağmen monitör açılmıyor ve bu uyarıyı veriyor. Bilgisayarın arkasında bulunan düğmeyi kapatıp açınca düzeliyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu hem dün hem de bu gün yaşadım önceden...
  11. E

Yardım Arkadaşlar bu anakart a yeni ssd mi almak daha mantıklı olur hdd mi

Arkadaşlar şu anda bu ssd yi kullanıyorum sizce ssd mi almak daha mantıklı olur hdd mi. Ben bunun yanına yeni bir hdd almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir ve onerebileceginiz hdd var mı. Bütçe max 1k
  12. E

Öneri Razer blackshark v2 x vs hyperx cloud 2

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım. Aradaki 300 tl lik fiyat farkına değer mi. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım. Daha önce hiç kulaklığım olmadığı için ikisininde benim için gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Ayriyeten bu fiyatlara sizin önereceğiniz...
  13. E

Yardım 500 Tl civarı oyuncu kulaklığı + (MSİ İmmerse gh30 alınır mı)

Bu kulaklığı kullanan var mı bu fiyata alınır mı. 500 tl civarında önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  14. E

Yardım MSI Vigor GK30 Combo SET Alınır mı

Arkadaşlar malûm piyasa kötü bu fiyata mouse zor alınıyor sizce bu set bu fiyata alınır mı
  15. E

Yaktın beni Abdullah abi (YARDIM)

Arkadaşlar ben bu videodaki () gibi gpu ve cpu yu test etmek için söylenen uygulamaları indirip ayni anda açtım 3 dk olmadan sistem kapandı ve açılmıyor. Açılırken bu ekran geliyor ne yapmam lazım
  16. E

Yeni aldığım bilgisayarın driver ve güncellemeleri için yardım

Arkadaşlar ben itopyadan bu bilgisayarı aldım. Tavsiyeleriniz doğrultusunda aşağıdaki videodakileri () yapacaktim ama Windows yüklü geldi acaba bu sistemde bios güncel midir ve diğer driverler yüklü müdür? Nasıl anlarım yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (İslemci r5 5500)
  17. E

Yeni alınan bilgisayar için öneriler

Merhaba arkadaşlar ben burada ki kasayi ve monitörü almış bulunmaktayım. Bundan sonra kargo geldikten sonra, bilgisayarı kurarken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyim? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. (İslemci r5 5500 olarak değiştirdim ve psu yu değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum)
  18. E

LG vs MSI monitör seçimi

Arkadaşlar sabah hangi monitörü almalıyım diye bir konu açmıştım forumdan anladığım kadarıyla bu 2 monitör diğerlerinden daha önde son olarak hangisini seçmeliyim kullanım amacım oyun oynamak olacaktır (gta 5 lol valorant vs) Sizce aradaki 400 TL lik fiyat farkına değer mi?
Geri