Arama sonuçları: *

1. XxZeMaHSeRxX

Yardım Sahibinden e devlet onayı değiştirme hk

e devlet onayı istiyor ilan vermek için ama o onay benim eski hesapta kalmış ona giremiyorum yeni hesabıma nasıl geçirebilirim ilan veremiyorum denedim bi kaç kez 24 saat uyarısı verdi yarın denicem tekrar da napıcam acaba
  2. XxZeMaHSeRxX

Yardım Ayakkabı aldım sorun hk

Trendyoldan 0 ayakkabi aldm fakat kusurlu geldi ve saticida sayfayi kapatmis gitmis ulasamadilar ne tedarik ne iade alamadim yasal hak dediler bende simdi bi ayakkap icin mahkeme derdine düşemem o yuzden sizden öneri istiyorum leke veya kirli durumlari var ayakakbinin bunu profesyonel biyer...
  3. XxZeMaHSeRxX

Mavi kot pantalon önerisi

Mavi kot pantalon onerisi lazim kaliteli acik mavi birde koyu mavi her erkegin giydiginden
  4. XxZeMaHSeRxX

Çorap önerisi beyaz kaliteli

bizim burdan çorap alıyorum hemen siyah olup kirleniyor yırtılıyor bişiler oluyor. varmı sağlam beyaz çorap fp
  5. XxZeMaHSeRxX

Siyah beyaz renk sneaker ayakkabı öneri

siyah beyaz sneaker olcak new balancenin mesela güzelleri var bu tarz yani new balancede olur tabi ama hangi model acaba fikir düşünce
  6. XxZeMaHSeRxX

Mobil legends hesap alımı hk

merhaba mobil legenste hesap almak istiyormda en güvenilir nerden alınır max bütçe 600 700 tl. idarelik kostümlü hesap
  7. XxZeMaHSeRxX

800K ya kadar araç önerisi

hatcback görünüş ve motoru iyi olan bir araç önerisi istiyorum değişeni olmayıp boyası az düşük km temiz yani. evet biliyorum bunlara bakılnıca fazla bi model çıkmaz ama böyle istiyorum clio 4 1.2 var şuan ama gitmiyor yani gaza bassanda gitmiyor görünüş tamam iyi ama motoru zayıf benim...
  8. XxZeMaHSeRxX

İphone 18 pro çıkışı hk

18 pro bu sene çıkarmı ? ve renk olarak sizce ne çıkar mora benziyen bi renk gördüm instada baya rival ama acaba çıkabilirmi öyle mor tarzı renkler
  9. XxZeMaHSeRxX

IOS Ios 26.2 hk soru yardm

26.2 gelmiş kurduk 17 pro ne geldi bilen varmı tam olarak bi saat saydam galiba bşka göremedim
  10. XxZeMaHSeRxX

Iphone spotify siri kullanması hk

17 pro var kilit kapalı telefonun. hey siri spotify müzik en son dinlediğimi aç devam et diyorum önce kilidini aç iphonenin diyor. eskiden yapıyodu bunuda düzeltilirmi bu
  11. XxZeMaHSeRxX

Saç için şekil verdirme ürünü hk

Merhaba, Saça şekil vermek için wax en iyisi gibi direk tutuyo sabit. ama hangi ürün acaba ne almam lazm öneri verirmisiniz
  12. XxZeMaHSeRxX

IOS 17 pro foto çekme hk

foto çekiyorum beyaz ekran gibi bişi oluyo aşşada buton dönüyo öyle çekiyo geç çekiyo yani bu ne özellik midir nedir ? 16 proda yoktu benim böyle bir şey.
  13. XxZeMaHSeRxX

Yardım İphone 17 pro kamera çekme hk bi soru

fotoğraf çekerken butona basıyorum bişi oluyo ekrana aşşadada dönüyor. yavaş çekiyo ne bu özellik ayarmı ? 16 pro vardı bende tak diye çekiyodu
  14. XxZeMaHSeRxX

IOS Iphone 17 pro bi özellik hk

17 pro var beni biri arıyor tel elimde değilken yüksek çalıyo skntı yok sesi. ama elime aldığım gibi kısılıyor sesi. elime aldığımı açacağımı mı algılıyoda kısılıyo bi özellikmidri bu nedir tam ?
  15. XxZeMaHSeRxX

Yağlı cilt için jel & sabun önerisi

her gün yıkamalık bi sabun veya jel bişi önerir misiniz?? cildim yağlı böyle sarı sarı gözüküyor dikkat çekiyo yani öncelik hepsiburadada varsa iyi olur yoksa skntı yok
  16. XxZeMaHSeRxX

Yardım Erkek sneaker ayakkabı önerisi

Erkek sneaker beyaz veya gri sneaker ayakkabı onerirmisiniz New balance kullaniyodum sneaker gri eskidi bu ama modeli baya iyidi bu modelden alcam gene
  17. XxZeMaHSeRxX

Yardım Iphone 17 pro kamera ayarı hk

nereye açacağımı bilemedim. 17 pro aldım da acaba kullanan varsa veya bilen. en iyi kamera video ayarlarını atabilirmi? İlave olarakta bi sorum olcak. Ön kamerada ben çekerken aşşada ki buton dönüyor 1-2 sn sonra çekiyo o bi ayarmı ne anlamadımda.
  18. XxZeMaHSeRxX

Yardım 17 pro sipariş hk soru

hepsiburada üzerinden sipariş vermiştim ekimde. resmi satıcı bizzat. ama 2 hafta oldu teslim edemediler yok stok sorunu yok depo sorunu vesaire. bugün anca şöyle işlem yaptılar. Satıcıyı değiştirdiler 108 bine almştm ben farklı satıcı aktardılar orda 125 bin ama farkı hepsiburada ödedi ve yarın...
  19. XxZeMaHSeRxX

Yardım 17 pro sarj aleti hk

16 prodan 17 proya geçtim pazar gelcek 16 proda kullandığım orjinal 20w adaptörü bundada kullansam sorun olurmu ?
  20. XxZeMaHSeRxX

Yardım Iphone 17 pro siparis hk

Varmi bu cihazi siparis veren apple veya herhangi bi yerden bu stok durumunu sorucam
Geri