Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

300TL gamepad önerisi

Selam arkadaşlar xbox tarzı olması önemli değil öncelikle nasıl olursa olsun farketmez, kaliteli olması ve tuşların sert olmaması önemli, aklımda monsterin yeni gamepadi ve rampage sg-rps4 var ancak monsterin gamepadi için şuanlık sorunları var diyorlar, teşekkürler şimdiden.
  2. Barney Stinson

Epic Games Game Awards İndirimleri

Selam arkadaşlar, biliyorsunuz Epic Games indirimleri başladı ve bende kendime oyun bakıyorum ama sanırsam ayın 15'inde tam indirimler başlayacakmış, büyük indirim yani. Sizce güzel bir indirim olur mu kupon verilen vs vs. veya şu anda alınmalımı oyunlar? Teşekkürler şimdiden.
  3. Barney Stinson

ZALMAN N5 MF ARGB FAN ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz gibi kasamın 9fan desteği var ve şu anda 3 önde 1egzoz fanı olarak kullanıyorum ama kendime 3adet ARGB fan almayı düşünüyorum, şu anda kullandığım fanların 2'sini aşağıya 1'ini üste takmayı düşünüyorum, bütçem 150TL. İlk sorum şu kendi fanlarımın yerini...
  4. Barney Stinson

Maksimum 500TL kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar, bütçe belli arkadaşıma bakıyoruz ama mümkünse rampage önermeyin mümkünse eğer kalitesiz bir marka ve bu bütçelere çıktıktan sonrasında rampage markasına yönelmek istemiyoruz, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi günler.
  5. Barney Stinson

Steam Hediye edilen oyun geri alınabilirmi?

Selam arkadaşlar, bir tanıdığım şu Cs oyununda skin çıkarmış 1400TL fiyata mı ne satmış ama steamden satmıştı. Ayrıca biliyorsunuz indirimler başladı şimdi sorum şu olacak Diyor ki bu parayı nakite çevirebilmek için mesela 22TL'lik Witcher 3'ü 15TL fiyata satıyor. Eğer hediye şeklinde alırsam...
  6. Barney Stinson

Steam Mobil Ödeme Kaldırıldı mı?

Selam arkadaşlar, sanırsam ben corona oldum :D daha test vermedim ama corona olmuş biriyle 4 5gün önce temas halindeydim ve hafif ateş, halsizlik boğaz ağrısı falan vardı doğal olarak karantinaya girdim. Her neyse önemli olan kısım şu Steamden oyun almak istiyorum ama kredi kartım yok (Aslında...
  7. Barney Stinson

Rx 5600xt Ryzen 5 3500x Hearts of Iron IV fps sorunu

Selam arkadaşlar, bilgisayarım; Ryzen 5 3500x Rx5600xt Apacer panther 8gb 3000mhz cl16 ram Ve hoi4 oyununda fpsim çok düşük, 20-25fps alıyorum işlemci-ekran kartı kullanımı %50civarı oluyor hep neden olabilir bu sorun? Teşekkürler.
  8. Barney Stinson

Windows kurulu bilgisayara Windows kurulu depolama alanı takmak

Selam arkadaşlar, bilgisayarımda Windows kurulu disk var ve eski pcmin ssdsini takmak istiyorum ama eski pcmin ssdsinde de Windows var, normalde temiz kurulum yapacaktım ama içerisinde önemli dosyalarım var bunları aldıktan sonrasında temiz kurulum yapacağım, takmam bir sorun oluştururmu...
  9. Barney Stinson

Ssd eksik alan gösteriyor

Selam arkadaşlar, elimde 256gb bir ssd var ve içine bir kaç oyun yükledim, xbox game pass sisteminde bileniniz vardır oyunu yükle seçeneğine bastığınızda ona göre boş alan ayırıyor bende 170gb boş alan vardı world war zyi yüklemeye koydum 130 oldu doğal olarak sabah bir kalktımki yüklemeyi...
  10. Barney Stinson

Xbox Game Pass oyun önerisi

Selam arkadaşlar, 5,90TL fiyata game pass ultimate aldım bugün game passte olan oyun önerebilir misiniz?? World war z yüklüyorum şuanda başka oyun öneriniz varmı? Teşekkürler hepinize.
  11. Barney Stinson

Windows 10professional kurulumu

Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.
  12. Barney Stinson

500TL YAZICI ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar, biliyorsunuz uzaktan eğitim mevzuları falan uzayacak gibi duruyor, ve ay içerisinde 100den fazla fotokopi çıkartıyoruz, yeni bir fotokopi makinesi almaya karar verdik, bütçemiz 500TL ama gerçekten kaliteli iyi bir ürün çıkarsa 700TL bandına belki çıkartabiliriz, hızı çok önemli...
  13. Barney Stinson

Hdmi to vga dönüştürücü önerisi

Selam arkadaşlar, monitörüm vga ekran kartım hdmi ve uyumlu olmadığından dolayı bir süre vga to hdmi dönüştürücü ile kullanacağım, galiba her parçaya uyumlu olmuyormuş ekran kartım RX 5600XT bütçem ise 40-50TL teşekkürler hepinize.
  14. Barney Stinson

Vatan bilgisayar 3000TL kasa+psu+işlemci+psu önerisi

Selam arkadaşlar, kendime Vatan Bilgisayar'dan kasa ve işlemci alacağım, PSU olarak Corsair vs serisi (2018) PSU alıyorum, ekran kartım RX 5600XT sizce iyi kasa + orta işlemci mi yoksa orta kasa + orta üst seviye işlemci mi? Teşekkürler hepinize.
  15. Barney Stinson

1000TL vatan bilgisayar kasa önerisi

Selam arkadaşlar, 1000tl bütçem var vatan bilgisayardan kasa+psu önerebilir misiniz?? Normalde Xpg invader alıcaktım ama olmadı kısmet değilmiş diyelim siteden almama rağmen işlem gerçekleşmiyor, her neyse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  16. Barney Stinson

İncehesap ürün satın alımı ile ilgili mesaj gelmedi

Selam arkadaşlar, kendime Xpg kasa aldım daha deminde konu açtım ama hala mesaj gelmedi ürünlerin alımı ile ilgili ve 20 25dakika oldu sanırsam.
  17. Barney Stinson

İncehesap ürün alımı

Selam arkadaşlar, incehesap gaming gecesinden Xpg invader kasa aldım ama herhangi bir mesaj gelmedi veya siparişlerimde gözükmüyor şuanda, acaba gelirmi birazdan? Teşekkürler.
  18. Barney Stinson

XPG INVADER-BKCWW kasa alınır mı??

Arkadaşlar soru basit, bu kasa alınır mı?? İçine 2adet fan alabilirim, teşekkürler hepinize.
  19. Barney Stinson

Corsair Spec delta 550w kasa alınır mı??

Selam arkadaşlar, elimde. RX 5600XT thicc II ekran kartı. James Donkey JD1000PRO M.2 SSD. Apacer 8 GB 3000MHz RAM bulunuyor. Eksik olan parçalar için şu parçaları almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz sizce yanlış bir parça mevcut mu? Şimdiden teşekkürler. Corsair Spec Delta 550W PSU kasa...
  20. Barney Stinson

Amd a10 7870k rx5600xt takılırmı

Selam arkadaşlar, kendime rx5600xt ekran kartı apacer 8gb ram ve jd1000pro m2ssd aldım diğer parçalarıda alıcağım bu hafta veya önümüzdeki hafta en geç ama bu süre içerisinde ekran kartını taksam herhangi bir sorun olurmu? Psu thermaltake versa ii kasasındaki 500w psu pek bilgim yok, teşekkürler.
Geri