Arama sonuçları: *

1. A

6000tl telefon önerisi

6000TL bütçem var bir tavsiyeniz var mı batarya dayanması ve kameranın iyi olması bir de arada sırada oyun oynadığımda beni tatmin etmesi yeterli öneriniz var mı?
  2. A

6000tl ye kadar telefon önerisi

aklımda kaçak redmi k40 var ama kaçak olmasa daha iyi diye düşündüm fotaraf kalitesi benim için önemli ve oyun performansı bi öneriniz var mı
  3. A

valorant d diskine indirme

valorant daha kurulu değil c diskimde yer yok direk d ye nasıl kurarım
  4. A

vdsl modem önerisi acil

modem kablosuna yıldırım düştü ve bozuldu bana iyi çeken bir modem lazım öneriniz var mı aklımdaki modeler tp link 9960
  5. A

Half Li̇fe Opposing Force 2 Çiksin İstermi̇ydi̇ni̇z

arakadaşlar hl3 den bi 10 yıl ümidim yok ama opposing force 2 çıkmasını çok isterdim adrien benim favori karakterim peki siz çıkmasını istermiydiniz?
  6. A

kompozisyon yarışması için kompozisyon yazdım nasıl

atatürk umudun olamadığı zamanlarda umudun asla keslmiceğini bize kurtuluş şavaşıyla gösterdi vatanımızın 4 bir yanı düşmanlarla çevrilirken türk miletini külerinden doğurtu alınan özgürlüğümüzü bize geri verdi alınan vatanımızı bize verdi...
  7. A

valorant tosladan vp almak mantıklı mı

toslada 1600 vp 130tl 15tl geri ödemeyle 115tl oluyor değer mi
  8. A

ANİME ÖNERİSİ sayfası

komi san tarzı anime arıyorum öneriiniz var mı
  9. A

Çözüldü✓ acil kulaklık tavsiyesi

bütçem malesef 200 250 civarı eski kulaklığım bozulduğu için şimdilik beni idare edecek kulaklık lazım tavsiyeniz var mı
  10. A

6000tl monitör önerisi

6000TL bütçem var oynadığım oyunlar Valorant tarzı oyunlar bu yüzden Hz yüksek monitör önerebilir misiniz?
  11. A

6000TL ye kadar telefon önerisi

bi önerininiz var mı tek özeliği işlemcisi güçlü olsun yeter önerilerinizi bekliyorum
  12. A

240 hz monitör önerisi

baaşlıkta gördüğünüz gibi monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum lütfen
  13. A

800 TL Kasa Önerisi.

bütçem max 800 bir öneriniz var mı teşekürler
  14. A

ANİME ÖNERİSİ sayfası

Bana fazla vahşet içermeyen anime önerebilir misiniz .
  15. A

Çözüldü✓ 1500tl psu dahil kasa önerisi

merhaba arkadaşım için bir kasa ve psu arıyorum bütçesi 1500tl arkadaşım bu kasayı beğendi https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gametech-550-w-velar-mesh-4-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1408157169.html alınır mı
  16. A

Çözüldü✓ İ5 11400F Mİ YOKSA İ5 10400F Mİ

RX 6600XT İÇİN İŞLEMCİ ALACAĞIM HANGİSİNİ TERCİH EDİM RX 6600XT İÇİN İ5 10400F YETER Mİ
  17. A

14500 tl bilgisayar önerisi

öneriniz
  18. A

17000TL monitörlü pc tavsiyesi

bütçem böyle öneriniz var mı
  19. A

ekonomi gidişatı yorumlayalım

sizce ekoomi düzelir mi dolar eskisi gibi olur mu
  20. A

Çözüldü✓ rx6600xt sistem 13999TL

https://itopya.com/bbl-aimdll_h19707 SİZCE DEĞER Mİ