Arama sonuçları: *

• Users: Rabiotta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rabiotta

Havit Gamenote H2039BG mıkrofon patlıyor

Selamlar havit happy hoursdan bu kulaklıgı aldım sesde sıkıntı yok ama mikrofon çok çok çok kötü jak bt dongle vs hiçbir şekilde sesi düzelmiyor farklı cihazlarda da denedim fakat çözüm bulamadım değişim mi talep etmeliyim sizce farklı bir çözüm var mı Konusmadıgım halde böyle sesler videosunu...
  2. Rabiotta

Yardım Almanyadan PS5 aldırmak?

Dostlar selam almanyadan yeğenim gelecek ona ps5 slim aldırmak istiyorum 400 euroya mediamarkt da gördük tax free ile 350 euro civarına gelecek böyle olunca mantıklı alalım diyoruz ama gümrük de ek vergi vs çıkar dedi bir arkadaş bilgili olan birileri varsa aydınlatabilirse çok sevinirim
  3. Rabiotta

Öneri Evin ortasında kablo geçmemesi için ne yapabilirim

Dostlar selam evimizde misafir odasında aşağıdan gelen fiber kablo var tt ekipleri modemi oraya kurdu mecburen bende odamda kasa kullandıgım ıcın 20m bir ethernet kablosu aldım ve koridorda halının altından geliyor evdekiler duvara kabloyu çakmak istemiyor duvar kağıdı vs olduğu için bende...
  4. Rabiotta

🔴PC Hoparloru durduk yere pıtlıyor ses azalıp artıyor 🔴

Selamlar dostlar 4 ay önce yeni eve taşındık geldiğimizden beri bilgisayar hoparlorum 2 3 satte bir pıt diye ses çıkartıyor ses %30dan 50 seviyesine vs çıkıyor yani girip çıkıyor gibi bişey hoparlor cıkartınca kulaklıkta da aynı şey oluyor sorunu çözemedim ve sıkıntı nerede anlayamadım 2 tane...
  5. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

Merhabalar casper nirvana x600 aldım kutudan cıkan wındows kurulum usbsını takıyorum ve bıosda usb key olanı seçip 1. sıraya alıyorum sonrasında save and exit dıyorum ve bıos baştan başlıyor ama windows kurulma ekranına gelmıyor devamlı biosa atıyor ve çok hızlı biosa atıyor kapanıp açılma...
  6. Rabiotta

Monitör mu bozuldu kasa mı?

Dostlar selam bugun arkadaşla dcdeyken bi anda ekran gitti dedi dcde konusmaya devam edıyor fakat gelmedi görüntü bi reset atıp gelıyım dedi kapattı pcyi pc açılıyor ama monitöre ekran gelmıyor dp yerıne hdmi denedik farklı power kablosunu denedık ramlerı sokup taktık görüntü alamadık laptop...
  7. Rabiotta

Rx 6700 xt 2kda 185w tüketiyor

Gowda denedim 185w çekiyor 2k ultrada 80 fps alıyorum tdpsi 260w görünüyor epeyde bir sıkıntı var gibi normal mi değerler
  8. Rabiotta

Yardım Samsung odyssey g5 g50D 180hz aldım nasıl?

Dostlar va panel dell alacakken son anda bunu gördüm özellikleri hoşuma gitti 2024 de çıkmış ürün pek bi incelemesi yok nasıldır sizce yeterli düzeyde bilgi alamadım kronik sorunu vs bulamadım güzel bir cihaza benziyor daha uyguna vardı ama amazonda değişim sıkıntısı olmaz diye düşündüm oradan...
  9. Rabiotta

Yardım Samsung odyssey g5 alınır mı

Dostlar selam az önce de dell monitör paylaşmıştım bunu gördüm sizce nasıl bi monitör
  10. Rabiotta

Yardım 7K ya kadar 2k monitör tavsiyesi

Selam dostlar 7k ya kadar 2k monitör tavsiye eder misiniz şu dell monitör var aklımda
  11. Rabiotta

Mavi Ekran Bitlocker kurtarma hatası

Dostlar selam windows güncellemesi yaptık pcye yeniden başlatıgında böyle hata verdi esc basıp devam win10 diyoruz yine aynı ekrana atıyor ne yapabiliriz
  12. Rabiotta

Yardım Türknetten comnete geçilir mi?

Dostlar selam türknet 500 tl oldu 100mbps kullanıyorum comnet 500mbpsye geçilir mi 569tlye bir sıkıntı vs yaşar mıyım geçen ay türknet fibere geçtim modemi vs türk telekom ekipleri geldi kurdu
  13. Rabiotta

Yardım ekran kartım 78 derece ama fan %23

dostlar ekran kartımın fanı otomatıkde az önce 78 derece gordu bu sıcaklıklarda normal dedim fakat baktım fan %23de bunu kendım otomatık 50ye vs mı ceksem oyun oynarken 78 derece bı tık yuksek geldi gözüme
  14. Rabiotta

Yardım Modem misafir odasında odamdaki kasaya nasıl ethernet çekerim

Dostlar yeni eve taşındık fiber kablosu misafir odasından çekilmiş diye mecbur modemi gponu vs oraya kurduk ama odamla tam ters kalıyorlar ethernet kablosunu kasaya bağlamam için 20m kablo almam dışında yapabileceğim bir şey var mı Odamda bu girişler var
  15. Rabiotta

Çözüldü✓ Klavye ışığı çalışıyor değişiyor fakat yazı yazamıyorum

İlk defa böyle bişey başıma geldi rgb değiştirebiliyorum ama hiçbir yazı yazamıyorum Windows görmüyor sanki klavyeyi napabilirim ajazz ak680 klavye
  16. Rabiotta

GPU kullanımı %60 altına inmiyor

selamlar dostlar gpu kullanımı dediğim gibi boşta %60 altına inmiyor 1 ay önce dikkatimi çekti gpunun sesi fazla gibiydi yeni yeni dikkat etmeye başladım galiba virüs bulaştırdım iyi bir antivirüs programı önerir misiniz avg ile taradım bir sorun bulmadı malwarebytes de indiriyorum dosya bozuk...
  17. Rabiotta

Yardım N11 alişverişim için satıcı pttavmye yönlendirdi?

Dostlar selam n11de piyasa fıyatının 5k altına bilgisayar gördüm arkadaşımın ihtiyacı vardı attım hemen aldı oda ama WhatsApp üzerinden böyle mesaj yazdılar iptal etsin diyorum arkadaş ne diyorsunuz 1712347112 Ss burda
  18. Rabiotta

Öneri 1300tlye kadar bluetooth kulaklık önerisi

dostlar 1300tlye kadar kulaklık arıyorum qcy ht05 var radarımda şuan farklı önerileriniz varsa bekliyorum
  19. Rabiotta

Öneri 800-1000TL ARASI KULAK İÇİ KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

SELAM DOSTLAR İPHONE TELEFON İÇİN BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ AİRPODSA 4K VERMEK İSTEMİYORUM
  20. Rabiotta

Yardım Dualsense 5 PC de titreşim yok

Selamlar dualsense 5 aldım bilgisayar için Steam oyunlarında herşeyini kapsamlı kullanabılıyorum ama epic gamesden aldıgım FC24 de titreşim dahi çalışmıyor bunun için Dualsense X(ücretsiz) programını bile indirdim ama halledemedim yardımlarınızı bekliyorum kablosuz olmuyor zaten biliyorum ama...
Geri