Arama sonuçları: *

1. XxZeMaHSeRxX

IOS Ios 26.2 hk soru yardm

26.2 gelmiş kurduk 17 pro ne geldi bilen varmı tam olarak bi saat saydam galiba bşka göremedim
  2. XxZeMaHSeRxX

Iphone spotify siri kullanması hk

17 pro var kilit kapalı telefonun. hey siri spotify müzik en son dinlediğimi aç devam et diyorum önce kilidini aç iphonenin diyor. eskiden yapıyodu bunuda düzeltilirmi bu
  3. XxZeMaHSeRxX

Saç için şekil verdirme ürünü hk

Merhaba, Saça şekil vermek için wax en iyisi gibi direk tutuyo sabit. ama hangi ürün acaba ne almam lazm öneri verirmisiniz
  4. XxZeMaHSeRxX

IOS 17 pro foto çekme hk

foto çekiyorum beyaz ekran gibi bişi oluyo aşşada buton dönüyo öyle çekiyo geç çekiyo yani bu ne özellik midir nedir ? 16 proda yoktu benim böyle bir şey.
  5. XxZeMaHSeRxX

Yardım İphone 17 pro kamera çekme hk bi soru

fotoğraf çekerken butona basıyorum bişi oluyo ekrana aşşadada dönüyor. yavaş çekiyo ne bu özellik ayarmı ? 16 pro vardı bende tak diye çekiyodu
  6. XxZeMaHSeRxX

IOS Iphone 17 pro bi özellik hk

17 pro var beni biri arıyor tel elimde değilken yüksek çalıyo skntı yok sesi. ama elime aldığım gibi kısılıyor sesi. elime aldığımı açacağımı mı algılıyoda kısılıyo bi özellikmidri bu nedir tam ?
  7. XxZeMaHSeRxX

Yağlı cilt için jel & sabun önerisi

her gün yıkamalık bi sabun veya jel bişi önerir misiniz?? cildim yağlı böyle sarı sarı gözüküyor dikkat çekiyo yani öncelik hepsiburadada varsa iyi olur yoksa skntı yok
  8. XxZeMaHSeRxX

Yardım Erkek sneaker ayakkabı önerisi

Erkek sneaker beyaz veya gri sneaker ayakkabı onerirmisiniz New balance kullaniyodum sneaker gri eskidi bu ama modeli baya iyidi bu modelden alcam gene
  9. XxZeMaHSeRxX

Yardım Iphone 17 pro kamera ayarı hk

nereye açacağımı bilemedim. 17 pro aldım da acaba kullanan varsa veya bilen. en iyi kamera video ayarlarını atabilirmi? İlave olarakta bi sorum olcak. Ön kamerada ben çekerken aşşada ki buton dönüyor 1-2 sn sonra çekiyo o bi ayarmı ne anlamadımda.
  10. XxZeMaHSeRxX

Yardım 17 pro sipariş hk soru

hepsiburada üzerinden sipariş vermiştim ekimde. resmi satıcı bizzat. ama 2 hafta oldu teslim edemediler yok stok sorunu yok depo sorunu vesaire. bugün anca şöyle işlem yaptılar. Satıcıyı değiştirdiler 108 bine almştm ben farklı satıcı aktardılar orda 125 bin ama farkı hepsiburada ödedi ve yarın...
  11. XxZeMaHSeRxX

Yardım 17 pro sarj aleti hk

16 prodan 17 proya geçtim pazar gelcek 16 proda kullandığım orjinal 20w adaptörü bundada kullansam sorun olurmu ?
  12. XxZeMaHSeRxX

Yardım Iphone 17 pro siparis hk

Varmi bu cihazi siparis veren apple veya herhangi bi yerden bu stok durumunu sorucam
  13. XxZeMaHSeRxX

Iphone 17 stok durumu hk

stoklar kasım başındamı gelicek acaba bilen varmıdır veya hepsiburadadan benim gibi sipariş veren varmı
  14. XxZeMaHSeRxX

17 pro için kılıf lens hk soru

17 pro turuncu sipariş verdim ve buna yakışan en iyi kılıf techwoven sienna diye düşünüyorum. uyumlu duruyolar çünkü bende beğendim sizce ? ek olarak lens koruyucuda taktırmam lazım mı. çünkü kılfıta lens koruyucu yok .
  15. XxZeMaHSeRxX

Öneri 16 prodan 17 proya geçilirmi ?

eskiyi kapıda yenile hepsiburada kendi satıcısı 17 pro 256 turuncu 108k benim teli 55k sayıyor benim tel sıfır ayarında zaten TR. aradaki fark 53k vermem lazım. değermi geçilirmi bi fikir
  16. XxZeMaHSeRxX

Spotify playlist silme hk yardım

spotifyımda play list en başta çıkanlar yani 2 tanesi var. orda gözükmesin istiyorum. sil felanda yok ne yapıcam?
  17. XxZeMaHSeRxX

Yardım Letgo kimse görmüyor ilanımı hk

letgodan bi ilan açtım da kimse görmüyor 0-0 görüntüleme felan 1 gündür böyle yani
  18. XxZeMaHSeRxX

Yardım Apple watch saat satış hk soru

mediamarktan apple watch se gps 40mm saat aldm 11.5k şuan sıfır aldm yani mağazadan. açıldı kutusu ve 1 gün kullanıldı sadece. bunu ne kadara satabilirim ve en hızlı nerden satabilirim. yardımcı olurmusunuz
  19. XxZeMaHSeRxX

Yardım Mediamarkt iade hk soru

Mediamarkt bi avm icindeydi magaza yani bende apple watch aldm se 11k degeri gecen pzt aldm daha 7-8 gun oldu yani 15 gun icinde iade etmem mumkunmus galiba mediamarket poseti sonra saat kutusu vs duruyo 1 kere kullanildi sadece, İade edebilirmiym yani sorum bu diger sorum da degisim olabilirmi...
  20. XxZeMaHSeRxX

Yardım Apple watch iade hk soru

Mediamarketten 2 hafta olmadi daha alalı sifir apple watch se gps 40mm İade etmem mumkunmu gidip ? Biri soyliyebilirmi para alabilirmym
Geri